Rekomenduojami pranešimai

Sveiki :D taigi ieskau online trofeju pagalbos (gta 4) kas susidomejote (norite padeti , arba as jum ir poto jus man ) rasykite pm zinute :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Holy shit!

GTA4 DLC bus ant PS3 ir PC!

Release: Kovo 30.

http://www.rockstargames.com/newswire/2010...tation_3_and_pc

Edit:

Nors ir linka daviau oficialu, va dar ka tik is Rockstar gavau email'a.

Va is email pakopijuosiu:

Ne į temą

The much anticipated release of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for the PC and for PlayStation®3 computer entertainment system is coming this spring – on March 30, 2010. For the first time, PlayStation 3 and PC players will have the opportunity to experience the last two thrilling chapters of the Grand Theft Auto IV saga together on one disc.

The two action packed episodes, The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony, will also be available for download via PlayStation®Network and Games for Windows®-LIVE on March 30, 2010.

In The Ballad of Gay Tony, players explore Liberty City’s high-end nightlife as Luis Lopez, struggling to balance the temptations of money and vice against loyalties to family and friends. The Lost and Damned is a dark trip through Liberty City’s seedy underbelly as outlaw biker, Johnny Klebitz, fights to keep his gang together as a rift in the gang’s leadership threatens to tear the brotherhood apart. Both episodes feature a slew of new vehicles and weapons, and each episode adds new activities including cage fighting, gang wars and BASE jumping.

Ne į temą

w00t! Net sunku patiket kad jau tikrai greitai bus TL&D ir TBoGT ant PS3. Tikrai ant PS3 siais metais bus ka zaisti.

Kita menesi Heavy Rain paskui GTA4 DLC, Final Fantasy, Red Dead Redemption. Viskas bus pries vasara, o po to dar viena banga pareis. :D

Redagavo mazhas08

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuris jums labiau papildymas patiko, the lost & damned ar ballad of gay tony? Siunciuosi pack'a kur jie yra abu ir nezinau kuri pirma zaisti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuris jums labiau papildymas patiko, the lost & damned ar ballad of gay tony? Siunciuosi pack'a kur jie yra abu ir nezinau kuri pirma zaisti :)

Man tai abu normalus, bet jei viena rinktis reiktu tai imciau The Ballad Of Gay Tony. Jis toks linksmesnis, daugiau yra visokiu dadetu dalyku i ta DLC (klubai, ginklai nauji, parasiutai ir dar keli dalykai nauji).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuris jums labiau papildymas patiko, the lost & damned ar ballad of gay tony? Siunciuosi pack'a kur jie yra abu ir nezinau kuri pirma zaisti :D

Man tai Lost and Damned istorija labiau patiko. ;) Gay Tony patiko, bet ne taip itrauke kaip lost and damned. Nors ir palyginus trumpas bet turbut idomesnis uz pati Gta 4.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai Lost and Damned istorija labiau patiko. :angry: Gay Tony patiko, bet ne taip itrauke kaip lost and damned. Nors ir palyginus trumpas bet turbut idomesnis uz pati Gta 4.

gta4 fanams galiu pasakyt kad sy penktadieny iseina jakudza3 jis kaskas panasaus igta4 zaidziau demo man patiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prastos naujienos, Gta 4:Episodes from Liberty City atidėtas ps3 ir pc:

March 18, 2010 - Back when downloadable content was first announced for Grand Theft Auto IV, PlayStation 3 and PC fans collectively wept at news that the two stories were exclusive downloads for Xbox 360. Then, about two years later, news that a disc-based version of "The Lost and Damned" and "The Ballad of Gay Tony" for both 360 and PS3 broke and fans rejoiced. Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City was supposed to be here on the PS3 this month.

Now, it's not coming in March anymore.

Due to what Rockstar is calling "a request by Sony Europe to make some minor content changes to the PAL PS3 version of the game," Episodes from Liberty City won't hit the PS3 and PC until April 13 in North America and April 16 in all other countries.

"Despite our best efforts to work through this quickly, the two weeks were needed to complete submission," a Rockstar release said. "We understand and sympathize with the fans that will be upset by this delay. We want to assure our fans that the minor changes made to the game will not affect the gamers' enjoyment of the games, these will not affect any gameplay elements and were not related to any local ratings requirements."

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as perejau visa the lost daly ir gay tony net nebenoriu zaist.....isvis tas gta kaskoks levas paidares kasko truksta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as perejau visa the lost daly ir gay tony net nebenoriu zaist.....isvis tas gta kaskoks levas paidares kasko truksta...

Man kaip tik po lost uzejo noras lost ir tony , cia kiekvienam pagal skoni :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust.. ant ps3 pas mane buvo vienas accountas ten zaisdavau gta4 ir turejau seiva 30proc. pereita. Tada man atsitiko kazkas su mano netu ir susikuriau nauja acc, persidejau savo senuosius seivus is senojo accounto i nauja ir cia paleidus gta4 man sako kad "you did not create this save" tai norit pasakyt kad negalima niekados perkelinet seivu tarkim is vienos consoles i kita???? jeigu as noriu nusipirkt nauja ps3 ir isikelt seiva is senojo ps3 tai ka negaliu? kas cia per bullshit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai taip, negali. Nors neesu įsitikinęs dėl pačio HDD perkėlimo, galbūt jei visą HDD persidėsi į kitą konsolę, tai gal ir veiks, nors labai tuo abejoju.

Redagavo Chaosmaker

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust.. ant ps3 pas mane buvo vienas accountas ten zaisdavau gta4 ir turejau seiva 30proc. pereita. Tada man atsitiko kazkas su mano netu ir susikuriau nauja acc, persidejau savo senuosius seivus is senojo accounto i nauja ir cia paleidus gta4 man sako kad "you did not create this save" tai norit pasakyt kad negalima niekados perkelinet seivu tarkim is vienos consoles i kita???? jeigu as noriu nusipirkt nauja ps3 ir isikelt seiva is senojo ps3 tai ka negaliu? kas cia per bullshit?

gali bet reikia spec transfer daryt seivu,nu backupint, tada viskas ok.jei lievai kaip nors tik perkelsi tai gali ir neveikt matyt. isvis man labai noretusi kad visa info laikytusu paciam nete,ir tau tada nekiltu jokiu problemu,is bet kokio ps3 pasijungtum i savo acc ir gautum seivus. na kaip email kad va,kazkas tokio.o dabar nepadarei backup arba padarei bet ta atminti irgi suvarei ar istrynei ir atia. kaip man pvz dabar.losiu kaip pirmokas b* nuo nulio vel.. :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.