HesAlwaysNearUs

Norėčiau išsinuomoti Xbox One su Ryse: Son of Rome.

Rekomenduojami pranešimai

Kaip ir viskas aišku iš pavadinimo - norėčiau išsinuomoti Xbox One su Ryse: Son of Rome. Veiksmas būtų Klaipėdoje. Galėčiau paimti savaitgaliui... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na pasinaudojus google radau nemazai nuomos punktu,bet visi pagrinde vilniuje,klaipedoj nebent is technoramos X360 gali prigriebti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fuza gi žmogus xbox  one nori nuomotis, ir kad Ryse butu, x360 nė per kur toks žaidimas :D be to google daugiau rodo ps4 nuomą negu X1 :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Radau ir X1,tik be ryziu,bet vnl :),o jei rimtai tai savo ankstesniam poste ta ir turejau omenyje,kad klp gauti nuomai X1 sunku,nieko nerandu,ustat technorma liudesiui nuplauti siulo X360 nuoma :D

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, kad kas iš playmanų atsilieps. Pvz aš tikrai neduočiau kelioms dienoms, nepažystamam žmogui konsolės už 1500lt ir 200lt vertės žaidimo. Nesvarbu, net jeigu tas žmogus būtų labai patikimas forumo narys. Išimtis būtų jeigu tą žmogų gerai pažystu realiame gyvenime

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Mykola aš tokių daigtų nuomą įsivaizduoju ,kad tu sumoki nuomuotojui pilną konsolės ir žaidimo kainą ,o kai ją gražini tuos pinigus atskaičiavus nuomos kainą atgauni ,apie davimus ar paskolinimus čia kalbos kaip ir nebuvo .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš galiu išnuomot, turiu abu. Užstatas + asmens tapatybes patvirtinimas privalomi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.