Rekomenduojami pranešimai

Jau sklando gandai, kad reloaded išsijuosę darbuojasi. Iki vakaro tikėkimės gauti, nes pas juos dar tik vidurdienis bus :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Jau sklando gandai, kad reloaded išsijuosę darbuojasi. Iki vakaro tikėkimės gauti, nes pas juos dar tik vidurdienis bus :nunchuks:

gerai butu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butu super duper mega drive kruta :rofl: nes nezinau net ir kuo tiket, tiek sklando gandu ir visi skirtingai sneka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo su tais gandais tai tikrai problema. Turbūt pats kvailiausias kokį girdėjau tai, jog bekurdami kraką piratai 3 Vga sudegino :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nestresuok, kol kreka padarys ir atsiust spės

Vat, kad nesiuncia... ;) Bet zmogai, imkit is LM'o, greitis padorus ir freeleach'as... Nereiks parintis del tu 14 GB nuo ratio ir galesit pasikelt biski... ;) Man db per f-king routeri eina 500 kB/s, tai atsiust per night turetu... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia tas kur kamera dreba?

Jo, bet ten tiesiog reik ekrano parametrus siek tiek pareguliuok ir tada nebus drebejimo, as jau zaidziu, apie 5 misijas perejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man nepadėjo nei nustatymų tvarkymas, nei neto išjungimas, nei panašūs dalykai. Tačiau vienas būdas yra ir bent man jis veikia :thumbsup4:

Redagavo neilazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kai pirma kart ijungiau zaidima tai va sukosi viskas aplinkir nenuspaudus nieko masina pati vaziavo i prieki, tada isnjugiau zaidima, ijungiau vel nusistaciau grafika pagal savo kompa ir viskas jau buvo tvarkoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jega waistai yra naujas ckrekas puikiai weikia :thumbsup4: tik mano waizduske 8800gt kad ir ddr3 vistiem ziuriu maximaliai jau dugnu dugnai :rofl:

siaip nors nfs nuvyle bent gta sakyciau pavyko :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jega waistai yra naujas ckrekas puikiai weikia :thumbsup4: tik mano waizduske 8800gt kad ir ddr3 vistiem ziuriu maximaliai jau dugnu dugnai :rofl:

siaip nors nfs nuvyle bent gta sakyciau pavyko ;)

Drysciau gincytis ;) Man kaip tik nfs labai patiko ,o gta nuvyle :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ISVADA PRIES JUNGIANT GEIMA ISTRAUKIT NETO LAIDA (MODEMA ATJUNKIT) :thumbsup4:

O kas nfs'e suzavejo ir gta nuvyle?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.