Rekomenduojami pranešimai

Juokingi jūs man,koks skirtumas kas tam coveri? Gi nezaisit jūs su tuo coveriu, žaisim fifa 15 man kad putinas jei būtų ant to koverio dzin man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai jungi zaidima ir matai ta coveri. Va del to biesas ima. Jeigu tau netrukdo tai ok. Bet kitiems trukdo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš žaidima įsijungiu kai uzloadina start spaudi ir nebėra koverio :D na man tikrai netrukdo,o tiems kam trukdo rašykit ea supportui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai jungi zaidima ir matai ta coveri. Va del to biesas ima. Jeigu tau netrukdo tai ok. Bet kitiems trukdo.

Trukdo? O kas tau liepia ta žaidimą pirkt? Nepirk ir netrukdys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kai jungi iseik is kambario, ir paspausk (x) ir wsio ;D nematysi daugiau Messi ;P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trukdo? O kas tau liepia ta žaidimą pirkt? Nepirk ir netrukdys.

Jeigu man nepatinka, tai nereiskia, kad as zaidimo atsisakysiu. Manau kiekvienas gali tureti tam tikru nepasitenkinimu del tam tikru zaidime nepatinkanciu dalyku.

Tai kai jungi iseik is kambario, ir paspausk (x) ir wsio ;D nematysi daugiau Messi ;P

Sitas patarimas man patiko. Reiks taip ir padaryti. :D Tik idomu kur bus "prikaisiota" messio. Ar tik pradzioje, kol kraunasi zaidimas ir paskiau i meniu ar dar i start zaidimo meniu.

Na aš žaidima įsijungiu kai uzloadina start spaudi ir nebėra koverio :D na man tikrai netrukdo,o tiems kam trukdo rašykit ea supportui :D

EA supportas turbut nelabai ir skaito ka jiems zmones raso. Tai kaip ir nera prasmes. Matai, kad Messis sio zaidimo ambasadorius. Tai jiems nelabai ir svarbu koks jo sezonas buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip jau galėjo kokį balsavimą padaryti,kad žaidėjai būtų galėja balsuoti už norima futbolininką,nu ką padarysi teks su Messi pirkt gal kitas sezonas ne su juo bus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip jau galėjo kokį balsavimą padaryti,kad žaidėjai būtų galėja balsuoti už norima futbolininką,nu ką padarysi teks su Messi pirkt gal kitas sezonas ne su juo bus

geriau butu koks Robbenas, arba Taip koks Vokieciu zaidejas, o tai vis tas pats Messis. Idomu kai bus Fifa 2035 tai senuka Messi vel bus ant coverio? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toks random faktas: FIFA 15 bus pirmoji dalis visoje serijoje (maždaug nuo 1994), kurioje nebus Ryan'o Giggs'o :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo fifa 15 skirsis tarp Xbox one ir Xbox 360? ar ant Xbox 360 bus realiai atkurti žiūrovai kaip ant xbox one?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo fifa 15 skirsis tarp Xbox one ir Xbox 360? ar ant Xbox 360 bus realiai atkurti žiūrovai kaip ant xbox one?

Skirsis grafikom cia ir taip aisku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia, siuntiesi ir zaidi. Demo tikrai neblogas, patiko vejos gadinimas, purvas ant zaideju, vartininkai pagaliau primena zmones, zaidziant apsnigtoje aiksteleje gan sunku, nes kamuolys vos matosi, bet cia gal tik man taip. Dar liko robotu animaciju, bet gan rimtai svarstau apie isigijima

P.S ar man vienam kazkuo panasus i PES?

Redagavo S1mmas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi mato akivaizdu patobulinimą šioje serijoje, pirmas įspūdis buvo geras, bet ne stulbinantis. Pre-order seniai padarytas

Redagavo BadBoyyy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.