narkata

19# Mini Konkursas PS4 (Watch Dogs Season Pass)

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą
Nelabai jau cia kas ir nori to season pass kaip matau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

arba jau turi :) ant ps4

Ne į temą
Jei niekas nesudalyvaus parduosiu eBay :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, netiek daug kas PLM turi PS4, netiek daug, kad ir Watch_Dogs turi. Kiek is ju uzsuko i foruma ir mate sita tema, kiek ju sudalyvaus?! Seip mazoki sansai, nebent konkursa pratest daug ilgesniam laikui. Beje @narkata tai saunuolis, kad padare konkursa! Ir dar gera fotke isejo kaip pvz

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei ką pratęsiu laiką iki sekmadienio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Hmm neblogai būtu "Season pass" pasiimti, o jeigu vienintelis dalyvis būsiu, laimėsiu? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Gal o gal ir ne :) 

Nebus konkurencijos tau geriau bus, man tai dzin kam atiteks tas Season Pass
taigi nieko nerašiau jei bus mažai dalyviu, kiek bus tiek ir bus, o dėl laiko pratęsimo nebus, iki kiek parašiau iki tiek ir vyks konkursas, paskui aš neturėsiu laiko kada terliotis 

O kas po to laiko pastebės kad toks konkursas buvo tai čia jų bėdos bus, o ne mano kad mažai laiko daviau, kiek duodu tiek duodu to laiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laiko pakankamai davei,bet matyt nlb kam noro yra čia fotkintis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dalyviu nėra tai konkursą pratęsiu iki 21 / Liepos / 2014 18:00 LT laiku, po 18:00 val. tema automatiškai užsirakins ir nieks jau negalės įkelti nuotrauka  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi nieks nedalyvavo, tai bus taip

Tas kas turi ps4 ir watch dogs rašo man PM/AŽ ir gaus kodą season-pass veikia tik ant UK acc

Kas pirmas tas ir gaus 

Mano PM / AŽ beveik pilna yra, tai jei kas po laiko rašys man, ir jums rašys kad mano dėžutė yra pilna reiškęs kad jau kažkas parašė , sėkmės

Oligarchas gavo season-pass :) sveikinu tave :)

Redagavo narkata
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Kaip tik šiai diskusijai ^^    
    • Kad šiek tiek pagyvinti forumą, norėčiau padiskutuoti su forumečiais ką manote apie XBox apskritai kaip gaming platformos ir pačių konsolių kaip tokių ateitį. Asmeniškai manau kad tą ateitis yra gan niūri ir kad ji tokia būtu nenuilstamai visos šios konsolių kartos laiką padirbėjo XBox vadovybė. Kodėl taip galvoju. Jeigu dar net XBox One (PS4) laiku, Boxas labai didėliai daliai žmonių (XBox nuo 360 laiku tikrai turėjo visą stiprią fan auditoriją) buvo geidžiama konsole, ne ką mažiau negu Playstation, tai dabar laikai pasikeitė kardinaliai. Xbox praktiškai neleidžia exclusive žaidimų, nemaža dalis žaidimų atsiduria GamePase Day1, GamePass yra tiek stumiamas per visus galus ir nori būti visur, kad žmonės realai neperka Microsoft žaidimu išvis - jų nereikia. Kam pvz. pirkti STALKER 2 , jeigu gali atrasti pati pigiausią GamePass  1 mėn.  (ar net gauti nemokamai) pereiti ir pamiršt. Žmonės visiškai nėra prisirišę prie XBox ekosistemos, nes ji sugriauta pačios XBox vadovybės dėka. Jie neturi nupirktų žaidimų bibliotekos, neturi nieko...ir sėkmingai bėga į Sony stovyklą. Aišku jus argumentuosit kad panašiau daro ir Sony. Taip, bet ne visai. Sony pradėjo leisti tam tikrus savo žaidimus Windows platformoje, bet ne XBox, nes iki šiol nori ir norės, kad žmonės būtu jų fanai, pirktų jų konsoles, jų geležį, įskaitant ir PS5 Pro už ~ 1000e ir liktu su Sony. Bet ne Microsoft. Manau net jeigu Microsoft ir išleis kitą konsolių kartą, jų niekam nereikės. Pats GamePass kažkaip tai gyvos, bet jau dabar kaip servisas yra pasikęs piką ir nesiplės. O reziumė būtu paprastas. Manau kad Microsoft tikrąją tą žodžio prasmę išdavė ir metė savo žaidėjus.           
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos