XFactor

intel i5-4440 temperatūros

Rekomenduojami pranešimai

Noriu su jumis pasikonsultuot. Naudoju intel core i5-4440 CPU, kuris žaidžiant mėgsta gerokai užkaist. Pažaidus pusę valandos Battlefield 3, HWMonitor rodo ~85 laipsnius, kas sakyčiau yra labai daug. Pabandžius testuoti su prime95 pasiekiau kritinį 100 laipsnių per keletą minučių. Bandžiau išvalyt, keletą kartų pakeičiau termo pastą tarp cpu ir aušintuvo (pats aušintuvas intel stockinis). Aušintuvas sukasi maksimaliomis apsukomis (2600 rpm). 

Ką patartumėt? Pirkt aftermarket aušintuvą? Kiek skaičiau internete, tai jeigu neclockinu cpu, tai stocko turėtų pilnai užtekti, juolab BF3 nėra jau toks stiprus žaidimas. GPU naudoju GTX660, kurios temperatūra labai normali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Maniškis I5 4570 lošiant BF3 kaista iki 70, nebent kai ilgai naudojuos, tai porą laipsnių virš 70. Pilnai pritvirtini aušintuvą? Man buvo bėdų, kai nepilnai prispaudžiau jį. Gal prastai oras vaikšto korpuse pačiam?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tris kartus iš naujo uždėjau aušintuvą, tai pritvirtintas tikrai gerai. Dėl oro vaikščiojimo, sunku pasakyti. Panaši situacija buvo ir su atidarytu korpusu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat turiu i5-4440 su stock cooleriu, tačiau žaidžiant bf3 mp užkaista man max iki 60 C

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau, jog čia išeitis.. Labai jau drastiškas metodas

Yra ir daug drastiškesnių , nubrūžinti termopastą nėra baisus dalykas , tiesiog reik būt kruopščiam.

O šiaip siūlau pamąstyt apie Noctua produktų pirkimą , nors jų gaminami aušintuvai ir griozdiški , bet gan gerai aušina procesorius.

Redagavo rushbeat0r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nunesk i garanti max 3 dienos ir turesi nauja.

Nu nežinau ar taip greit. Vien kol pratestuos ir naują gaus. O jei gausis taip, kad siųs testuoti į garantinį, kaip kad man su mobo buvo, tai virš pusės mėnesio užtruko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo gal nešk į garantinį, papuolė tau gal toks fruktas. Kaip mano draugė nusipirko ragelį ir po pusmečio nunešus į garantinį jai pasakė, kad jis nuo pat pradžių brokuotas buvo. Dėl trukmės tai gali būti, kaip pats sakei, visaip. Nueik/pasuk garantiniui, gal bent preliminarų terminą pasakys. Gal pagyvensi be kompo, jeigu jau turi tokią bėdą?

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.