Den1s

PSN žaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, jeigu aš iš vieno accounto pirksiu ps3 žaidimą per psn jis man įsirašys į patį ps ir veiks ant visų accountu ar tik ant vieno  accounto? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip suprast, jei aš vieną acc turiu ir turiu kitą, tai ant vieno nusipirkęs žaidimą galėsiu žaisti su 2 ? Bet su 3 ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tą prasme kiek nori account tiek ir jungi susimaisiau biski bet jei bandysi sharint ant konsolių tai Max ant dviejų konsolių tik veiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip ir Oligarchas sakė, galėsi žaisti ant belekiek accountų, bet tik ant dviejų konsolių

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Praplečiant temą. Aš užmačiau internete neblogų žaidimų pigiau, bet reik pirkti accountą. Žodžiu už kelis EUR/USD gauni accountą su norimu žaidimu. Bet esmė tame, jog mano acc yra pririštas prie UK, o perkamas gali būti kitur - US, JP ar net RU. Ar veiks man žaidimas ant mano UK konsolės, jei pirksiu acc iš kito regiono?  Ar bus galima iš to acc parsisiųti žaidimą į konsolę ir jį žaisti su savo turim acc iš kito regiono? Gal kas susidūręs? Lygtai mačiau kažkas metasi keliese žaidimams ir pan. Turbūt turit patirties.

Ir dar. Prie pirkimo acc yra informacija apie deaktyvavimą konsolės/acc. Jei gerai supratau pirktą acc reikia iš pradžių deaktyvuoti nuo prieš tai buvusios konsolės?

Padėkti kas nors :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3. Tai ten jokių deaktyvacijų nereikia? Prisijungi nauju acc, parsisiunti geimus ir gali lošti su savo senuoju iš bet kurio regiono? Reik apbandyt nusipirkti, mačiau GTA V už 5 USD... :D

Patikslinkti dėl regionų...

PS4 mačiau žaidimų kainos tokios, kaip ir PS3...

Redagavo HesAlwaysNearUs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu man kur matei gta. 5 už 5 usd,urmu uzsipirkciau.... O šiaip kainos skiriasi žaidimų ant 10 svarų ar daugiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS3. Tai ten jokių deaktyvacijų nereikia? Prisijungi nauju acc, parsisiunti geimus ir gali lošti su savo senuoju iš bet kurio regiono? Reik apbandyt nusipirkti, mačiau GTA V už 5 USD... :D

Patikslinkti dėl regionų...

PS4 mačiau žaidimų kainos tokios, kaip ir PS3...

jeigu tas accountas,kuri pirksi nera aktyvuotas ant 2 konsoliu,tada nereiks nieko deaktyvuot tau ar pardavejui,ieisi,parsisiusi ir zaisi ant kokio nori accounto. tik neistrink userio to accounto,is kurio parsisiuntei zaidima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip viskas gerai (jau siunčiuosi :D). Buvau nutaręs pirkti už PSN kainą Street Fighterį - SSF4AE + USF4, kadangi arcade fanas, o USF4 ant PC pasirodo tik rugpjūčio mėnesį berods. Turiu ant PC SSF4AE. Bet netyčia aptikau už 7 eurus (26 Lt)... Nu kaip nepaimsi...

Bet dabar taip gėda paliko kažko, sąžinę graužia. Jei gerai supratau ten tie acc yra trečiųjų asmenų, kurie apie tai net nenutuokia kas su jų acc vyksta...

Redagavo HesAlwaysNearUs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip viskas gerai (jau siunčiuosi :D). Buvau nutaręs pirkti už PSN kainą Street Fighterį - SSF4AE + USF4, kadangi arcade fanas, o USF4 ant PC pasirodo tik rugpjūčio mėnesį berods. Turiu ant PC SSF4AE. Bet netyčia aptikau už 7 eurus (26 Lt)... Nu kaip nepaimsi...

Bet dabar taip gėda paliko kažko, sąžinę graužia. Jei gerai supratau ten tie acc yra trečiųjų asmenų, kurie apie tai net nenutuokia kas su jų acc vyksta...

Kokių trečiųjų? Kaip jie gali nenutuokti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu man kur matei gta. 5 už 5 usd,urmu uzsipirkciau.... O šiaip kainos skiriasi žaidimų ant 10 svarų ar daugiau

Mačiau dieną darbe, tikrai buvo ~5,37 USD. Dabar radau už 6 EUR iš akounto parsisiuntimui... Tokias kainas sutinku mokėti.

Kokių trečiųjų? Kaip jie gali nenutuokti?

Rusai taigi tuo verčiasi. Nenoriu čia plėsti tokios temos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.