Laurysss

Renkames klaviatura

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas patartu kokia klaviatura nusipirkt jei kazkas pirko is tokiu svetainiu kaip "Varle", "Skytech", "Kilobaitas".

Siaip tai noreciau pirkti is Varle.lt nes ten ir kompiuteri pirksiu, tai nereikes vazineti po parduotuves. https://www.varle.lt/klaviaturos/

Dabar tai as priprates prie zemu klavisu (Acer Travelmate 5360 laptopas), tai nezinau ar man butu patogu su aukstais klavisais rasyt,zaist. Klaviatura gali buti iki 100lt jei tik verta tiek. https://www.varle.lt/klaviaturos/zaidimu-klaviatura-natec-genesis-r33-usb.html sita labai gerai atrodo bet klavisai auksti ir nezinau ar man tai patiks, nes kaip jau sakiau esu priprates prie zemu klavisu - https://www.varle.lt/klaviaturos/zaidimu-klaviatura-natec-zander-backlight-usb-russian.html.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiaip pirkčiau iš Fortako arba Kilobaito, ten daug pigiau gausis, ypač jei renkies visą kompą.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip pirkčiau iš Fortako arba Kilobaito, ten daug pigiau gausis, ypač jei renkies visą kompą.

Ka turi galvoje "renkies visa kompa", tipo is daliu ar jau padaryta? As issimoketinai imu tai negaliu is daliu darytis. Todel ir varle mano geriausias variantas o fortakas tai tikrai nemoka daryti savo kompiuteriu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka turi galvoje "renkies visa kompa", tipo is daliu ar jau padaryta? As issimoketinai imu tai negaliu is daliu darytis. Todel ir varle mano geriausias variantas o fortakas tai tikrai nemoka daryti savo kompiuteriu.

Negalvojau, kad imsi surinktą PC. Gi tikrai turi mokėti susirinkt, kaip iš tavo postų supratau. Na, neišku kiek tiesos ten...

Nieko gero iš surinktų. Na, Skytech turi porą neblogų, bet vis vien savo daug geriau.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negalvojau, kad imsi surinktą PC. Gi tikrai turi mokėti susirinkt, kaip iš tavo postų supratau. Na, neišku kiek tiesos ten...

Nieko gero iš surinktų. Na, Skytech turi porą neblogų, bet vis vien savo daug geriau.

Tai tu gal skaityt nemoki? Imsiu surinkta PC nes negaliu iskart tokios sumos moket. Negaliu patiket ,kad tokiu zmoniu atsiranda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu gal skaityt nemoki? Imsiu surinkta PC nes negaliu iskart tokios sumos moket. Negaliu patiket ,kad tokiu zmoniu atsiranda.

Skaityt moku, matau kodėl imsi, bet kaip sakiau (ar bent matei?), nežinia kiek čia tiesos tavo postuose. Chill out dude.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaityt moku, matau kodėl imsi, bet kaip sakiau (ar bent matei?), nežinia kiek čia tiesos tavo postuose. Chill out dude.

Tavo postuose irgi nezinia kiek tiesos yra, kiekvieno postuose nezinia kiek jos yra. Cia internetas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tavo postuose irgi nezinia kiek tiesos yra, kiekvieno postuose nezinia kiek jos yra. Cia internetas.

Ne į temą

Kur aš gyriaus, kad kažką moku ar pan.? Nieko neįrodinėjau, tai kas ten melagingo gali būti? Nebent kas neteisingo, jeik okią info pasakau ar pan. Žodžiu, atsibodo jau man,  I'm out.

Tokį imčiau, dar Watch Dogs dovanų duos. http://www.skytech.lt/akskygamerultr52-asmeninio-kompiuterio-komplektas-sky-gamer-ultimate-intel-core--p-194812.html#tabsnav-1

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As net nejimciau neivienos klavieturos nes abudu sudai kazkokie uz 60Lt :D, ir tokia klavietura labai ilgai nelaikys. Asmeniskai as laukiu Corsair RGB K70

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As net nejimciau neivienos klavieturos nes abudu sudai kazkokie uz 60Lt :D, ir tokia klavietura labai ilgai nelaikys. Asmeniskai as laukiu Corsair RGB K70

Nu daugiau 100lt klaviaturos nesiruosiu imti tai jei gali parekomenduok kokia nors.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sėdžiu su paprasta Logitech ir viskas, kuo puikiausiai galima uždrėksti Multiplayer'yje su ja. Klaviatūra jokio skirtumo praktiškai žaidime neturi, va pelė tai kitas reikalas.

Lauri, pasiimk kokią paprastą ir patogią ir viskas, nėra ten skirtumo tarp jų.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš sėdžiu su paprasta Logitech ir viskas, kuo puikiausiai galima uždrėksti Multiplayer'yje su ja. Klaviatūra jokio skirtumo praktiškai žaidime neturi, va pelė tai kitas reikalas.

Lauri, pasiimk kokią paprastą ir patogią ir viskas, nėra ten skirtumo tarp jų.

Imsiu sita - https://www.varle.lt/klaviaturos/zaidimu-klaviatura-natec-zander-backlight-usb-russian.html nes patinka man zemi klavisai, bet gal kitoje parduotuveje nes tos rusiskos raides sugadina visa isvaizda man klaviaturos... yra en versiju visur. O del peles tai nereikia ten jokios razer gamingo peles... su acme MW07 belaide pele sedziu ir ziauriai patogi zaidimams ypac kad desineje yra nyksciui atrama. Nu nemoku paaiskint tai galit pasiziureti is foto. Naudoja baterijas , bet veikia ilgai. Bet kas neturi pakraunamu bateriju tai nerekomenduoju belaidziu peliu pirkt.

Redagavo Laurysss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imsiu sita - https://www.varle.lt/klaviaturos/zaidimu-klaviatura-natec-zander-backlight-usb-russian.html nes patinka man zemi klavisai, bet gal kitoje parduotuveje nes tos rusiskos raides sugadina visa isvaizda man klaviaturos... yra en versiju visur. O del peles tai nereikia ten jokios razer gamingo peles... su acme MW07 belaide pele sedziu ir ziauriai patogi zaidimams ypac kad desineje yra nyksciui atrama. Nu nemoku paaiskint tai galit pasiziureti is foto. Naudoja baterijas , bet veikia ilgai. Bet kas neturi pakraunamu bateriju tai nerekomenduoju belaidziu peliu pirkt.

Jei žaidi FPS MP žaidimus, tai pelė tikrai didelę įtaką daro. Na, nebent sėdi iškart su padoria. Aš su paprasta buvau, tai gavus Razer kai diena ir naktis buvo. O klaviatūra, tai same shit, niekas nepasikeičia iš esmės, tik pratintis iš naujo reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.