Rekomenduojami pranešimai

as irgi pritariu: LABAI GERAS ZAIDAS!

Viskas super: grafika, musika, masinos, veikejai, gera zaido istorija ir t.t.

Mano neigiama nuomone butu: nedabaigtas online rezimas->

- nera loby kur vienos salies zaidejau galetu rinktis (kaip socom ant ps2!)

- nera klano palaikymo: š****!

- kaip man draugai padaro game invite, as gauno kazkoki online error: uzknisa!

uz offline doudu 96% ivertinima.

Uz online: 80%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as irgi pritariu: LABAI GERAS ZAIDAS!

Viskas super: grafika, musika, masinos, veikejai, gera zaido istorija ir t.t.

Mano neigiama nuomone butu: nedabaigtas online rezimas->

- nera loby kur vienos salies zaidejau galetu rinktis (kaip socom ant ps2!)

- nera klano palaikymo: š****!

- kaip man draugai padaro game invite, as gauno kazkoki online error: uzknisa!

uz offline doudu 96% ivertinima.

Uz online: 80%

Tau meta error kai pakviecia, nes greiciausiai pas tave NAT Type 3 (tas pats crap ir pas mane)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip suzinot koks NAT type?

network settings, tada ten pati pirma issirenki neatmenu kaip vadinasi, ir pacioj apacioj bus parasyta NAT TYPE 1, 2 arba 3 :D

Redagavo Tomis288

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tie kas turi ir maza ekrana viskas matosi labai gerai,cia manau kad ant didelio teliko is arti tai sunku perskaityt ka butu,o su moniku viskas labai grazu,lygu,ir jokiu iskraipymu,ir jei turejai omeny kad tam mobiliake raides mazos,ir nesimatys monike pvz mazam,tai visiskai klysti,monike iskaityt eina ir daug kartu mazesnes raides

tai monike, kai rezoliucija gera, tai ko nesimatys......

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar gavau, pirmas ispudis toks neblogas, iskart matos kad linksmas zaidimukas, ipac patiko fizika, visi taip realiai juda, krenta, sokineja :).

Sviesuma tai reikejo biski paderint, bet dabar ir diena ir nakty viskas labai grazu, idomus toks stilius, jei pastebejot kas toliau taip biski "isplauke".

Nors ispradziu galvojau kad jis nevertas 100% bet dar pazaidziau kokias tris valandas, pripratau prie valdymo (pirmas gta ant konsoles), biski su miestu susipazinau ir iskart zaidimas tapo idomesnis. Daug lengviau mirt nei ankstesnese dalyse, grafikos tai net lygint negalima...

Vienu zodziu Nerealus geimas, manau bus geriausias metu zaidimas, ai dar labai linksmai rusiskas akcentas skamba, tik nesupratau kodel net parduotuviu vitrinos rusiskais pavadinimais...(gi NY kiek zinau).

Tik nesuprantu kodel beveik visada koki error ar ka ismeta kai online bandau zaist, tik kelis kart pavyko (NAT type 2)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NAT type 2 tai yra gerai todel nzn kodel neina prisijungt. Gal del to kad kokius updeitus daro ? nu nzn as dar nezaidziau bet jau parskrenda pas mane GTA IV.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip sitam zaidime reikia laipioti kopetelem, nes kazkada viena misija buvo kad reikejo lipti statybose tom kopeciom, bet dabar as jau nepamenu ir kai on-line zaidziu niekaip man nelipa ir siaip kai geima zaidziu irgi nelipa.....uzknisa ikrenti i vandeni ir plaukioji tarp tu kopeciu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Spausk trikampi prie kopeciu :angry:

spaudaliojau as ten viska, na bet siandien vel pabandysiu :lol: gal gi pavyks :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu radau pardej gta iv tai gaila truko man tik 50 lt (kainuoja 260lt) tai db teks tik si sestadieni pirkti o noretusi db pazaisti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.