deiviz

Ddosina ar int. tiekėjai "grybauja"

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki forumiečiai, jūs mano vienintelė viltis, tad tikiuosi padėsit. Susiduriau su problema jog pastarają savaitę kai užeina įvairiu paros metu, neįmanoma naudot interneto, tai jis dingsta arba išviso būna tik dėl vaizdo tačiau prisijungt niekur nepavyksta.  O pasižiūrėjus interneto greitį šiaip netaip, vaizdas nesuvokiamas.. nes pagal plana to negali būt.

Tad klausimas būtų toks : Kreiptis į tiekėjus, ar čia Ddoseriai užsisėdo ? ir kaip jų atsikratyt tada.

Interneto planas  "Erdvės 6" :

3917652eefc1d356705c37d48fed4079946.png

Rezultatai :

5182e9668772e9af4e6349724a52b8e0541.jpg

a20a0788783fd1f2321b9b9d7f64b1e0226.png

b987b6a13908937a21bea7d083ea0685704.jpg

8455ab4a762ddf80ec6ac7ef2543b4a5204.jpg

Redagavo deiviz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žinoma geriausia ir logiškiausia kreiptis į tiekėjus, jie turėtų gaudytis šiame reikale. Priežasčių gali būti visokių, tad jei naudojiesi wifi, tai siūlyčiau bent slaptažodį pasikeisti. :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai supratau ar tu prikolini ar ne, bet wifi nenaudoju. O problema bent jau man rimta, nes sedėti be interneto nėra labai malonu... Suprasčiau nebūtų  atsisiuntimo greičio gero tada gal ir logiška jog grybauja netas, bet dabar... kosminiai išsiuntimo greičiai o bent jau torrentuose nieko neseedinu ir išviso savo noru prie geriausio išsiuntimo nesu tokio greičio išvydęs....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu tu tuo metu pompuoji torrentus max greiciu, tai tau, logiskai, ir bus mazas dl greitis. Jei ne - bandyk su tiekejais susisiekt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kreipkis į tiekėjus jie problema ir nustatys, o čia forume galima tik spėliot kame šaknys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave erdvės internetas,stebuklų su jais mažai. Kadangi ne ftth tai ir greičio pilno dažnai neužtikrina techniškai. Jie apsidraudžia prirašydami žodį "iki 6mb" ir t.t. Su teo dsl tas pats,dažnai permoka žmonės rinkdamiesi didesnį planą,negaudami jo viso greičio. Man su kabeliniu irgi  vietoj 30mb/s išvysto iki 25 visada,torentai ir t.t. atjungti. Geriausia yra lan; ftth; gpon -tada ir greitį visą turėjau,ir viršydavo plano greitį :)

Redagavo tomashex
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nesisiunčiau, nes net google tinklapio žmoniškai neatidarė... į tiekėjus nelabai skubu kreiptis nes kai tikrai grybavo internetas prieš geru pusė metų buvom išsikviete tai jie prikaišioja ale čia kompo problema... nors problema ne ant vieno pc ši buvo.

o nėra kokios programos ar panašiai sužinot kur dingsta tas visas internetas ir kur yra išsiunčiamas kaip rašo testai. Nes kai bandau taisyt rašo problema su DNS serveriu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per task manager rodo kiek interneto srauto kas naudoja .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Buvo panasi situacija su cgates ir dlink routeriu. Atstaciau i gamyklinius nustatymus routeri, pakeiciau wi-fi pass ir routerio admin pass. Nuo to laiko viskas ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tikrai nori sutvarkyt tai ir paskambinsi tiekejui. Pas mane tai krc... teo. Internetas letas ir dar brangiai praso. Nors pastoviai siuncia 1mbs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei tikrai nori sutvarkyt tai ir paskambinsi tiekejui. Pas mane tai krc... teo. Internetas letas ir dar brangiai praso. Nors pastoviai siuncia 1mbs.

kiek moki,koks planas? gal galėsiu padėt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek moki,koks planas? gal galėsiu padėt

Ne nereikia gi man jokios pagalbos :D Interneto planas tai 1mbs tai ir traukia pilnai. Su wifi biski nukrypcioja bet su kabeliu tai pastoviai 1mb. Kitos kompanijos netiekia interneto kur gyvenu tai ir reikia moket, be interneto gi nesedesi. Nors gala televizija tai afigena :D Gali isirasinet visas laidas, atsukinet sustabdyt ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave erdvės internetas,stebuklų su jais mažai. Kadangi ne ftth tai ir greičio pilno dažnai neužtikrina techniškai. Jie apsidraudžia prirašydami žodį "iki 6mb" ir t.t. Su teo dsl tas pats,dažnai permoka žmonės rinkdamiesi didesnį planą,negaudami jo viso greičio. Man su kabeliniu irgi  vietoj 30mb/s išvysto iki 25 visada,torentai ir t.t. atjungti. Geriausia yra lan; ftth; gpon -tada ir greitį visą turėjau,ir viršydavo plano greitį :)

Na pas mane kaime TEO duoda tiek kiek ir rašo su premium plius planu. Būna kartais pagrybauja internetas bet torentai visada maximaliai išnaudoja linija. Televizija nesinaudoju tai gaila tu 4mbs kuriuos pavogia, laukiu kada sutartis pasibaiks :D tai bent 15mbps turėsiu. Tiesa teo savo linijos kaip ir neturi jie ją nuomuojasi. Aišku labai norėčiau, kad šviesolaidį atvestų iki manęs, bet... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane kaime TEO duoda tiek kiek ir rašo su premium plius planu. Būna kartais pagrybauja internetas bet torentai visada maximaliai išnaudoja linija. Televizija nesinaudoju tai gaila tu 4mbs kuriuos pavogia, laukiu kada sutartis pasibaiks :D tai bent 15mbps turėsiu. Tiesa teo savo linijos kaip ir neturi jie ją nuomuojasi. Aišku labai norėčiau, kad šviesolaidį atvestų iki manęs, bet... :D

jei sakai kad televizija NEsinaudoji, tai niekas 4mbps nepavagia :D linksmai tu čia. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.