scalman

Mortal Kombat X

Rekomenduojami pranešimai

PlayStation E3 2014 | Mortal Kombat X | Live Coverage (PS4)

Interview with the Lead Designer of Mortal Kombat X - Floor Report E3 2014

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu visi tie video neapgauna, prie sios dalies tikrai pasistenge. Bent jau man pades visus taskus sudelioti tai, ar zaidime bus daug smugiavimo kombinaciju, bent jau 75% kiek Tekken turi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar man čia vienam taip atrodo ar Johnny Cage ankstesniame žaidime (MK Komplete) atrodė geriau? Be to ankstesniame žaidime vien iš jo dialogų per story mode galima buvo prisijuokti 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@protonas Kuria prasme geriau? Šiaip žaidimo veiksmas vyksta 20 metų į priekį po MK9, tai savaime aišku, kad seni veikėjai bus gerokai pasikeitę. :)

Edit, pažiūrėjau video, tai atrodo žaidimo pradžia vyks iškart po MK9, nes Cage dar jaunas atrodo ir scorpion kostiumas kaip MK9, bet vis tiek nesuprantu kas būtent užkliuvo dėl jo. :D 

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo šis veikėjas plastinę operaciją pasidaręs, o ne paseno, nes atpažinti praktiškai nebeįmanoma :) Sonya tai išliko nepakitus, tik naujoje dalyje krūtinę susimažino ir apsirengė mažiau provokuojančius drabužius :) Man patiko ankstesnėje dalyje pačio Johnny kalbėjimo maniera ir jo humoras

Čia va ankstesnės dalies story mode ir abu veikėjai - Jonny ir Sonya:

Redagavo protonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.