efectas

Dėl windows instal

Rekomenduojami pranešimai

Doesn't seem to be a true story. Trolina ir tiek gal?

nemanau, jei net nemoka windows įsirašyt normaliai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Doesn't seem to be a true story. Trolina ir tiek gal?

bet tai kai varo ? kai įjungti pc ,prašo slaptažodžio kompas. Pamiršo žmogus slaptažodį ir išardė kompą :D tipo passwordas ant baterijos buvo? kam iki jos knistis :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na baterijs nuresetina ten all ..matyt taip galvojo ..ideja nebloga..tik po to aisku viskas turi veikt. ir be baterijos kraunasi , tik kad setup defaultas kas kart buna. kazkas ten dar neto pas ji . bet juokinga  :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman kažkaip per lengvai skamba, jei kiekvieną pc/laptopą atidaręs aš galėčiau paprastai bateriją nuresetint ir dings jūsų passwordai. Rimtai kaip watch dogs hakeris gaunasi :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nuo kazko juk reikia pradet... siandia baterija rytoj ziurek jau saskaitas lups ... :xd:

jei ka tegu autorius neisizeidzia , as ne is blogos puses cia juokiuosi  :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
:D mldc autorius efectas, sugeba ir pralinksminti šiais niūrokais laikais. Tik rašo kaip google vertėjas.. Dedu pliusą už baterijos hakinimo postą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano broliuj irgi buvo tas pats pas ji buvo stalynis pc pamiršo password.. Ir paklausinėja draugu kad reik daryt reikia pc išardyt ir bus tokia maža baterija ja reikia išimti ir vėl idet. Ir nusijemes paswordas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano broliuj irgi buvo tas pats pas ji buvo stalynis pc pamiršo password.. Ir paklausinėja draugu kad reik daryt reikia pc išardyt ir bus tokia maža baterija ja reikia išimti ir vėl idet. Ir nusijemes paswordas

Jau nebejuokinga zinok. Trolis ir tiek... (tai dar staliniame kompiuteryje yra baterija? Duracel?)

@TukkaSi Uz save kalbek ok? Kai man buvo 13 viska tik pliaukst ir mokejau(aisku ne tiek kiek dabar), jau apie windows irasyma tai patylesiu.. cia reikia buti kazkokiam idiotui buti kad nemoketi windows instaliuot ir dar galvoti kad baterijos isemimas nuresetins slaptazodi.

Redagavo Laurysss

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@TukkaSi Uz save kalbek ok? Kai man buvo 13 viska tik pliaukst ir mokejau(aisku ne tiek kiek dabar), jau apie windows irasyma tai patylesiu.. cia reikia buti kazkokiam idiotui buti kad nemoketi windows instaliuot ir dar galvoti kad baterijos isemimas nuresetins slaptazodi.

Ne į temą

Alright, wunderkind, I'm so sorry.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Alright, wunderkind, I'm so sorry.

Su savo nesamonem. Tik sakau kad tavo komentaras yra klaidingas. Susitaikyk ok?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su savo nesamonem. Tik sakau kad tavo komentaras yra klaidingas. Susitaikyk ok?

Ne į temą

Labai jau primeti mandrą. Visiem kažką bandai įrodyt, koks protingas esi, kiek žinai, ir bandai tą įkišti labai "tolerantiškai". Gal nustok taip vaidinti, nes atorodai kai vaikas, negavęs pakankamai meilės iš tėvų. Visi matėm, kaip visiem patikai su savo PC įrodinėjimais. Ir vis vien kažką bandai dar čia primest kieto. Tad gal tau metas susitaikyti su tuo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Labai jau primeti mandrą. Visiem kažką bandai įrodyt, koks protingas esi, kiek žinai, ir bandai tą įkišti labai "tolerantiškai". Gal nustok taip vaidinti, nes atorodai kai vaikas, negavęs pakankamai meilės iš tėvų. Visi matėm, kaip visiem patikai su savo PC įrodinėjimais. Ir vis vien kažką bandai dar čia primest kieto. Tad gal tau metas susitaikyti su tuo.

Galiu ir ne tolerantiskai jeigu nori, ko cia b* vel kabinies ? Sakai kad 13 metu vaikai nieko nemoka? Gal tu ir nemokejai , bet ne visi cia taip tai ciaupkis cia neburbuliaves. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu ir ne tolerantiskai jeigu nori, ko cia b* vel kabinies ? Sakai kad 13 metu vaikai nieko nemoka? Gal tu ir nemokejai , bet ne visi cia taip tai ciaupkis cia neburbuliaves. 

Ne į temą

Kur aš sakiau, kad nieko nemoka 13-mečiai? Sakiau, kad su PC ne kąžką jis moka. Ir kalbėjau apie jį konkrečiai, nes jo praeitos temos labai išmintingos buvo. Įsiskaityk pirma ir gali jau nustoti laido riterį vaidinti, matomai pats dar neužaugęs, nes negali normaliai pašnekėti, būtinai "čiaupkis" and shit. Kaip juokina mane tokie...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kur aš sakiau, kad nieko nemoka 13-mečiai? Sakiau, kad su PC ne kąžką jis moka. Ir kalbėjau apie jį konkrečiai, nes jo praeitos temos labai išmintingos buvo. Įsiskaityk pirma ir gali jau nustoti laido riterį vaidinti, matomai pats dar neužaugęs, nes negali normaliai pašnekėti, būtinai "čiaupkis" and shit. Kaip juokina mane tokie...

Nu man atrodo kad tu lieti ta amziu '13 metų maždaug'. Ai vienu zodziu neterskime temos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.