Shkic

Reikalinga pagalba, is anksto dekoju

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, narsiau visur, lenku, lietuviu, rusu ir anglu forumuose. Galvoje truputeli prasvesiejo bet ne daug, todel ir sukuriau sia tema:

Kaip supratau su mano jau esama 3,72 softo versija be Pandoros neissiversiukad galeciau zaisti zaidimus parsisiustus is neto (Tipo *ISO formatu ir pns). Noriu pandoros batarke ir Memory Stick Pro Duo kortelė pasidaryti is sio gido: http://www.playmanija.net/forumas/index.php?showtopic=2097 , taciau ten parasyta kad pries tai, reiketu tureti versija pvz. 3.71 M33, cia ir kyla klausimas, kaip as galeciau pasidaryti kad nuo mano esamos versijos 3,72 pasidarytu 3,72 M33? Cia niekaip nesusigaudau...

Mano PSP:

Juodas (PIANO BLACK) LOL

Batarje pagaminta Japonijoje

SLIM & LITE

Softo versija 3,72

Ten kur barkodas parasyta raide "C", tiksliai neatsimenu ka tai reiskia, bet gal kam reikes duodant patarimus ar pagalba.

Is anksto dekoju uz suteikta pagalba.

P.S. Prasau netrint ir nerakint sios temos, nes tikrai apie 3,72 softa internete labai mazai informacijos (ieskojau 4 kalbuose per Google :) :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tau padės tik šis gidas, kadangi psp su cfw neturi, tau reik techniškai modifikuoti bateriją. 3.72 m33 tokio nėra, 3.71m33 - 3.80m33.

Redagavo VtV666

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz pagalba, jau kazka bandysiu ^_^

EDIT:

Paskaiciau ta gida bet ten nnemo raso kad slimo (kaip suprantu tai slim&lite PSP) batarke niekaip nepadaroma pandora, ar tai tiesa? Jeigu taip, tai kas man tada belieka? Pirkti nauja batarke ar laukti kada isleis CFW ant mano versijos? Aciu is anksto.

Redagavo Shkic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kur tu taip matei, bet va is tos pacios temos, nuoroda kaip padaryti is Slim akumo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui. Isardziau baterija ir be vieno zmogaus neissiversiu, labai jau maza ta mikroschema :D Dar vienas klausimas kad buciau sustresnis PSP srityje, kas tai yra pvz. 3.72 HX-1 arba 3.72 HX-2? Ar sita CFW atlieka panasia funkcija kaip ir M33? Nes labai jau nenorisi Pandoros daryt...

Ir dar vienas klausima, apytiksliai kada gali buti isleistas 3.72 M33?

Dar karta aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:D 3.72 HK tas pats kas m33 tik tai kad kitas hackeris nulaužė :D o šeip jau yra 3,80 m33 :D o iš 3,72 perdaryt į 3,72 m33 galima tik pandoros būdu :D Redagavo Welnias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D 3.72 HK tas pats kas m33 tik tai kad kitas hackeris nulaužė :D o šeip jau yra 3,80 m33 :D o iš 3,72 perdaryt į 3,72 m33 galima tik pandoros būdu :D

Aga, o tai jeigu ta 3.72 HX-2 paleisiu tai nuo tos akimirkos galeciau jau zaisti zaidimus parsisiustus is neto? Ir ar galesiu instaliuoti CFW 3.72 HX-2 i savo PSP be pandoros? Ar dar reikes kazka daryt?

Ir dar vienas klausimas: Tai gal man geriau parsisiusti originalu FW 3,80 ir perdaryti ji i 3,80 m33? Ar tai galeciau atlikti be Pandoros?

Dar karta dekoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne nu tu ***... nemoki skaityt gal?

kaip tu iš 3,80 padarysi į 3,80 m33 nu ** :D

NEIMANOMA BE PANDOROS PASIDARYTI. PVZ IŠ 3,72 Į 3,80 m33 BŪTINAI REIKIA PANDOROS...

beje jei nevėkšla esi nešk pas meistrus ir bus tvarkoj... nes matau pats nepasidarysi :D

Redagavo Welnias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki . noreciau paklausti kodel as negaliu downgreidinti savo PSP . pas mane 1800mAh baterija su 3.6versija. ir nezinau kaip padaryt pandora batery nes ten visai kitaip negu as ziurejau gide. pas mane 3.52v. as negaliu is karto down. i 3.80 ar galiu ???paaiskinkite man de****i :D is anksto dekoju

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne nu krc nenugalimi jus... kokia dar 3.6 versija :D ten voltai o daryk pagal nnemo gida darome pandora be psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne nu krc nenugalimi jus... kokia dar 3.6 versija ;) ten voltai o daryk pagal nnemo gida darome pandora be psp

;) ;) ne nu rimtai čia topas gavosi ;) kaip minėjo vieną gerą pastebėjima, tai neškit ten, kur jums padarys ką reikia, nes labai jau daug "niftiemu" klausimų iškyla.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne nu krc nenugalimi jus... kokia dar 3.6 versija :D ten voltai o daryk pagal nnemo gida darome pandora be psp

:D :D ale ziurek tu man ir pas mane tos pacios versijos batarke :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tarkim pas mane 3.72 orginalus frimware as orginaliai atsinaujinu iki 3.80 fw ir ta su orginalia baterija keisdamas programiskai tik memory stick pakeiciu y 3.80 m33 ? taip supratau... p.s. moderatoriai prasau be kritikos ne visi tokie "gudrus" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.