efectas

Pc windows padekit//

Rekomenduojami pranešimai

Sw turiu pc laptopa meginau perinstaliot i win xp rasė i koki diska instaliot padariau i C bet nekaip neusikrauna ant c ir uztrigo. isjungiau lauk visiskai
dabar raso BOOTMGR is missing
Press Ctrl+Alt+Del.. Nesuprantu kas yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sw turiu pc laptopa meginau perinstaliot i win xp rasė i koki diska instaliot padariau i C bet nekaip neusikrauna ant c ir uztrigo. isjungiau lauk visiskai

dabar raso BOOTMGR is missing

Press Ctrl+Alt+Del.. Nesuprantu kas yra

Is naujo instaliuok ir is youtube pasiziurek kaip tiksliai daryt nes win7 jau ten kitaip tai nezinau del to. Del to BOOTMGR tai nepilnai instaliavo turbut kazkas. Bet turi suformatuot ta diska kuri renkies visada.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is naujo instaliuok ir is youtube pasiziurek kaip tiksliai daryt nes win7 jau ten kitaip tai nezinau del to. Del to BOOTMGR tai nepilnai instaliavo turbut kazkas. Bet turi suformatuot ta diska kuri renkies visada.

Ačiū taip reikes žiuriu aš :) ačiū tau

Nesuprantu viska darau kaip youtubej Noriu install c diska ustringa nesuprantu................

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū taip reikes žiuriu aš :) ačiū tau

Nesuprantu viska darau kaip youtubej Noriu install c diska ustringa nesuprantu................

Diskas is kur? Nesubraizytas? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiu tikslu instaliuojamas WinXP? Negi mažai jau problemų su instaliacija, tai nori dar ir pačio XP problemas užsikraut?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiu tikslu instaliuojamas WinXP? Negi mažai jau problemų su instaliacija, tai nori dar ir pačio XP problemas užsikraut?

as be windowsu sedziu p* yra belekokie. man aš per Flash persirasau pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as be windowsu sedziu p* yra belekokie. man aš per Flash persirasau pc

Po to visokie p* iš tavo PC paplinta po draugų kompus ir t.t. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rimtai kam ta xp rasyt..siaip reikia turet is anksto kelis instal disku paruostus na visokiu windousu versiju. win 7 irasyk ar 8 ir bus ok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zmogus jaucia nostalgija XP OS. Nesikabinekite. :D  XP naudoja arba pas kuriuos PC tinkami tik siai OS, arba mano mineta nostalgija. O beda manau yra is pacios instaliacijos. Bloga atsisiuntei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal zmogus jaucia nostalgija XP OS. Nesikabinekite. :D  XP naudoja arba pas kuriuos PC tinkami tik siai OS, arba mano mineta nostalgija. O beda manau yra is pacios instaliacijos. Bloga atsisiuntei.

Isirasiau viskas ok.. Bet nebeturiu vaizdo draiveriu gal zinot kaip gaut aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką ir minėjau apie pačias XP sukeltas problemas.

Man reikia video draiverius ir Wlan ir dar kazkokiu

Video video controller vga compatible driver for xp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

google. ivedi modeli ir win xp drivers. tiesiog jei lapas naujesnis ir buvo leidziamas su win 7 pvz tai gali net neturet win xp draivu.

tiesiog suvedes modeli ir drivers gausi visus draivus ant tu os ant kuriu jie yra ..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasiau viskas ok.. Bet nebeturiu vaizdo draiveriu gal zinot kaip gaut aciu

Pabandyk pasinaudoti slim drivers programa. Kazkas buvo parases. Gal pades. Siaip i kompa reiktu irasyti: http://www.lavalys.com/ programa ir per ten ieskoti modelio, o tada draiverio.

Aisku man sita programa nesuprantama, bet gal tau pades. Nors kaip sakei, jeigu XP neuzsikuria tai ja nelabai pavyks pasinaudoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog laptopo modeli parasai ir drivers. Arba i laptopo gamintojo puslapi nueini ir susirandi viska. Ir ant kai kuriu senu kompiuteriu XP geriau veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.