Rekomenduojami pranešimai

Aš leidžiu ant pačių mažiausiu.

Čia man PC duomenys:

Processor: Intel Pentium D 3.2 (2 cpus)

RAM: DDR 2 3GB 800 mhz

Video Card: Nvidia Gforce 7300 GS 512 mb

System Requirements

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / Windows XP - Service Pack 3

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz

Memory: 1.5GB Vista / 1GB XP

Graphics: 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900

DirectX Version: DirectX 9.0c Compliant Card

Hard Drive: 16GB of Hard Disc Space

Sound Card: 5.1 Channel Audio Card

Other Requirements: Initial activation requires internet connection; Online play requires log-in to Games For Windows - Live and Rockstar Games Social Club (13+ to register); software installations required including Adobe Flash, DirectX, Microsoft’s .NET Framework 3.0, Games For Windows - LIVE, and Internet Explorer.

Man ar tau padaryt isvadas ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Help! :) Atsisiunciau RIP'a Synergy is TRL ir man isirase viskas, bet kai bandau paleist tai man ismeta tipo "bla bla bla si programa gali buti blokuojama tos parental controles, bandykite ja pakeist arba susisiekite su costumer supportu..." .. ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va is irgi katik isbandziau pc gta 4 versija. Nu trumpai tariant, zaidimas tikrai patiko. Losti bent man buvo smagiau nei su xbox360. O seip nieko naujo negaliu pasakyti ka pamaciau kad skitusi nuo konsoliu versijos. Manau ten reikalavimai ispusti nes as losiu su

Procas: Intel celeron dual core 1.6ghz E1200

Vga: Xfx nvidia 8400gs 512 overlocked (tinkrai nera labai galinga vaizdo plokste)

Ram: 2gb ddr2

Zaidimas losent medium truputi lagino, vietomis bet sumazinus rezioliucija eina puikiai. Losent sumasciau toki dalyka isimti 1gb ram ir paziureti ar patems ant medium nors ir maza rez palosti buvo neymanoma, padariau viska low viskas puikiai eina :) Tad manau ir silpnesniu PC turetujai bent jau ant low nustatymu gales isbandyti si zaidima :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kalbi apie zaidimo versija tai Synergy ripas nukrekintas naujausiu jo ideto kreku.

Redagavo Vytautasxp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nemanau kad cia ka sudarys, nes cia dar tik beta versija. Manau pilnai uztenka naujausios versijas ir oficialiaus nvidia puslapio. Teksturu daznai nekrauna del per silpno pc arba pasirinktu per aukstu nustatymu dazniausiai padeda details ir rezioliucijos sumazinimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man pakolkas sekasi normaliai jau perejau apie 20% yra siokiu tokiu skirtumu nuo konsoliu versijos bet daugmas viskas tas pats. Tik kartais kazkaip policija "supuliuoja" tiesiog negaudo manes. Tarkim as trenkiu i ju masina ir islipu, tai jie tiesiog laksto aplink mane nieko nedarydami. Manau cia kazkoke zaidimo klaida, nors ir pasitaiko nedaznai bet vistiek gadina bendra ispudi. Manau su laiku gal atsiras koks fix'as ar papildymas :book:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man pakolkas sekasi normaliai jau perejau apie 20% yra siokiu tokiu skirtumu nuo konsoliu versijos bet daugmas viskas tas pats. Tik kartais kazkaip policija "supuliuoja" tiesiog negaudo manes. Tarkim as trenkiu i ju masina ir islipu, tai jie tiesiog laksto aplink mane nieko nedarydami. Manau cia kazkoke zaidimo klaida, nors ir pasitaiko nedaznai bet vistiek gadina bendra ispudi. Manau su laiku gal atsiras koks fix'as ar papildymas :book:

Man tai konsolinėj versijoj būdavo sunkiau pabėgt nuo mentų tai PC versijoj. Kažkaip lengva nuo mentų pabėgt.

Aš šiandien perėjau šį geimą.

Mano GTA IV PC statistika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu taip cia man su tais mentai irgi yra taip. As manau kad gal pas mane kai ripas cia gal koke dar beda, gal ripinant buvo kas pazeista ir del to negaudo policija kartais. :book: neillazz- parasyk savo pc spesifikacijas ir ant kokiu nustatymu losei :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu taip cia man su tais mentai irgi yra taip. As manau kad gal pas mane kai ripas cia gal koke dar beda, gal ripinant buvo kas pazeista ir del to negaudo policija kartais. :book: neillazz- parasyk savo pc spesifikacijas ir ant kokiu nustatymu losei :lol:

CPU: E8400 3GHz, RAM: 4GB 800MHz, GPU: 4870 OC Edition 512MB. Win XP SP3. 1680x1050 rez, kartais ant medium, kartais ant high žaidžiau, šešėlius gale ant 0 nustačiau, tai net truputį juos gražiau pradėjo rodyt, nei buvo ne su 0 :D. Aišku vietomis būdavo lag, nes geimas labai neoptimizuotas.

Mano benchmark'ai:

Statistics

Average FPS: 40.33

Duration: 37.04 sec

CPU Usage: 88%

System memory usage: 53%

Video memory usage: 84%

Graphics Settings

Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)

Texture Quality: Medium

Render Quality: High

View Distance: 25

Detail Distance: 37

Statistics

Average FPS: 37.30

Duration: 36.99 sec

CPU Usage: 88%

System memory usage: 50%

Video memory usage: 84%

Graphics Settings

Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)

Texture Quality: Medium

Render Quality: High

View Distance: 25

Detail Distance: 37

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pas mane daug kas ant medium kai kas ant low, tai fps irgi panasus tik rez mazesne losiau nors mano pc, pagal tavo lb jau lievas :book:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neabejoju, kad kas nors iš čia esat susidūrę su problema, kai turite VGA su 256MB ir negalite keisti grafinių nustatymų, bet žinote, jog padidinus juos žaidimas veiks laisvai. Tiesiog prirašykite vieną iš šių eilučių (žiūrint kokios reikia) GTA IV.exe shorcuto target eilutėje. Pats patikrinau, tikrai veikia

Tools:

-benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game.

-help: Display list of all command line options

Graphics:

-renderquality: Set the render quality of the game. (0-4)

-shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16)

-texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2)

-viewdistance: Set the view distance of the game (0-99)

-detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99)

-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)

-norestrictions: Do not limit graphics settings

-width: Set width of main render window (default is 800)

-height: Set height of main render window (default is 600)

-safemode: Run the graphics in the lowest setting possible

-frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ -frameLimit 1 = Locks down to 60HZ)

-refreshrate: Set the refresh rate of main render window

- Warning - Monitor must support (ex. -refreshrate 60)

-fullscreen: Force fullscreen mode

-windowed: Force windowed mode

-availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. -availablevidmem 0.9)

-percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA

Audio:

-fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint

-minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint

System:

-noprecache: Disable precache of resources

-nomemrestrict: Disable memory restrictions

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka daryt kai bandau setingsus graphics keist, bet man pasidaro juodas ekranas ir daugiau neimanoma nk daryt tik perrasyt pilnai visa game? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.