Rekomenduojami pranešimai

Dar tie slotai brangsta su kiekvienu pataisytu sekantis jau brangiau kainuoja. Zmones sako kai turi savo dideli laiva tai jame kazkaip pigiau gaunasi taisymas.

Per nauja paloses primeciau kad tie pikti ateiviai kurie ten tave gasdina ir kartais praso atiduoti jiem savo multitoola jie tau duoda tada uz dyka visiskai nerealia nauja puska. Jau 2 gavau is ju nemokamai cia grynai is tu kurie kosminej stoti arba kur planetose buna.

Jau net neimu suduzusiu laivu kad ir ant q

10 slotu didesni uz ta pradini kas is to kai realiai naudojamu slotu tik 4 buna naudojami. Pinigus geriau leist savo kuprines tobulinimam. Daug cia visko reiktu mokintis kaip teisingai lost kaip greiciau pralobt ir pan bet neidomu. Man patinka to nezinot o paciam mastyt kaip cia geriau suktis. Siaip bet ka pirkt nu jau ziauriai brangu.

Bet man idomu. Itraukia ilgam o kai sugalvoju kazka naujo ismegint tai istrinu tiesiog seiva ir losiu is naujo vel. Tada meginu kitus dalykus ir ziuriu kas gaunas. Ir su ateiviais reikia kalbet n kartu vel ir vel per nauja su tuo paciu gali kalbet ir jis duos tai kokiu directions tai kita karta zodziu ismokins. Svarbiausia kad planetose kitaip nelabai rasi geru vietu tai reikia klausinet visu directions ka tik sutinki.

Suduziusiu laivu kad ir nepaimi bet gali kartais nusiskanukt ir gaut ju naudojama technologija pvz lazerius kietus kur po to uzsidedi pats ir panaudoji pries piratus kosmose kai uzpuola.

Sutikau ir bounty laivu uz 100k tipo ji suvartai ir gauni atlygi. Sitos tai labai saunios misijos is tikro daugiau tokiu.

Visa iron imu pagr is kosmoso nevargstu planetose ten su akmenim tim pradzioj

No man sky vel akcija, dabar gal 9.49. Griebk jeigu iseina :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jo maciau vakar kaip tik uzejau . dar rise of tomb raider  uz 18 lyg. daugiau gero kaip ir nieko nesimate.

ir last of us remasteris US psn uz 10. senai norejau ta paimt perlost.

paemiau is psn. ziuresiu kaip graziai atrodys palyginus su 720p ant pc ka as meginau ten. pro 4k rezimas tai eina 1800p 30 fps kiek zinau , tik idomu ar ji downgradina i 1080p ar tiesiog ijungia 1080p rezima ant 60 fps 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo maciau vakar kaip tik uzejau . dar rise of tomb raider  uz 18 lyg. daugiau gero kaip ir nieko nesimate.

ir last of us remasteris US psn uz 10. senai norejau ta paimt perlost.

paemiau is psn. ziuresiu kaip graziai atrodys palyginus su 720p ant pc ka as meginau ten. pro 4k rezimas tai eina 1800p 30 fps kiek zinau , tik idomu ar ji downgradina i 1080p ar tiesiog ijungia 1080p rezima ant 60 fps 

Kai nusipirkau 4k hdr sony tv, tai no man sky fps skirtumas iskarto pasijaute :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo butent sitas zaidimas su savo spalvom ir hdr turetu sprogt jauciu. Man jau jaucias skirtumas pc versijos kur anr 720p ar tai 768p pasileisdavau per sony hdtv su deep color ir kur vakar pasileidau ps4 pro versija nors ir aisku be hdr bet spalvos ant tiek paryskejo kad woe buvo ziuret kaip i nauja zaidima. Nzn ten jis man turbut paleido 1080p 60 fps rezima, nebent 1800p rezimas downsamplintu i full hd bet toks geras buvo vaizdas nerealiai. Manyciau kad mano hdtv cia toks pre hdr su deep color . kai pajungiu ps4 tai raso 1080p 12bit .

O jau kosmoso kovos koks geris su gerais fps.

Kazkaip kiti zaidimai man nebuvo tokio efekto. Witcher 3 ten irgi ant pc losiau 720p po to ant ps4 1080p ir nieko ten labai jau wow nebuvo aisku astresnis vaizdas ir viska, bet butent tokio didelio skirtumo nebuvo nei su ac syndicate, kai kad no mans sky skirtumas su ps4 pro

Patch 1.38 info

https://www.nomanssky.com/2017/10/atlas-rises-patch-1-38/

Smagu del daugiau seivu slotu daugiau pasirinkimu bus. Kazkiek keisis orai planetose .

Piratai gales uzpult anksciau. Man tai patiko tie piratai juos gerai prisiviliot jei turi kokiu vertingu daiktu laive ar pinigu daug. Patiko man tos kovos dabar kai visi laivai dar ir valdosi skirtingai pagal laivo paskirti svori ir kokie pagerinimai sudeti.

Tai yra tikras scifi knygu zaidimas , priesingai nei koks elite ar star citizen kurie paremti musu realybes galima ateitim. As kaip Pasaulines fantastikos aukso fondo serijos fanas ir tu visu nerealiu pasauliu kuriuos ten rasdavau tai kaip ir devas norejo jis mum dave butent tokia fantastika. Ir ji kuo toliau ruo idomesne darosi, vis idomiau tam ju pasauli but. Kad tik dar koki vr palaikyma padarytu. Nors psvr. Jie su juo tikrai bandesi , tik matyt kazko dar truksta kad pilnai toks zaidimas galeru egzistuot VR

PS4 sitas updeitas rytoj

26c8ykl8nmpz.jpg

ziuriu kad dar nera.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.38 nauja seivu sistema . dabar leidzia turet iki 5 seivu . pirma pasirenki slota o po to jau pasirenki koki zaidimo rezima. 

DLi08QjXcAAcQDI.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar ant hdr zaidimas pasidare labai sviesus. Nelabai patikti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apie sita zaidima vis dar kalba kazkas? LUL :D

o kazkodel turetu nekalbet? nu netas kalba. zmones domisi updeitais. tikrai daugiau kalba negu apie zaidimus kurie pereiti ir pamirsti nesvarbu kokie geri buvo. kurie zaide tai ir zaidzia toliau. bet dabar zaist idomiau nei bet kada seniau. 

ir jei seniau zaidimu dar daug kas buvo nusivyle, as niekad nebuvau, tai dabar nera ka apie ji blogo pasakyt kaip ir. vizualai vis gereja, misijos gereja, tekstai gereja, ateiviai daugiau kalba, planetose idomiau, sunkiau gaut to ko reikia ir pan. 

bet kas zaide tik kazkuria sena versija ir verkia kad zaidimas nera toks koki zadejo devas nuo pradziu tai gali verkt sekmingai ir toliau . as ji losiu daugiau nei koki elite. tai cia kam ko reikia. 

DLjRCdyXUAUB1dZ.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ei gal kas bande sita zaidima ant hdr ir gali pasidalint ispudziais? Ar ir pas jus labai sviesus vaizdas kaip pas mane? Atrodo brightnes labai pakeltas. Nu zaidimas ant 4k sony tai atrodo ispudingai su pro konsole, tik tas hdr man itartinas pasidare

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@DeLinkas o pries tai buvo gerai ? pries daranat konsoles update i v5 ?

šiaip neturiu jo ant ps4 pro tik ant PC

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@DeLinkas o pries tai buvo gerai ? pries daranat konsoles update i v5 ?

šiaip neturiu jo ant ps4 pro tik ant PC

atsigaminau, kazkaip mistiskai nuo automatic vaizdo pasikeite i zaidimams, ir kai zaidime isijungia hdr, paciam telike neisijungdavo. Susitvarkiau dabar vel ciki :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man prieš tai buvo irgi, kad hdr dingo, galvojau kad TV parėjo arba ps4 šūdą mala, bet tiesiog reikėjo viską per naujo pajungti hdmi ir pilnai išiungti ps4 

Dabar viskas OK 

Čia kaltas buvo grinai update v5 ps4 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jus normaliai jau toli ten pralosiat?. na as net iki to transporto priemoniu nedaeinu.tu kur tu gali susicraftint. nerandu daug ko. kartais losiu kazkiek pagal story misijas po to pamirstu ir tiesiog planetas tyrineju , ieskau nauju laivu , ginklus duoda kokiu ciuvai bazese. kurie tipo atima tavo toola ir duoda tau geresni. tai dabar gaves toki toola B kategorijos 23 vietu gal su pavirsiaus deformatorium jau. geriau nieko nerasciau ir noredamas. 

laiva jau 2 pasikeiciau primose planetose nes aptikau daug transmission toweriu. tai nieko pirkt nereikia , viska randi. bet kaip toliau ten dasikast iki visokiu nauju technologiju tai ... hmmm ... man matyt idomiau tiesiog pasisaudyt kosmose su piratais panarsyt planetas. po to istrinu seiva ir losiu per nauja. nes man labiausia patinka pradzia. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reik parsisiųst, pabandyti vėl pažaisti ji 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jus normaliai jau toli ten pralosiat?. na as net iki to transporto priemoniu nedaeinu.tu kur tu gali susicraftint. nerandu daug ko. kartais losiu kazkiek pagal story misijas po to pamirstu ir tiesiog planetas tyrineju , ieskau nauju laivu , ginklus duoda kokiu ciuvai bazese. kurie tipo atima tavo toola ir duoda tau geresni. tai dabar gaves toki toola B kategorijos 23 vietu gal su pavirsiaus deformatorium jau. geriau nieko nerasciau ir noredamas. 

laiva jau 2 pasikeiciau primose planetose nes aptikau daug transmission toweriu. tai nieko pirkt nereikia , viska randi. bet kaip toliau ten dasikast iki visokiu nauju technologiju tai ... hmmm ... man matyt idomiau tiesiog pasisaudyt kosmose su piratais panarsyt planetas. po to istrinu seiva ir losiu per nauja. nes man labiausia patinka pradzia. 

grizes is darbo padarysiu screenu ir imesiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.