Rekomenduojami pranešimai

http://www.allkeyshop.com/blog/ sita naudoju.penktadieni nemazai puslapiu visokias nuolaidas daro,dar pigiau nei steame per nuolaidas galima rasti.nu as tai radau hardline pigiausia 38e,net gi tam instant gaming 38e kainuoja.beto G2A puslapi kainos doleriais tai net gi kainoms vienodoms esant islosiama :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@narkata rašė kad atsiųs kodą prieš išleidimą snd arba ryt,kad galėčiau proloadint viską

P.s aš iš g2a pirkęs jau per 100 žaidimų problemų turėjau tik su keletą bet kodą vistiek greičiau instant gaming gauni nei g2a ir kaip sakė išeina pigiau

Redagavo Oligarchas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Oligarchas ką tik gavau email su kodą iš Instant Gaming

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai skirtumas yra tarp 30sek ir 1min?tai cia greiciau? :D

papasakosit kaip zaidimas? tiksliau kaip SP padarytas,kokybiskai ar nelabai ir kokio ilgio story linas.

@narkata rašė kad atsiųs kodą prieš išleidimą snd arba ryt,kad galėčiau proloadint viską
P.s aš iš g2a pirkęs jau per 100 žaidimų problemų turėjau tik su keletą bet kodą vistiek greičiau instant gaming gauni nei g2a ir kaip sakė išeina pigiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ką tik pradėjau siusti tik 3% Pre-loading, manau tik galėsiu žaisti kaip rašo man origin 20 diena 00:00

@gedunex g2a jau vakar buvo išpirkti bf:h

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai per kiek laiko is instant gaming ateina kodas? nes man is g2a per 1-3min ateina,noriu susidaryt vaizda,kaip greiciau is instant gaming atsiuncia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš instant gaming iškarto ateina kai susimoki pinigus laukt nereikia

O sp gali youtube pasižiūrėt yra jau walktrough

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kai pirkau paskutinį kartą, tai kodas iškart sumokėjus tavo acc būna per jų svetainę. Būtų turbūt geriausias saitas, bet perkant PayPal padarė 2 eurų mokestį. :(

Dabar pigiausiai randu G2A, CDKeyHouse.com ir GameMafia.pro.

Žaidimas atrodo smagus iš matytų gameplay, vasarą tikriausiai vis vien pasiimsiu ant akcijos kokios. 

Redagavo TukkaSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai per kiek laiko is instant gaming ateina kodas? nes man is g2a per 1-3min ateina,noriu susidaryt vaizda,kaip greiciau is instant gaming atsiuncia :D

kai dariau bf:h preorder buvo parašyta kad gal but gausi šiandien, o jei ne šiandien tai ryt jau tikrai gautum, bet gavau šiandien :)

Ne į temą

paskui draugės dukra norėjo Sims 3 dlc pack, tai instant gaming man atsiuntė kodą per keletą sekundžių  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.