sniedckus

psone zaidimu neina seivinti ant ps2

Rekomenduojami pranešimai

sweiki. as turiu beda man ant ps2 neina seivinti psone zaidimu(cipuotas ps2 koks cipas netsimenu pries metus man ta cipa idejo) ir kai idedu memory card psone net nerodo kad yra jis ikistas. pas mane dar beto reik mandriai paleist psone zaidima ijungiu ps2 ir tada reik du kartus paspaust reset kad sumirksetu lempute ir zaidimas pasileistu :D . gal kas nors galit patart del seivinimo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad eitu seivint psone zaidimus turi but orginali psone mmc. Man buvo tas pats nusipirkau psone mmc urmo bazei ir neveike... Beto galejai truputi paieskot mano kurta tema buvo del sitos problemos. Taip, kad jei nori lost psone zaidimus ieskok orginalios mmc :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as bms pamenu pirkau hama ar kokia ten tik zinau kad ne sony tai viskas veike puikiai ir kaina nedidele buvo :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki. as turiu beda man ant ps2 neina seivinti psone zaidimu(cipuotas ps2 koks cipas netsimenu pries metus man ta cipa idejo) ir kai idedu memory card psone net nerodo kad yra jis ikistas. pas mane dar beto reik mandriai paleist psone zaidima ijungiu ps2 ir tada reik du kartus paspaust reset kad sumirksetu lempute ir zaidimas pasileistu :) . gal kas nors galit patart del seivinimo?

pas mane irgi tas pats su PS geimu paleidimu, senovinis chipas :) regis magic3 kazkox, nemoka nei is memcardo bootint nei nieko. bet neesme. o del korteles ps1 tai pirkau kazkokiam kioske, ir nieko veikia kuo puikiausiai. tiesog ne kiekviena fuflo matyt tinka, man papuole veikianti ir tiek. O siaip teko girdet kad buna is kokiu 4 kortu gal;i viena veikt... zodziu sunku pasakyt. o konsole pati tai cia kaip ir nelabai prie ko. o siaip pas mane ps2 storas jei ka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu mamory card max pirkau senukuose megoja uz 120 lt 32 mb tai nzn man viskas normaliai veikia viska seivina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pas mane 1mb korta norfoj pirkau uz 12 lt pries metus seivina geimus be problemu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as is turgaus memory card pirkau :) nu gal reiketu nueit i elektronikos saitus gal atrasiu kur pardavineja psone memory card

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane memory cardas dar iš tų laikų kai PSOne turėjau, tai dar tebeveikia puikiausiai (:

Nesusidūriau dar su tokia problema, kaip neskaito mmc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.