Rekomenduojami pranešimai

Aš gta 4 nepavadinčiau senu, nes naujos dalies dar nėra, o tokį mod'ą, kad patemptu kompas tai reikia už 3 PS3 kainą pirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai prastai optizmizuotas žaidimas. Skyrimą lošiu nusistatęs high ir dar pakėlęs kai kur, Mafia 2 gražiai be lagų lošiau, o šito net pažaist negalėjau. pačią žemiausią grafiką nusistatau ir lagina nesveikai. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai prastai optizmizuotas žaidimas. Skyrimą lošiu nusistatęs high ir dar pakėlęs kai kur, Mafia 2 gražiai be lagų lošiau, o šito net pažaist negalėjau. pačią žemiausią grafiką nusistatau ir lagina nesveikai. :D

Dėl optimizavimo nesiginčysiu, iš pradžių jis išėjo gan skylėtas, bet dabar tai labai lengvai galima susitvarkyt įsirašius naujausią patchą. Redagavo LeMartinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandzau tuos modus susimest kazkada tai nepavyko ,nes piratine versija naudojau.

tai cia dauguma su piratine ir deda modus. gal greiciau win versija netiko jei kokia x64 windousai. ar patchas netiko.ar crackas. is kitos puses susimeti modus, ir paziuri kad masinos vistiek valdosi kai valtys visos. ka, i miesta paziuret grazu , na kokia valanda gal ir idomu butu. realiai palakstyt graziom masinom tai Driver. ten galima sakyt GTA 4 su modais , tik geriau masinos valdosi ir yra cockpitai. kas yra geriausia dalis bent jau man naujam Driver.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai cia dauguma su piratine ir deda modus. gal greiciau win versija netiko jei kokia x64 windousai. ar patchas netiko.ar crackas. is kitos puses susimeti modus, ir paziuri kad masinos vistiek valdosi kai valtys visos. ka, i miesta paziuret grazu , na kokia valanda gal ir idomu butu. realiai palakstyt graziom masinom tai Driver. ten galima sakyt GTA 4 su modais , tik geriau masinos valdosi ir yra cockpitai. kas yra geriausia dalis bent jau man naujam Driver.

Driver pats zinai kad man nepatiko, o kad modus susimest daug vargelio yra, kas nori uzsiimti tas vargsta, as pavargau pusvalandi + instalinomo laika, nejo, ir numeciau.O ant PC ir siaip GTA4 afiegienai atrodo su full HD rezoliucijom. Vat jei butu kur tutorialas steb by step tada apsiimciau, bet as pries koki pusmeti bandziau tai kiek ieskojau tai visko primesta bet realiai su razor piratke sunkiai tesusibendravo (nesusibendravo isvis :acc:). Bet gal kazkas pasikeite dabar. Redagavo Audzic4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti ar mano PC paves GTA IV

Procesorius: intel celeron g530 sandy bridge 2.4ghz

Vaizdo plokste: nvidia geforce gt 520

4Gb ram ir windows 7 home premium 64x

Placiau cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu paklausti ar mano PC paves GTA IV

Procesorius: intel celeron g530 sandy bridge 2.4ghz

Vaizdo plokste: nvidia geforce gt 520

4Gb ram ir windows 7 home premium 64x

Placiau cia

ne, nors gal ant maziausios rezos ir maziausiu nustatymu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandyk parsisiųst iš lm kokio įsirašyti visus patch ir turėtų eit šiaip bent jau ant lowest tikrai eis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, nors gal ant maziausios rezos ir maziausiu nustatymu

tu skaityti moki pranesimas buvo parasytas 2012m, dabar turiu nauja pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.