Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Ne į temą

Jei dar nesi nusipirkes gta4 ps3 versijos, tai patariu nepirk, nes zaidimas is technines puses yra tragedija, nebent gausi uz 20lt
Juokauji gal???GTA4 yra tikrai puikus žaidimas kurį kiekvienas tikras gameris turi būti perėjas.Vis dėl to žaidimas 2008 metų jei neklystu dėl to ant konsolių jo grafika nėra pati geriausia palyginus su dabartiniais žaidimais bet vis tiek gta4 tiek ant xbox 360 tiek ant pc man paliko didelį įspūdi.Bet vis tiek GTA SA man pats geriausias GTA kuris man paliko didžiausią įspudį ;)
Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Abi versijos veikia sklandžiai ir didelių skirtumų neturi, online, ir ant xbox, ir ant ps3 gerai veikia, bet jau ant ps3 lošiu apie 3 mėn. tai dc beveik nebuvo, papildymų nebandžiau, bet nemačiau niekeno nusiskundimų, kad kas neveiktų, taigi gali drąsiai rinktis pagal save ar ps3 ar xbox360 labiau prie širdies.

Torren'tas apačioj iš lm 5 zonos, gali greit nepumpuot, nes tik 2 seed'ai.

Ne į temą

http://www.linkomanija.net/torrent?39944:Ilgo_metrao_filmas_iscaron_GTA_IV_

Ne į temą

Ačiū. Parsisiunčiau iš TPB.
O aš manau kad reiktų nusipirkt - nes bent man, tai sakyčiau gan istorinis žaidimas kuris atnešė tokią grafiką ir pas nepergeriausius kompiuterius. O ir MP visai smagus. Iš karto sakau - tai tik mano nuomonė. :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tu pradek skaityt ka rasau arba geriau patylek.

Ne į temą

Zinok as neskaites atsakineju. Jei tau nuotraukom ten kazkas eina, tai eik pasirodyt daktaram

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neuzsipulk taip zmogaus, pazaisk ps3 ir x360 abi versija ir tada lygink ir cia kaska komentuok. ka galiu pasakyt as nzn kaip yra toje x360 versijoje bet visi sako kad gta4 geriau veikia x360 platformoj.. as pats turiu ps3 ir turiu ta gta4, taigi galiu pasakyt tik tai kad istiesu ps3 versija neverta tu pinigu kokius as mokejau. Nuotraukom neina, bet freezai, lagai, gliukai ir visos kitokios problemos kartojasi lbj dazai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano galutinis klausymas butu ir aplamai norejau paklausti ar dar zaidzia daug zmoniu online ps3 ir xbox360 versijose? man nesvarbu tie gliukai bugai ir t.t as tik tai noriu suzinoti kur daugiau zmoniu ir ar bus su kuom ir pries ka zaisti nes zaidimas senas gali buti kad apmires multiplayeris tai parasykit kaip su xbox kas turit xbox versija kaip ten online ar zaidzia daug zmoniu ir ps3 vartotojai topaties paprasysiu ,aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zdarov, klausimas keistas, kaip man įdomų ps3 turėtojai žinos ar daugiau žaidėjų yra xbox360 ir taip atvirkščiai :)

jei reikia skaičių, tai siūlyčiau eiti į rockstar social club puslapį ir ten lyginti jas.

aš kaip x'o turėtojas, galiu pasakyti, kad žaisti bus su kuo, net ir ankstyvą rytą ir gilią naktį - kodėl? nes nepamiršk kad ne esi pasaulio bambą ir prisimink apie laiko juostas.

konkrečiai į tavo klausimą tau niekas neatsakys. jei tu perki konsolę tam kad galėtum pažaisti GTA IV ir daugiau tavęs nieko nedominą, tai čia mano logika sprogsta pagal Hitlerio šabloną, pirk už 60 litų (ar kiek) iš STEAM ir žaisk ant PC. 100% duodu kad žaidėjų daugiau bus ant PC :)

P.S. patikėk manim, tokie žaidimai kaip GTA IV negali taip paprastai apmirti, kad ir kokie jie būtų seni, pažiūrėk ant PC iki šiol SA: MP lošia, o jis net 2004 metais išėjo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zdarov, klausimas keistas, kaip man įdomų ps3 turėtojai žinos ar daugiau žaidėjų yra xbox360 ir taip atvirkščiai :)

jei reikia skaičių, tai siūlyčiau eiti į rockstar social club puslapį ir ten lyginti jas.

aš kaip x'o turėtojas, galiu pasakyti, kad žaisti bus su kuo, net ir ankstyvą rytą ir gilią naktį - kodėl? nes nepamiršk kad ne esi pasaulio bambą ir prisimink apie laiko juostas.

konkrečiai į tavo klausimą tau niekas neatsakys. jei tu perki konsolę tam kad galėtum pažaisti GTA IV ir daugiau tavęs nieko nedominą, tai čia mano logika sprogsta pagal Hitlerio šabloną, pirk už 60 litų (ar kiek) iš STEAM ir žaisk ant PC. 100% duodu kad žaidėjų daugiau bus ant PC :)

P.S. patikėk manim, tokie žaidimai kaip GTA IV negali taip paprastai apmirti, kad ir kokie jie būtų seni, pažiūrėk ant PC iki šiol SA: MP lošia, o jis net 2004 metais išėjo

beja paliginimas butu toks jei ps3 arba xbox turetojai pasakytu vienas mazai losia o kiti daug tai butu viskas aisku kur daugiau , o visu antra pc reikia gero o del zaidimu pirkti pc net nezadu , nes iseis trys kartus daugiau nei konsole. na su mano klausymu daugmaz aisku is kitu forumu normaliai zmones suprato ir atsake. aciu cia tiems kurie atrase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neuzsipulk taip zmogaus, pazaisk ps3 ir x360 abi versija ir tada lygink ir cia kaska komentuok. ka galiu pasakyt as nzn kaip yra toje x360 versijoje bet visi sako kad gta4 geriau veikia x360 platformoj.. as pats turiu ps3 ir turiu ta gta4, taigi galiu pasakyt tik tai kad istiesu ps3 versija neverta tu pinigu kokius as mokejau. Nuotraukom neina, bet freezai, lagai, gliukai ir visos kitokios problemos kartojasi lbj dazai

Jooooo, visiškai sutinku. :) Apie mėnesį lošiau X360 paltformoj GTA IV. Viskas ok, jokių lagų, pakibimų ar pan. :) Nuėjau pažaist pas draugą su PS3 tą patį GTA IV... Kaip ir sakei, freezu, lagų įpatingai daug... :) Mašinas kiaurai eini, o PS3 ir diskas naujas, jeigu ką... ;) Nustebino tikrai. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nzn kolkas tik pora dienu zaidziu bet dar nepastebejau lagu, freez ir t.t., gal nebent veliau islys?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jooooo, visiškai sutinku. <_< Apie mėnesį lošiau X360 paltformoj GTA IV. Viskas ok, jokių lagų, pakibimų ar pan. :huh: Nuėjau pažaist pas draugą su PS3 tą patį GTA IV... Kaip ir sakei, freezu, lagų įpatingai daug... :D Mašinas kiaurai eini, o PS3 ir diskas naujas, jeigu ką... :) Nustebino tikrai. :)

O as pas drauga losiau ant x360, tai buvo ne vienas atvejis, kad is pradziu atsitrenki i kazka nematomo, o paskui atsiranda stulpas :)

Redagavo usblaidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi yra problema/klausimas. Sakykim ten tame mieste kuris nezinau kaip vadinas (tas virsuje, desneje), mape rodo kad yra garazas kazkoks. Sakykim nuvarau prie jo as, ir ten niekas neatsidaro, jokio garazo ar kazko panasaus. Tiesiog paprastas pastatas, bet prie jo metos ten ivairios masinu darys ir t.t.

Ka daryt kad ten patekt, ar ka nors padaryt? Visgi jis mape... <_<

Dekingas

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tipo prie sito garazo?

Nuotrauka

Redagavo manfreds

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi yra problema/klausimas. Sakykim ten tame mieste kuris nezinau kaip vadinas (tas virsuje, desneje), mape rodo kad yra garazas kazkoks. Sakykim nuvarau prie jo as, ir ten niekas neatsidaro, jokio garazo ar kazko panasaus. Tiesiog paprastas pastatas, bet prie jo metos ten ivairios masinu darys ir t.t.

Ka daryt kad ten patekt, ar ka nors padaryt? Visgi jis mape... <_<

Dekingas

čia Stevie's garažas. Reikės iš pradžių padaryti visas misijas pas Bruce su mašinom (ateis per emailą), o vėliau tau Stevie atsiųst sms su mašinos nuotrauka ir kur maždaug ja rasti galima. vėliau į tą garažą reikės ir atvykti su pavogta mašina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.