Rekomenduojami pranešimai

Man ir greitis sokineja, tikejaus greitesnio atsiuntimo :D o del antro cd kiek girdejau gali but problemu bent ru treckerije

as bandziau mountinti CD2 per Alcohol 120 tai kazkoki Errora ismete, tai sakau nebent jai jis nedasiustas tai gal del to erroras, tikiuosi del to, nes tikiuosi neveltui 2 dienas jau laukiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

chebra sneka kad leveka puciam Kaip jie snekejo pusia pasaulio apsigavo su 2 dwd :D :D Jis brokuotas... del principo dasiusiu iki galo bet jau apniko liudnos nuotaikos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

chebra sneka kad leveka puciam Kaip jie snekejo pusia pasaulio apsigavo su 2 dwd :D :D Jis brokuotas... del principo dasiusiu iki galo bet jau apniko liudnos nuotaikos...

velniava, nu tai o kada idomu pasirodys normalus veikiantis gta iv, idetu bent jau i musu lietuviskus trackerius, nes krc rytoj jai nepazaisiu tai bus :D;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ryt pasirodo tai jauciu po pasirodymo kokios 5min jau lt treckerije kokiam turetu buti :D

bet taj ziuaru tiek siunciau :D ir ant durniaus :D

Redagavo gattigo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man is mininovos uz ~15 savaitciu bus... :D Numeskit link is kur gal greiciau eina... :D

EDIT: Jau 3 metus sius (pagal Time Left...) :D

Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal tas CD2 ir veikinatis, gal tik tas pirmas sektorius dar neatsisiuntes yra ir tiek (tikiuosi taip ir yra) jau 85% turiu atsisiuntes :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man liko 3.5 valandos, siunčiu iš demonoido, bet pasidariau, kad siųstų tik iš lietuviškų IP

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip darai kad atrinktu tik lt ip?

Tiesa cia siunciat feik'ą :D Ten kas atidare sveikina tuos kas parsisiunte didziausia 2008m feiką :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jum neabydna gadinti laiko ir greicio? kiek gi cia liko laiko liko...

Jus galvojat amerikieciai operatyviau dirba negu lietuviai ? LT trackeriuose shudo nededa ir taskas. Kai iseis is patikimu saltiniu tada jau galesim pumpoutis..

Ir vapsie kalbat jus apie ta GTAIV kaip apie nauja pasaulio stebukla. Kas lose x360 ir ps3 man pritars kad zaidimas fun ir tiek. MP tik gal kaskiek skirsis.

Nesakau kad Rockstar nepasistenge , bet jei jus toky didely burbula is jo pusit, tai tik labiau nusivylsit...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu ko visi taip suskubo ji gauti jai jums butu rupėjas šitas žaidimas būtumėt gavę ji su xbox 360 ar ps3 kaip aš :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai man tai ir nestebuklas jis tik va ner ka veikt tai pumpuoju feikus :D :D

Tiesa jaj pa nepamirskit parasyti kaip torrent programoje, ir kokioje eina atrinkti kad siustu tik is lt ip? (Kaip teo vartotojas kuriam is teo 1mb gauna lt (Kitu 250kb) tai aktualu kaip sakant)

O siaip nesu da toks zaidimu manjakas kad reiktu konsoles pc gana patenkina poreikius ;) Tiesa visgi atsakys is jusu kas tai ar konsole kokybiskesnius zaidimus turi (Kietesni) nei pc ar kazkas vienodo?

Redagavo gattigo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai man tai ir nestebuklas jis tik va ner ka veikt tai pumpuoju feikus :D :D

Tiesa jaj pa nepamirskit parasyti kaip torrent programoje, ir kokioje eina atrinkti kad siustu tik is lt ip? (Kaip teo vartotojas kuriam is teo 1mb gauna lt (Kitu 250kb) tai aktualu kaip sakant)

O siaip nesu da toks zaidimu manjakas kad reiktu konsoles pc gana patenkina poreikius ;) Tiesa visgi atsakys is jusu kas tai ar konsole kokybiskesnius zaidimus turi (Kietesni) nei pc ar kazkas vienodo?

Dėl žaidimų beveik viskas tas pats (na PC palaiko kelias grafikos opcijas kurios pagerina grafika(nežymiai))

Na.. kosnolėms nereikia kas metus leist pinigus naujiems procams, vaizduškėms ir t.t. dabar vietoj hi-end vaizduškes galima drąsiai Xbox360 pirkt ir dar čipsams pasiliks

O dėl GTA 4 su Gordo sutinku. GTA 4 nėra magic game, bet fun( iki tol kol neatidarai visus miestus), o tada kažkaip boring ir apmaudu darosi...

Redagavo holim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepilnai14GB

Na.. kosnolėms nereikia kas metus leist pinigus naujiems procams, vaizduškėms ir t.t. dabar vietoj hi-end vaizduškes galima drąsiai Xbox360 pirkt ir dar čipsams pasiliks

Tai del xbox daug nzn zinai gal jie ir pastovesni, bet wa stebint ps ps2 ps3 i tuoj ps 4 Tai katu katu ... pirkt ir pirkt :D apie geimus legalus tokie ir nepigus nzn wa ar ps3 eina is neto i dwd isirasyt kad veiktu tada dar..dar...

Redagavo gattigo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.