Boss609

Xbox One

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Reikalinga pagalba. Noriu pirkti Xbox One. Bet nelabai ka nusimanau. Pirmiausia noriu paklausti ar galima zaisti zaidimus is kart nusipirkus koncole, ar tam butinai reikia xbox live gold?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O per koncole galima bus pirkti zaidimus? Ir ar galima su paprasta swedbank kortele tai padaryti?

Ir is kur geriausia butu pirkti nauja koncole?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pirkti ir per konsole, ir is anglu ir is amerikonu, paieskojes rasi mano nuorodas kaip ta atlikti (sukures esu temas) as asmeniskai perku is amerikonu nes pigiau o losiu nusistates sali anglija (realiai nzn kodel, bijau gal lago, nors realiai turbut akirtumo nepajusciau) .

Su paprasta swed kortele neisei reikia internetines pirkimo korteles (swede isduos be problemu, kainuos 30 lt i metus, bet ta kortele galesi ir kitiem dalykam naudot - betkokiam pirkimui is uzsienio saliu internetu , pvz per ebay)

Visi zaidimai veikia puikiai, bet xbox live gold patarciau nusipirkt , ~100lt metam bet verta tikrai nes tikrai smagu per interneta lost su kitais.

Jei gyveni lt galimai neveiks tv funkcija (realiai tiesiok kanalu junginejimas per xbox su papildoma info, nlb vertas dalykas bet kuriuo atveju) nebent turi kabelines priedeli o ne kortele i tv, bet ir tai neisbandziau ir nlb kas tuom girias...

Visa kita tikrai veikia puikiai, kaina jau nukrito, nes jau parduodamas be kinect, nors asmeniskai vei yra vietos kambaryje patarciau pirkt su kinect nes tikrai yra smagiu funkciju, zaidimu, sporto programu (asmeniskai l. smagu yra xbox fitness, just dance)

Pirkt patarciau is skelbimu perparduodamus tada sutaupysi tikrai, nepirk is lt parduotuviu jos kaina uzkelia nelogiska... arba is uzsienio jei netyngi pakault savaite kol atsius, as pirkau is www.shopto parduotuves uk.

Jei domina dar kas rasyk i skype laststance

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Piruvatas kiek zaidimu is usa jau nupirkes turi. Ar tik viena karta bandei? Ir gal pasufleruosi is kokios parduotuves pirkai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau iš amazon.com perka 

arba aš maišau
su kitu nariu kuris perka būtent iš ten
  Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau iš amazon.com perka 

arba aš maišau
su kitu nariu kuris perka būtent iš ten

Jai iš amazone.com tai idomu, kaip iš ten tuos digital codus nusipirkti. Ir apskritai visur vien tik fizines pakuotes matau pirkti. Nafik man jos nereikalingos. Visų pirma jas reikia siūsti ir paskui kažkur saugoti, antra daug paprasčiau kodą nusipirkti ir po kelių minučių mėgautis pirkiniu. Nejau lieka vienintelis variantas, pirkti tiesiai per xboxą, kur daug mažiau akcijų ir patrauklių kainų. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip as asmeniskai visada turbut pirksiu tik fizines kopijas,nes zaidimui nusibodus galima ji lengvai parduoti. o jei kazkas nori ir gali sau leisti kaupti kolekcija,tai manau fizines kopijos lentynoje taip pat graziau ziurisi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip as asmeniskai visada turbut pirksiu tik fizines kopijas,nes zaidimui nusibodus galima ji lengvai parduoti. o jei kazkas nori ir gali sau leisti kaupti kolekcija,tai manau fizines kopijos lentynoje taip pat graziau ziurisi :)

Pasakyk tai mano žmonai kad kompaktu kolekcija gražu. Gerų geriausia tam reikalui gali būti skirtas stalčius kurnors užkampyje, kad jos įnoringos akys ten netyčia neužklystu. Ir kitas dalykas fizine pakuote yra tiesioginis pirkinio įrodymas. O digital jokio įrodymo nėra. Tai leidžia išvengti begales nereikalingų biurokratinių kliūčių įsigijant kiekvieną žaidimą. 

Ir kažkaip labai abejoju kad aptarti pirkimai iš US buvo vykdomi fizinėmis pakuotėmis. Neturiu daug patirties bet esu girdėjas kad siunčiant prekes iš US reikia mokėti muito mokestis. 

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasakyk tai mano žmonai kad kompaktu kolekcija gražu. Gerų geriausia tam reikalui gali būti skirtas stalčius kurnors užkampyje, kad jos įnoringos akys ten netyčia neužklystu. Ir kitas dalykas fizine pakuote yra tiesioginis pirkinio įrodymas. O digital jokio įrodymo nėra. Tai leidžia išvengti begales nereikalingų biurokratinių kliūčių įsigijant kiekvieną žaidimą. 

Ir kažkaip labai abejoju kad aptarti pirkimai iš US buvo vykdomi fizinėmis pakuotėmis. Neturiu daug patirties bet esu girdėjas kad siunčiant prekes iš US reikia mokėti muito mokestis. 

Negrazu zmona apgaudinet, geriau iskarto pasakyk, nes kai supras ismes is namu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negrazu zmona apgaudinet, geriau iskarto pasakyk, nes kai supras ismes is namu :D

Nors ši tema ne apie tai bet drįsčiau su jumis nesutikti. Jos suvokimu visas skaitmeninis turinys yra toks laiko gaišimas, kad už jo naudojimą ir laiko gadinimą man turi mokėti o ne aš dar pinigus kišti. Ir jokio skirtumo ar litas ar tukstantis. Namie bus skandalas. Todėl geriausiai tiesiog šios temos namie negvildenti. Niekas neprašo meluoti, bet ir girtis nėra būtina. Aš ir pačią konsolę nupirkau nesigirdamas. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perku ne is amazon o per pati xbox, kai pakeiti sali per nustatymus i usa, xbox parduotuves kainos pasikeicia i dolerius ir vietoj 50 svaru moki 50 doleriu, kas sutaupo 75 litus. Zaidimai ne 200lt o 125lt. Tereikia pries perkant pasikeisti savo korteles adresa i amerikoniska. Seip yra mano visa tema zaidimu pirkimas is amerikos, ten yra linkas su detaliu aprasymu. Bandziau ir tuos vogtus acc nusipirkt ir veikia viskas irgi puikiai (tada jau zaidimai po 50 lt buna) bet ten kontraversiškai viskas... daug skirtingu nuomoniu apie tai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perku ne is amazon o per pati xbox, kai pakeiti sali per nustatymus i usa, xbox parduotuves kainos pasikeicia i dolerius ir vietoj 50 svaru moki 50 doleriu, kas sutaupo 75 litus. Zaidimai ne 200lt o 125lt. Tereikia pries perkant pasikeisti savo korteles adresa i amerikoniska. Seip yra mano visa tema zaidimu pirkimas is amerikos, ten yra linkas su detaliu aprasymu. Bandziau ir tuos vogtus acc nusipirkt ir veikia viskas irgi puikiai (tada jau zaidimai po 50 lt buna) bet ten kontraversiškai viskas... daug skirtingu nuomoniu apie tai

Piruvas acius uz atsakyma, dabar atrodo viskas susideliojo i savo vietas. Skaiciau ir tavo tema ir linka kur davei, visi sneka apie pirkimus, adresu keitimus ir t.t. bet niekas neuzsimena kad reikia pirkti per pati xboxa. Butu labai fain kad eitu pirkti ne per xboxa is US nes geru kainu ten ismeta. PVZ.:http://www.ebay.com/itm/Assassins-Creed-IV-Black-Flag-for-Xbox-One/261449542497?rt=nc. Uz 50 zalio gali pasimti du siuo metu ACIV ir COD. 

Kazin kaip elgtusi boxas jai fizine pakuote nupirkus nepakeitus regionu nieko bandyti instaliuoti. Niekas nebandet?

Redagavo aRaven

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad nebus skirtumo is kur zaidimas ar is us ar uk ar dar kur, nes microsoftas sake kad konsole yra region unlocked, seip as irgi pasiziuiriu ebay kartais, bet vis nerasdavau nieko gero, reiks gal vel patikrint...

Paskutini kart pirkau tuos acountus svetimus is tokio bachuriuko skelbiu.lt, viskas suveike, ir tas acaumtas db mano su keistais visais slaptazodziais, yta teorine kokio 1 proc galimybe kad tas acc dings bet turbut nedidesne negu galimybe kad mano pacio acc nulaus... ;)

Seip idealiausias varintas rasti drauga patikima su xbox one ir dalintis acountais, tarsi su seimos nariu tada niekas nenukencia acauntai lieka savininku bet zaidimais dalijamasi ir gaunas dviguba nauda. Deje neturiu dar tokio draugo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.