Rekomenduojami pranešimai

SP tai manau bus neblogas, bet toks arkadiškas atrodo game ir pigus 

ir toks CS kopija 

battlefied vardą jau jie prarado nuo bf3, butu koki ateities BF padare kaip bf2142 butu tikrai gerai, arba bf:bc3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nieko jie neprarado, BF3 buvo gėris. Tik tiesiog nederėjo jiems naudoti battlefield vardą šiam žaidimui, nes tai visai kita kryptis.

Na, o kas dėl leak'o, tai biški pravalas, kai iki E3 liko porą savaičių, neturės ką parodyti :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko jie neprarado, BF3 buvo gėris. Tik tiesiog nederėjo jiems naudoti battlefield vardą šiam žaidimui, nes tai visai kita kryptis.

Na, o kas dėl leak'o, tai biški pravalas, kai iki E3 liko porą savaičių, neturės ką parodyti :lol:

Jo, BF3 tai tikras gerulis, vis dar jį lošiu vietoj BF4.

O su naujuoju BF tikrai galėjo sukurti naują frančizę. Na, matyt įdėjo BF vardą į pavadinimą, kad daug lengviau parduoti būtų.

Šiaip gan laukiu šio grajau, jei bus labiau orientuotas į Infantry gameplay, tai gal ir pasiimsiu. 

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia turėjo būt ne BFH, o tik Hardline, nes visai nepanašus į BF, panašiau į kita šaudyklę

EDIT: Na mintis jų iš ties gera, nenori likti vietoje, bet kaip ją išpildys bus matyt, šiaip iš gameplay sudomino, o kaip pats žaidimas pamatysim rudenį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia tai pat kaip Call of Duty dare modern warfare pirma,ir is pradziu buvo be Call of Duty zenklo.jauciu susidomejimas buvo ne kazka :D paskui uzdejo Call of Duty ir apie sito zaidimo sekme nera ka ir sneket :) cia matyt nenorejo rizikuoti kurejai ir ilipde Battlefield varda.man tai visai patiko,toks kazkoks idomesnis.biski parodo universaluma kureju.tikekimes tik kad isbaigta versija parduos o ne kaip BF4 beta versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu visceral kuria bf spinoffa policijos tema, is pradziu tipo jis turejo vadintis Battlefield SWAT ar kazkoks tokio .. 

Battlefield-Hardline-Real-Gameplay.mp4_s

atrodo kazkaip kaip koks cod labiau. ir kaip cia tokiam naudoja isvis Battlefield varda... :chan:

screenai tokie nes imti tiesiai is nuleakinto 7 min gameplay treilerio

nesuprantu EA politikos cia  :poker:  tai vadink zaidima tiesiog Hardline ir sakyk visiem kad cia naujas IP blablabla..ir niekas tada nelygins jo su BF ir nebus jis toks blogas ir pan. kam cia daryt tokia nesamone kad paimi zaidimo varda kuris buvo gera serija seniau ..ir suvarai ta varda visiskai .. :genius:

turbut pas EA visi naujo fps zaidimai vadinsis Battlefield : kazkas ...  :yao:  ir paseks cod pavyzdziu ir duos dabar BF zaidimus kurt visokiem kurejam .. tai spaudimas koks ateina pas tave ir sako: padarykit mum nauja BF bet toki kitoki ..bet kad butu tikrai BF ..jei netiks nucancelinsim ... :lol2:

is kitos puses iseina jau rudeni , ir tikriausia nebus tik next genam ,taigi ismegint nieks nedraus paSWATINT, tas budavo fun dar is senu toms clansy laiku su rainbow six

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Battlefield vardas tik dėl pardavimų.  Galėtų sugrįžti ties BC, bet to jau tikriausiai nebus... O BF jau nebe BF man po BF3. Nes jau jame buvo tokių mapų kur grynai cod, masofkė. Pakol sutvarkė viską BF3 jau ir pabodo, vienintelis dalykas dėl kurio žaist negalėjau tai tas sunkumas jautėsi, kaip žmogus su gun plaukioja. Bet taip ir nebegrįžau prie jo. O apie 4 pirkimą išvis net nemąsčiau, nes jau parodo su 3 kaip jie išleidžia ir kaip jie tvarko žaidimą. Neverti pinigų EA. Reik tikėtis kad šis bus geras žaidimas, o jeigu nebus tai norėčiau kad sufailintų taip, kad susiprotėtų ką blogai daro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Battlefield vardas tik dėl pardavimų.  Galėtų sugrįžti ties BC, bet to jau tikriausiai nebus... O BF jau nebe BF man po BF3. Nes jau jame buvo tokių mapų kur grynai cod, masofkė. Pakol sutvarkė viską BF3 jau ir pabodo, vienintelis dalykas dėl kurio žaist negalėjau tai tas sunkumas jautėsi, kaip žmogus su gun plaukioja. Bet taip ir nebegrįžau prie jo. O apie 4 pirkimą išvis net nemąsčiau, nes jau parodo su 3 kaip jie išleidžia ir kaip jie tvarko žaidimą. Neverti pinigų EA. Reik tikėtis kad šis bus geras žaidimas, o jeigu nebus tai norėčiau kad sufailintų taip, kad susiprotėtų ką blogai daro.

Kad per trečią man kaip tik viskas labai crispy, lengva jausti character'į ir jo judėjimą, o va per BF4 tai kažkaip keistai juda...

O pavadinimas tai taip, grynai dėl pardavimų, nes BF jau labai žinomas vardas, kaip kad COD. Sugalvotų naują seriją, tai sunkiai su pardavimais eitųsi, nes leidėjas EA, o retas juos mėgsta.

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darbar geriau jaučiasi, nors man vis tiek kažkas ne taip kaip ant BC, Bet pačioj pradžioj kaip tik išėjo jis visas "plaukiojo" lyg atsiliktų vaizdas mili sekundę. Bet užteks offtopico, čia eina ties kitu žaidimu kalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patsgeriausias bc1 yra isidemeketikt jus geimeriai nu bf yra meslas bc1 yra kaifas kaifas isidekmekit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patsgeriausias bc1 yra isidemeketikt jus geimeriai nu bf yra meslas bc1 yra kaifas kaifas isidekmekit

Ne į temą

Best comment ever.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas SWAT tai panašus į kokį beveik GTA, bet man patiko, kad bent screenuose tikros mašinos (aš apie tave, Dodge Challenger :happy: )

O pats Hardline kaip CS, ar net labiau Team Fortress. Vietoje skrybėlių bus taikikliai. Galėjo pavadinimą tiesiog kitą sugalvot <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad cia ne del pardavimu o kaip tik maziau parduos jei vadinsis BF , nes visi tikesis is jo kazko BF tokio, o negaus,o jei nesivadintu BF tai galvotu zmones nava naujas IP reikia pamegint ir nekeltu dideliu lukesciu . nesamone

bad company man patiko na jis irgi spinoffas bet jau man jis is pirmu treileriu patiko o cia is pirmo kaip tik kazkoks nedadirbtas, neaisku kas cia gausis , dar ir kurejai gali savo varda susivaryt su tokiais projektais o ne pasikelt. bent jau mano akyse ir galbut ne tik mano

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bus jaunesnis BF brolis ir tiek. Kažkas tokio vietoje MOH. MOH'as gi niekam nekliuvo, tiesa? Nekliūna man ir pavadinimas. Tiesiog BF turės dar vieną atmainą ir atsaką COD'ui. Didesni Frostbite 3 pardavimai bus = didesnės investicijos į ateities variklį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.