threestripes

XBOX ONE PIRKIMAS

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, mąstau už keletos dienų įsigyti Xbox ONE, turiu šiuo metu xbox 360 kurį pardavinėju dėl keliu dalykų dėl kuriu būtent perku XBOX one, ir norėjau paklausti, kadangi esu žalias nes mano 360 buvo nulaužtas ir nebuvo progos pasidžiaugti internetu galimybės taigi, kur reikės pirkti internetą xbox one? Galbūt kas nors turite galite papasakokite kokias funkcijas kurios tikrai jums patinka ir panašiai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As asmeniskai pirkciau minimaliai panaudota is skelbiu.lt, pvz iki menesio senumo, tuomet tikrai sutaupysi ir tikrai nikeo neprarasi... jei netinka pirkciau is uzsienio, shopto, amazon.co.uk. is amerikos perkant gali but taikomi mokesciai ir bus daug painiavos...

Del megstamu dalyku reikia tiesiog paskaityt jau sukurtas kitas temas, arba youtube paziuret review kuriu milijonas yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, mąstau už keletos dienų įsigyti Xbox ONE, turiu šiuo metu xbox 360 kurį pardavinėju dėl keliu dalykų dėl kuriu būtent perku XBOX one, ir norėjau paklausti, kadangi esu žalias nes mano 360 buvo nulaužtas ir nebuvo progos pasidžiaugti internetu galimybės taigi, kur reikės pirkti internetą xbox one? Galbūt kas nors turite galite papasakokite kokias funkcijas kurios tikrai jums patinka ir panašiai?

Aš pirkau šiandien GOLDA iš http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-360. Jokiu problemų viskas greita pigu ir patikima. Dėl funkcijų tai sunku man lyginti nes tai mano pirmoji konsolė. Žinoma goldas būtinas, nes be jo ši kosolė niekam tikus. 

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pirkau šiandien GOLDA iš http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-360. Jokiu problemų viskas greita pigu ir patikima. Dėl funkcijų tai sunku man lyginti nes tai mano pirmoji konsolė. Žinoma goldas būtinas jai nes be jo ši kosolė niekam tikus. 

Blem puslapis gerulis titanfall 100 lt :D nera blogai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal būtent pasakysi kodėl perki Xbox ONE , o ne PS4 jai nepaslaptis ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kabini rizikinga tema... Puse pagrindines didziosiosi xbox one temos yra musio laukas kuri konsole geresne... geriau apsistoti, kad tiesiog xbox exclusives labiau prie sirdies, - skonio reikalas. Ir nepradeti temos, nes tuoj prasides rietenos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu nuo pat mažens turėjas PS1, poto PS2, PS3, Xbox 360 ir apstojau prie jo kadangi jis nėra toks kaip playstationas maždaug, jis daug galingesnis ir pats dizainas meniu ir panašiai daug įdomesnis, dėl pultelio pas draugą lošiau ir su PS4 man nepatiko niekad tie maži pulteliai kaip rankos dideles, visad kaip turėjau pirkdavau tuos storesnius nes jie daug patogesni. Antra esu jau pripratęs kažkaip prie jo, galvojau iš pradžiu pirkti PS4 bet kažkaip išsigandau tų permainų jei pultelis bus blogas, jei ko nesuprasiu ir panašiai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai su abejom konsolėm. Jai tik kišenė leidžia blogo pasirinkimo nėra. Sveikinu isigijus puiku daikta. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kadangi dabar esu Amerikoje, galvoju įsigyti xbox one iš vietinės parduotuvės. Norėjau paklaust ar nėra tokių dalykų kaip xbox one konsolė tik Amerikos regionui ar tik Europos regionui ? Ta prasme nusipirkęs JAV, galėsiu naudotis ir Lietuvoje ? Na žinoma tik elektros kištuką pasikeist reiktų. :)

Ir kaip su žaidimais, dabar visi būna region free ar irgi dar reiktų atkreipt dėmesį kokiam regionui skirta ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kadangi dabar esu Amerikoje, galvoju įsigyti xbox one iš vietinės parduotuvės. Norėjau paklaust ar nėra tokių dalykų kaip xbox one konsolė tik Amerikos regionui ar tik Europos regionui ? Ta prasme nusipirkęs JAV, galėsiu naudotis ir Lietuvoje ? Na žinoma tik elektros kištuką pasikeist reiktų. :)

Ir kaip su žaidimais, dabar visi būna region free ar irgi dar reiktų atkreipt dėmesį kokiam regionui skirta ?

XBOX ONE ir jo žaidimai yra region-free. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@ValdemarasGe

X1 lygtais irgi yra Region Free.

Del maitblokio elektros srautu - pasakyti negaliu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reik pirkti vistiek sroves keitikli, kad naudotum is US parsivezta Xbox'a ir viskas veiks ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.