ŽilvisSony

PSP E1004 Užstrigo

Rekomenduojami pranešimai

Parsisiunčiau Fifa street 2 žaidimą į psp išmetė juodą ekraną . ir aš spaudžiau home ar kaip ten tą mygtuką spaudžiau yes ir rašo beveik 1val. Please wait... O tą bateriją tai neina išimt. :( ji ten gal priklijuota gal :D :/ Padėkit

Redagavo ŽilvisSony

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

šeip gali perkraut bandyt ilgiau išjungimo mygtuka paspaudęs palaikyt, šeip rankoj e1004 neturėjas tai nežinau ar daug skires nuo slim 2x ar 3x tai net patart sunku :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

šeip turėtų padėt kordelės išėmimas, tikriausei arba jinai gličina arba game versija bloga, pabandyk ją išimti ir palaikyt psp be jos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet supranti aš paspaudęs ,kad išjunktų tą žaidimą. nu ok bandysiu laikyt be atminties kortelės. 

Tai taip nervina! Keistos tos nešiojamos konsolės. geriau turėti kokį PS3 ar PS4 bent mažiau prižiūrėti reikia. Net PSP baterija neišsijima.

Redagavo ŽilvisSony

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekaltink to PSP. Viskas progresuoja ir dabar visko sukiša daugiau į mažiau vietos, tiesiog pažiūrėk į PS3 evoliuciją iį Fat iki Superslim.

Dėka to, kad tavo PSP būtų plonesnis, padarė tokią batareiką. Ir vėl, pas mane Fat'e batareikia tiesiog išsiima nuėmus dangtelį, nes jis pilnas tuščios vietos. 

O šiaip kiek Youtube pažiūrėjau, tai tau reiktų išardyti PSP, kad išimtum tą nelemtą batareiką - 

Geriau būtų lauk, nebent labai nagai niežti ir nebijai ko sugadint.

Dar pabandyk power knopkę pastūmęs palaikyt. Nežinau ar padės, nes kai maniškis užstringa aš tiesiog išimu batareiką  :troll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, aš tai tiesiog siūlyčiau power sliderį (Įjungimo mygtuką) palaikyti nuspaustą kelias sekundes ir psp turėtų išsijungti visiškai. :) 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Martynas007 Visi elektroniniai prietaisai šią priverstinio išjungimo funkciją turi: mob. telefonai, laptopai, kompiuteriai, didžiosios konsolės, handheld'ai ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.