Martynas007

Pasiūlykite PS3 co-op žaidimų

Rekomenduojami pranešimai

Taigi prašau forumiečių pagalbos. Taip, bandžiau naudotis google, bet ten pačio co-op supratimas labai įvairus. Vienur GTAonline co-op skaito ir iš dalies jie teisūs. Kitur co-op supranta kaip splitscreen ar žaidimus kaip Guacameelee ar LEGO seriją. Mes su Uk gyvenančiu broliu norim pažaisti co-op, gal dar surinkti kokių trofėjų ar pan.

Taigi konkrečiai paaiškinsiu ko aš ieškau:

Žaidimų, su online co-op, kuriuose gali žaisti du žaidėjai. Visai kaip pvz, Resident Evil serija - žaidžiant SP, tu valdai vieną veikėją, o kitą valdo AI. O žaidžiant co-op abu veikėjus valdo žaidėjai. Ir taip gali pražaisti žaidimo istoriją.

Žinau, kad FarCry3, turėjo visiškai atskirą co-op kampaniją, bet galite parašyti ir tokių žaidimų.

Na dar galimybė kalbėti naudojant ausines/mikrafoną būtų šaunu, jeigu yra žaidimų, kurie tokios funkcijos nepalaiko.

Žinau, kad taip gali žaisti mano minėtą ResidentEvil, Borderlands2, DeadNation, SniperElite v2 (nors nežinau, Pc versija tikrai turį co-op)

Dar toks dalykėlis - žaidimų serveriai, jeigu turite informacijos, kada kokius jų uždarys ar jau uždarė, būtų malonu, kad pasidalintumėte. 

ačiū :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Magnitas aha, aš žiūrėjau ten, bet dabar nežinau ar nemačiau, ar tavo linkas kažkoks magiškas, nes dabar matau žaidimų filtravimą  :poker:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia gali rasti zaidimus kuriuos gali zaisti arba online ar minetu co-op. Linkas priklauso ir autorines teises i ji @Simonys :D  http://www.co-optimus.com/system/2/playstation-3.html

Ne į temą

Jam priklauso tas tinklalapis?

Kaip ir paminėta, tame tinklapyje yra, berods, visi surašyti co-op žaidimai. Jau maniau, labiau žaidėjams žinomas. Buvo ne kartą forume minimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jam priklauso tas tinklalapis?

Ne Ne. :) Tiesiog jis man ta linka parase kai ieskojo pats tokios info ir dar mane apsviete. Saitas tikrai geras, patogus. :)

@Magnitas aha, aš žiūrėjau ten, bet dabar nežinau ar nemačiau, ar tavo linkas kažkoks magiškas, nes dabar matau žaidimų filtravimą  :poker:

Buna Buna visko. :)

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GRAW serija turi gera coop 

tai gan ilgas procesas issirinkt . reikia susirast pavadinima ir ziuret youtubej jo gameplay kad nusprest ar patiks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandykit Dead Space 3. Girdėjau, kad vėliau žaidime kiekvienas mato truputi kitokius dalykus, todėl turėtų būt įdomiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

borderlands abi dalys,sniper elite,battlefield 3,diablo III,payday aisku cia jau internete zaisti,ligu kane and lynch turi coop,splinter cell balck list

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is visu zaidimu, manes Borderland kazkaip neitrauke co-op, patarciau sulosti Army of Two. Pirma dali butinai, o antra dali pagal nora. Trecia dalis nuvyle, bet taip pat galima isbandyti.

Jeigu patinka Shooteriai, Resident Evil 5 ir nelabai patikusi man RE 6.dalis. Jeigu patinka besisukiojantis vaizdas - OverKill. Cia ir pasijuokti galima bus (jeigu gerai pamenu).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Army of two Devil's cartel ziauriai geras (y)

Nezinau del ko tau patiko, bet su pirma dalim liginti net negaleciau. Pradzia dar buvo apsiziurejimas, o paskiau pasidare monotonija. Net ir co-op negelbejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau del ko tau patiko, bet su pirma dalim liginti net negaleciau. Pradzia dar buvo apsiziurejimas, o paskiau pasidare monotonija. Net ir co-op negelbejo.

Kitu daliu nezaidziau, tai negaliu pasakyt :)

Zaidimas net nezinau kuo patiko, bet patiko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar pridėsiu vieną žaidimą - Dragon's Crown. Smagus side scroll beat em' up action-RPG'iškas žaidimas. Galima ir offline, ir online Co-op žaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.