rushbeat0r

X360 su RGH

Rekomenduojami pranešimai

Tai va , draugas davė kuriam laikui padrožt savo X360 RGH ir net nepastebėjau kaip gerai....

Krč ,  pradėjau taupyt centukus naujai konsolei ir nutariau paklaust jūsų patarimo dėl X360 pirkimo ir veikimo kartu su RGH.

Kokie modeliai geriausi norint be problemų žaist nelegalius žaidimus? Kas geriau besirenkant vieną iš šių modelių :Jasper ar Slim ? Ir jei galit paaiškinkit su kokiais trūkumais galima susidurt turint X360.

Redagavo rushbeat0r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tie kur paminejai abu vienodai gerai tik kuri gausi pigiau gal klausimas na ir kuris atrodo geriau tau. trukumai neturesi online aisku. daugiau viskas tik pliusai.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Playmanijos eshopas turi nemazai nauju ir naudoto konsoliu su RGH, rasyk jiems, manau rasi kazka sau tinkamo.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku , o kaip dėl HDD? Ar labai didelę įtaką daro jo dydis?

Redagavo rushbeat0r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu netingesi keltis zaidmus kekviena karta tai ir 60GB uzteks jeigu noresi sulosti koki sena zaidima tai geriausia butu 500GB arba 1TB

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@rushbeat0r palikai užsivedęs ant x360 :D su rgh trūkumas nebent online kad neturėsi, live paslaugos. Didžiausi pliusai man buvo kad iš hdd eina tyliai žaidimai,nereikia diskų įrašinėt, veikia arcade žaidimukai, dlc susimeti ir loši (mm...mafia2 ir alan wake dlc pvz. :)  ). Dėl hdd tai tikrai nereikia net 500gb. 250gb orginalų turėjau,daug bandydavau žaidimų bet kai į rgh konvertuoji tai kai kurie ne 8 o kokius 2-3gb teužimdavo. kaip 500gb prigrūst :o Turėjau slimą, apart mažesnio dydžio, tylesnio veikimo,elektros mažesnio vartojimo ir kad yra wi fi integruotas, daugiau nematau pliusų prieš jasper. Nelabai reikšmingi privalumai, jasper dar ir pigesnis :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl Online man jokių problemų tada , nes (bent jau man) jis nėra būtinas.

Ok , dėkui jums už pagalbą. Rakint temą.

Redagavo rushbeat0r

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Užteks ir 60 gb modelio. Vistiek jungsis išorinį usd ir ten kelsi zaidimus.o šiaip reikia pagal kaina ziuretai aišku kuo didsenis usd tuo geriau bet žmonės už ji mėgsta priskaičiuota kai ji naują ir talpų pigiai pasimt galima.

Slim gražiau aišku ir usd gautum vidinį 250gb jei oras ten jis būtų. Bet tikrai nėra problemu su jokių usd pas mane 60gb jasperis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.