Rekomenduojami pranešimai

o ar bus galima nusipirkti nama per GTA 4 ar tik ten gyventi tam kur dave pradzioje ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kas tas safe house? Ziurekit as nesu toli dar nuejes ir nuvarau i B raide ir man sake reikia molotova tipo nusauti ar ka ir nuvarau i toki bara as ten isaudau visus ir man rodo raudona taska ir niekaip neina man pas jy nueiti iseinu i lauka ir jau rodo tipo jis pabego ?? Gal esat susidure su sita misija laukiu atsakymo!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas tas safe house? Ziurekit as nesu toli dar nuejes ir nuvarau i B raide ir man sake reikia molotova tipo nusauti ar ka ir nuvarau i toki bara as ten isaudau visus ir man rodo raudona taska ir niekaip neina man pas jy nueiti iseinu i lauka ir jau rodo tipo jis pabego ?? Gal esat susidure su sita misija laukiu atsakymo!!!

nes reikia vytis ji pro galines duris iskart kai tik jis bega,o ne saudytis ten,isbegsi i lauka paskui ji ir pamatysi toliau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki . Perejom 60% , lyg ir baigesi zaidimas, bet kaip damust tuos 40? Tai jau misiju kaip ir nebebus? Saudyt paukstukus? Kur ju ieskoti ? :)

Siaip tikejausi, kad bus sunkiau, ir dar kazkas tokio oho, kulminacija :) Kate nusove, baigesi zaidimas, Kate vel gyva. Zo, nesamone. Reiks per naujo zaisti :)

Redagavo dankratas
Jeigu spoilini tai ir tag`us naudok ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SKUBIAI!! Reikalingas 1 žmogus GTA4 multiplayer rėžime norintis gauti Fly The Co-Op trofėjų. Turiu žmogų, kuris jau jį gavęs ir geranoriškai sutinka padėt gaut ir man, tereik kad viso būtų 3 žmonės, 2 jau turim, reik paskutinio. Kas norės prisidėt BŪTINAI turi peržiūrėti šiuos video:

;
;

Edit:

Pagaliau atliktas Fly The Co-op.. ;] Jei kas norės prisėst gaut Auf Wiedersehen Petrovic, rašykit.

Redagavo Chaosmaker

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nagi tai niekas nepasakys kaip ten su zaidimo pabaiga? Paukstukus saudau suolius darau kaip nejuda is vietos taip nejuda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nagi tai niekas nepasakys kaip ten su zaidimo pabaiga? Paukstukus saudau suolius darau kaip nejuda is vietos taip nejuda :)

Kai sušokinėsi šuolius ir sušaudysi paukštukus, tada pakils %. Kad gaut 100% pasinaudok šituo list'u http://www.gta4.tv/100percent.php . ;] Redagavo Chaosmaker

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man patiko vakar atsiunte is ebay ta zaida tai labai patiko ir grafika per hdmi telikas 32' patiko ir istorija ir t.t vienu zodziu liuks zaidimukas. Gal kas zinot kaip jy nufilmuoti (be kameros) gal eina per pati ps3???

Galima filmuoti konsoles su kaikuriom TV tuner cards o as turiu Dazzle DVD Recorder tai filmuojuo gera kokybe. :up:

nueik i YouTube ir i search suvesk How to record console gameplay.. dar gali pridet with Dazzle. :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kasnors jau perejot gta 100%?

Senų seniausiai.. Dabar tereikia Wanted ir Auf Wiedersehen Petrovic trofėjų iki platinos, reik kažkaip prisėst prie abiejų.. :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as db prisedes prie 100% completinimo. Liko dar 130 balandziu nusaut ir dar ten kitokiu sudu bet viskas lengva. Prie online trofeju dar neprisedau nors 2 jau turiu :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as db prisedes prie 100% completinimo. Liko dar 130 balandziu nusaut ir dar ten kitokiu sudu bet viskas lengva. Prie online trofeju dar neprisedau nors 2 jau turiu :up:

Patikėk, offline trofėjai tik razinkos pyrage, palyginus su online trofėjais.. :) Ypač kokiu Fly The Co-op, ar Auf Wiedersehen Petrovic.. Prisėsi pamatysi. :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.