Džekeris

The Flash (TV Series)

Rekomenduojami pranešimai

geriau butu filmą daria o ne serialą 

Arrow serialas pavyko daug geriau negu būtų filmas galėjęs, tai manau jeigu seriala ir filmus sujungtu į viena gan gerai gautusi, nes juk Justice league filmas patvirtintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nes juk Justice league filmas patvirtintas.

Va šita busiu praleidęs naujiena

Bet dar jokios datos nėra nieko apie Justice league

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man rodos, kad bus ne vienas DC serijalas. Yra Arrow. Bus dabar Flash. Jei neklystu turėtų būti serijalas Gotome, kur pagrindinis veikėjas bus Gordonas ar jo sūnus (Batmano visata). Ir dar vienas, kurio neparisiminu šiuo metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Fisherman teisingai visai pamiršau, IGN skaičiau, kad bus Justice League filmas, tik bijau, kad nebūtų labai panašus į Watchman

Man irgi įdomu kaip bus, nes DC filmai nelabai gali pasigirti sekme kaip marvel, bet už tat DC serialai geriau negu marvel serialai. Tai manau susieti serialus kaip arrow/flash su filmais man of steel ir batman vs superman būtų protingiau, negu kurti naujus filmus apie flash ir green arrow ypač kai laiko perdaug nėra.

Va šita busiu praleidęs naujiena

Bet dar jokios datos nėra nieko apie Justice league

Apie 2016/17 metai, bus po Bąt͙̺̹m̬̞̼͚̜̮͡ͅḁ̞̟̩͔̱̬n̨͖̳̬̥̤͇͉ ̻̱͍̺͟v͈͍͍̖̪͘s̬͍̼͢ ̨̳͕̻̫̳ş̦̹͚̙̤͇̲u̴p͎̺e͙̝r͠m̡a͢n̫̙͈͔, nes jisai tiesiai susies juos.

Redagavo Fisherman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.