LFXiksas

Studento „LFXiksas“ apklausa (Prašau, padėkite visi)

Rekomenduojami pranešimai

Na, labai tikiuosi nesupyksite dėl temos visai nesusijusios su kompiuteriniais žaidimais, bet, jau gana ilgai kankinuosi su darbo praktikos ataskaitos rašto darbu. Turiu atlikti apklausą kurios dėka galėsiu išsiaiškinti problemą ir pasiūlyti jos sprendimo būdus. Laiko liko nedaug, o anketų bent 100 norėtųsi, žinoma, kuo daugiau tuo geriau, todėl dar, turbūt, anketos pasieks ir kitus populiarius forumus, bet labai tikiuosi, kad playmanai, kaip mano drauga,i man pagelbės ir užpildys tą trumpą anketą (11 klausimų)! Vienas geimeris už visus geimerius ir visi geimeriai už vieną geimerį! Iš anksto ačiū! 
P.S. Galite pildyti anketą ir po kelis kartus. ANKETĄ RASITE ČIAhttp://apklausa.lt/f/uab-vagos-prekyba-imones-reklama-ir-internetine-parduotuve-5cy5faj/answers/new.fullpage

Redagavo LFXiksas
  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atlikau, manau ir kiti playmanai prisidės, nereikės nei po antrą kartą kaip siūlai :D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai ačiū jums!!! :) Aš jau spamo pavariau kolegijos pašte ir supermamose pasiskelbiau. :D Tai iki rytojaus ryto būtų gerai turėti 100 ir daugiau anketų. :) Bet nuojauta kužda, kad turėsiu 50 ir turėsiu džiaugtis tokiu skaičiumi. :D Na, bet geriau nei nieko, tad, esu labai dėkingas jums! 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atlikau, o tai cia taip visai paskutine diena pasilikai? :D Imesiu y fb, gal dar keli zmones uzpildys.

O tie 3lt pigiau negu knygyne, cia iskaiciavus siuntimo islaidas ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Me too, me too. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip pat uzpildziau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.