SpicyMeo

Youtube kanalai

Rekomenduojami pranešimai

Jo,tas neblogas tikrai apžvalgininkas. TIk galėtų vietomis šian bei ten pajuokaut,kartais net per rimtai man būna,kad net nuobodoka būna žiūrėt. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Asmeniškai let's play niekad absoliučiai nebuvo įdomūs, nebent grynai ieškai žaidimo walkthrough'o bet išmeta Let's play tai skirtumo vapšie jokio, bet kad ten subscribint let's play kanalus ir žėt kiekvieną partą tai naaaaaafik. Va kas labai patinka tai walkthrough/review tokio tipo kaip AVGN arba kažką panašaus į MatthewMatosis:

Pas jį didžioji dalis review/walkthroughų tokie in-depth ir trunka apie valandą, bet tikrai įdomiai žiūrisi.

Na cia labiau iraso video ir tada ant jo kalba apie zaidima, nera live kalbejimo :) bet puikus atsakymas ir aciu uz komentara, galbut ir as atrasiu savo stiliu kaip perteikti video jums ziurovams :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na cia labiau iraso video ir tada ant jo kalba apie zaidima, nera live kalbejimo :) bet puikus atsakymas ir aciu uz komentara, galbut ir as atrasiu savo stiliu kaip perteikti video jums ziurovams :)

Tai aš ir sakau, kad nelabai panašūs jie, ir pats ne megėjas let's play žėt, nežinau kaip tarp lietuvių, bet užsieny tai man atrodo tie let's play vieni žiūrimiausių, ir turiu pripažint, pamiršau paminėt praeitam poste, bet užvakar atradau netyčia tokį series let's play tipo ir tikrai neblogai pažvengiau, bet ten tik ~12 epizodų yra ir lėčiau nei kas savaitę išleidžia, bet porą epų pažėjau, visai patiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš pridėsiu Critikal, kuris kiekviename savo naujame epizode pažaidžia apie 10min kokį žaidimąir dažniausiai jis pasirenka kokius tikrai blogus arba indie žaidimus. Viskas ką jis rodo, tai kaip jis nesugeba žaisti žaidimų ir viskas tikrai labai juokingai komentuoja. :D

https://www.youtube.com/watch?v=gbYYJF0c4VA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aš ir sakau, kad nelabai panašūs jie, ir pats ne megėjas let's play žėt, nežinau kaip tarp lietuvių, bet užsieny tai man atrodo tie let's play vieni žiūrimiausių, ir turiu pripažint, pamiršau paminėt praeitam poste, bet užvakar atradau netyčia tokį series let's play tipo ir tikrai neblogai pažvengiau, bet ten tik ~12 epizodų yra ir lėčiau nei kas savaitę išleidžia, bet porą epų pažėjau, visai patiko :D

Idomiai siaip visai sukures ta video, na nebent kazka panasaus galeciau daryti su kitomis serijomis, bet su xcom nelabai dabar pavyktu, nes pradejau kaip ir walkthrough bet komentuodamas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogi tavo video :D

Pats nelabai esu didelis let's plays žiūrovas , bet dabar daugiausiai žiūriu theRadBrad , FrankieOnPC , TheCampingTree/Sp00n ir Markiplier video klipus. Anksčiau dar žiūrėjau PewDiePie , iki kol jis netapo annoying as f*ck.

Redagavo rushbeat0r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pats nelabai esu didelis let's plays žiūrovas , bet dabar daugiausiai žiūriu theRadBrad , FrankieOnPC , TheCampingTree/Sp00n ir Markiplier video klipus. Anksčiau dar žiūrėjau PewDiePie , iki kol jis netapo annoying as f*ck.

nesikuklink :D esi žiūrovas kaip reikiant,net 4 veikėjus žiūri :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz toki nuostabu siurpriza! dziaugiuosi kad patiko mano video ;)

Beje idomus kanalu pasirinkimai, siaip pewdiepie negirdejes as apie ji, tik mates garry's mod hide 'n seek mod'a kaip zaide, nes buvau uzsikabliaves ant to game :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.