terute

FAT32

Rekomenduojami pranešimai

Susiskaldziau isorini hdd, y fat32 ir ntsc, kad konsole galetu skaityt zaidimus, bet pasidariau per mazai vietos naujame tome, tai yra naujame diske, ir nezinau kaip jy panaikinti ar ta vieta padidinti, ar tai ymanoma?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Formatuok hdd ir per naujo skaidyk

Nu man reikia kad vel susijungtu viena F: diska su pilna vieta, kaip tai padaryti formatuojant, step by step jei galima, nes man nesigauna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip su kuo skaidei su tuo gali ir pasitaisyt istribt particijas ar tiesiog pakeist talpa nieko nekeiciant kol diskas tuscias aisku gali keist talpatarp disku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku internete visko galima prisiskaityti, ivairiu nuomoniu ir panasiai. As irgi norejau "suskaldyti" talpa i dvi dalis po to, kai instaliavau windus. Bet vienas geras dede man pasake, kad geriau jau nenaudociau programu, o tiesiog is naujo viska instaliuociau ir pasidaryciau viska taip, kaip reikia. Aisku cia tamstai rinktis, bet savo atveju taip ir padariau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fat32 be programos papildomos nepasidarysi dideles talpos disko. jei jau kalbet apie x360 tam spec ir naudoja butent ta programa butent x360 rgh.

cia nuomoniu nera. tiesiog suskaidai i kokia nori talpa ir tiek. as pvz skaidziau fat32 - 600gb ir ntfs-like ten apie 400gb. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.