Zaliasvergas

PSN neprijungia, padekit

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, visados automatiskai prijungdavo kai ps3 ijungdavau i psn, dabar neprijunge, bandau vesti duomenis raso neteisingas mailas ar paswordas, nueinu i interneta per pc vedu duomeis i psnprofiles.com viskas tinka, o per ps3  raso neteisingi, kas gali buti? nenoriu kurtis naujo psn nes jau turiu nemazai trofeju jai galit kas padekit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Juk psn ir psnprofiles skirtingi prisijungimai. Nebent naudoji vienodus prisijungimo duomenis? Bet ir tai būtų keista tikrinti skirtinguose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Juk psn ir psnprofiles skirtingi prisijungimai. Nebent naudoji vienodus prisijungimo duomenis? Bet ir tai būtų keista tikrinti skirtinguose.

:D b*****, o tai koks psn tada vebas? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu patikrink ar ant ps3 internet connection yra...

Va web psn http://www.sonyentertainmentnetwork.com/gb-en/home/

Padariau ant ps3 internet testa rodo internetas veikia, tik netokie duomenis psn, vakar viskas veike snd jungiu ps3 ziuriu psn neprijunge ir nieko nekeiciau..

Nuejau i ta website ir vedu savo eimala netinka irgi, paskui suvedziau kur paswords reset kaskoki panasu ziuriu tinka, bet ten ne mano tai turbut nuskamino acounta pakeite eimala ir pasworda, bet kaip tai gali padaryti?

Yra koke galimybe atsigrazinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu kaip tave cia apskamino...

Rasyk supportui arba skambink supportui ir isspresi problemas,

Nemanau kad kas skamintu accounta kuris nesenai sukurtas yra tikrai neverta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomu kaip tave cia apskamino...

Rasyk supportui arba skambink supportui ir isspresi problemas,

Nemanau kad kas skamintu accounta kuris nesenai sukurtas yra tikrai neverta.

Bet tai kaip man visados automatiskai prisijungdavo i psn kai tik ps3 jungdavau, i dabar sykart neijunge ir netinka dar visi duomenys?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekam nedalinai pass savo ar emailu? 

Belieka rasyt i supporta ir tiketis kad ispres problema,atsakyma gausi greiciausiai tik kita diena,nes raso mazdaug per 24 valandas atsako,skambinti butu greiciausias varijantas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekam nedalinai pass savo ar emailu? 

Belieka rasyt i supporta ir tiketis kad ispres problema,atsakyma gausi greiciausiai tik kita diena,nes raso mazdaug per 24 valandas atsako,skambinti butu greiciausias varijantas.

Tai kad as naudojuosi visai kitu emailu ir atsimenu buvau registraves psn kitu emailu, o man rodo tipo kad psn yra visai kitokiu emailu panasiu i mano tik be tokios galunes tai wtf?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man siandien irgi buvo kazkas, ijungiu Ps3 ir praso sutikti su salygom. Sutikau ir paprastai isilogino i psn. Galvojau update, bet versija ta pati :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man siandien irgi buvo kazkas, ijungiu Ps3 ir praso sutikti su salygom. Sutikau ir paprastai isilogino i psn. Galvojau update, bet versija ta pati :o

man vakar tas pats buvo nieko baisaus ten.

@Zaliasvergas rasyk supportui tu geriau laiska ir paaiskink jiems jie tau atsakyma greiciau parasys negu cia susigaudys visi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet visks normaliai su psn accountu?

man vakar tas pats buvo nieko baisaus ten.

@Zaliasvergas rasyk supportui tu geriau laiska ir paaiskink jiems jie tau atsakyma greiciau parasys negu cia susigaudys visi

Jau parasiau, laukiu atsakymo. Gaila turejau jau keleta trofeju dabar viska ve lis naujo :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet visks normaliai su psn accountu?

Jau parasiau, laukiu atsakymo. Gaila turejau jau keleta trofeju dabar viska ve lis naujo :(

viskas normaliai su acc,cia sony pateike naujas privacy tai del to acceptint reikejo.

Kodel per nauja gi supportas ispres problema jei tavo acc nematau problemos kodel neturetu tau resetint passwordo kad pasijungt galetum

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su supportu painiava bus. atrasys,kad paskambintum jiems,kai paskambinsi gali prasyt adreso,kuri vedei kurdamas acc,gimimo datos ir pns. o tu speju viska random surasei? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su supportu painiava bus. atrasys,kad paskambintum jiems,kai paskambinsi gali prasyt adreso,kuri vedei kurdamas acc,gimimo datos ir pns. o tu speju viska random surasei? :)

Jo :(, ar bent eina game saves is seno ps3 acc persimest i nauja? nes jai be save tai jau nebeturiu prasmes ir belosti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.