Jagras

Organizuoju FIFA14 PS3 turnyra

Rekomenduojami pranešimai

Senokai FIFA14 bežaidžiau, bet manau mielai sudalyvaučiau. RokkGl .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai jei bus norincu daugiau kazka sugalvosim, kolkas aiskinuos kaip kur ten susijungt kad idomiau butu ;)

Mane gali susirast Ginobilis66

Redagavo Jagras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma galėtum daugiau info pateikt kokiai platformai ps3 xbox PC ps4 xbox one??? Neužtenka parašyti rengiu turnyrą isdestyk planą ką žaidi daryti kaip būtent surengti ar bus prizinis fondas

...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma galėtum daugiau info pateikt kokiai platformai ps3 xbox PC ps4 xbox one??? Neužtenka parašyti rengiu turnyrą isdestyk planą ką žaidi daryti kaip būtent surengti ar bus prizinis fondas

...

Siaip temos pavadinime jau yra pateikta informacija, kad turnyras rengiamas PS3 platformai. :)

Ziuriu kuo toliau prie pasaulio futbolo cempionato, tuo daugiau ir zaideju rengia kazka panasaus.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip temos pavadinime jau yra pateikta informacija, kad turnyras rengiamas PS3 platformai. :).

Kažkodėl kai ryte skaičiau nebuvo parašyta kad būtent ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkodėl kai ryte skaičiau nebuvo parašyta kad būtent ps3

Aaa.. Supratau. :D Man atrodo, kad buvo. Nors cia gal koks trecias asmuo pasakytu tiksliai. Beje, uz tokius turnyrus dar ir piniginius prizus dalina? Su situ atveju kazkodel abejoju.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aaa.. Supratau. :D Man atrodo, kad buvo. Nors cia gal koks trecias asmuo pasakytu tiksliai. 

Buvo jau teisingai parašytas pavadinimas, jei butu isai keitęs pavadinimą matyčiau aš

Tiesiog gal neatkreipė dėmesį @Oligarchas

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavadinime viskas parasyta nuo pradziu. Ar esat zaide pries tai turnyruose? pasidalinkit kaip viskas vyko? nes as ieskai geriausio varijanto kad butu idomu bet kiek ziuriu nelabai randu tokios funkcijos kad galima butu surengti online turnyra :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aaa.. Supratau. :D Man atrodo, kad buvo. Nors cia gal koks trecias asmuo pasakytu tiksliai. Beje, uz tokius turnyrus dar ir piniginius prizus dalina? Su situ atveju kazkodel abejoju.

P.š miegodamas reiškia perskaičiau,o ko nesurinkus iš dalyvių po kokius 5 Lt kas laimės turnyrą gauna tarkim iš tų pinigų alaus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai būtu įdomu sudalyvauti tik aišku be Ultimate Team, o šeip su kokeis klubais galimais nu aš tau paaiškinčiau, nes daug ką žinau čia pridėjau tave prie skype galim kaip nors pakalbėti :) nexonas1

Redagavo Nexonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai būtu smagu dalyvauti :)

Pavadinime viskas parasyta nuo pradziu. Ar esat zaide pries tai turnyruose? pasidalinkit kaip viskas vyko? nes as ieskai geriausio varijanto kad butu idomu bet kiek ziuriu nelabai randu tokios funkcijos kad galima butu surengti online turnyra :(

Aš tau viską galiu paaiškinti ir būtu galima padaryti tikrai gerą turnyrą, kad ir su 8 žmonėms :)

Pridėjau tave į skype nick: nexonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.