scalman

SpinTires / Mudrunner / Snowrunner

Rekomenduojami pranešimai

negali but ka cockpitai ? tikrai ? pagaliau nors 2020 atsirado vaizdas is vidaus detalus. Bet rankos ant vairo vis dar kazkaip nesuderintos matesi trumpai. vistik turbut sita zaidima kad ir galeciau nezaisciau is vidaus, cia visa esme matyti savo ratus ir pagal tai spresti ka daryt toliau, kiek seda kiek lipa , kiek kasasi vietoj. viska reik matyt todel reik is isores ziuret. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
prieš 19 valandų, Magnitas parašė:

Niekad neteko žaisti, bet iš šito klipo tai žiauriai gerai atrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jo jau spin tires kai tik isejo nurove stoga ant kiek gerai viskas buvo detalizuota ir kokia fizika buvo. niekas nieko geriau ir nesukure nuo to laiko. dabar devai atsiskyre vieni daro mudrunner o apie orginalus like prie spintires aisku anas tik ant pc, bet dar palaiko ji gyva vis updeitina karts nuo karto. sakyciau teksturos bendrai spintires astresnes masinu. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkiek ankstyvaus gameplay ant PS4 / PS4 Pro . gerai atrodo ir ant PS4 tik kad veidrodeliu nera detalizavimo , Pro atrodo irgi netures veidrodeliu, tik PC bus galima pasirinkt tai bet rys kazkiek fps tai cia velgi pasirinkimas bus.

uztai cockpita tures padoru ir PS4 

Sx2u2FF.jpg

ant PS4 Pro

sniego ir ledo valdymas. idomu ar padangos bus spec sniegui skirtos ar su tais balionais visur reikes vazinet vienodai kas butu pieva aisku

smagu kad daugiau darbo bus su kranu ne tik malkas susikraut bet ir kitokios misijos. jo  valdymas tikrai nebuvo is lengvuju. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai snowrunner losiasi. pazysta pilnai ant pc PS4 pulteli pagaliau. pradzia gerai nuteikia. gauni nedideli 4x4 su atvirais tiltais , po to randi pora sunkvezimiu, ir su jais megini atlikt misijas, kuriu tikrai pakanka kad ir pirmam mape . siaip grazu, pagaliau grazus detalizuoti cockpitai ir veidrodeliai veikiantys . upgreidai perkami arba randami mape, atidarant tuos bokstus kurie ne tik dali mapo atidengia bet ir nemokamu upgreidu vietas. vienas ir trucku radau AWD upgreidai kas labai padejo misijos kur reikia i labiau bekeles keliukus vazinet, bet dar ir padangu reikia ieskot tada geresniu nors kazkiek. 

misijos idomios visai reikia jas isanalizuot kad zinotum kokius upgreidus pirkt nes pinigu daug nera pradzioj o kai kurios misijos reikalauja spec irangos kaip kad krano kad turetum ant sunkvezimio , kas aisku nusiperkama. idomios pirmos valandos tikrai , yra del ko vykdyt misijas nes reikia pinigu , kuriu reikia upgreidam , kuriu reikia pasiekti sunkias mapo vietas ir atrakint dar daugiau gerio. 

kas pasikeite kad jei tarp masinu gali persijungt mapo ekrane tai jau i garaza jokiu fast travel nebera , reikia paciam iki jo nuvaziuot , o tik ten gali daryt upgreidus tai na reikia zodziu gan nemazai planuot

vienas is pirmu trucku

bTM0ICz.jpg

qPWfeki.png

OfbHuNm.png

X28RyXi.png

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Scout 800 toks smagus, pasišokinėdamas varo į kalnus :D Gerai visa tai atrodo kai iš cockpit vaizda pasidarai, atrodo belenkaip draskos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@scalman kiek jau praėjai žaidimo? Aš vis dar vartausi michigane ;D 3 sunkvežimiai ir 2 džipukai. Biški čytinu su tuo sunkvežimiu kur prie garažo buvo duotas, užsidėjęs ta geltona krana naudoju kaip koją išstumt iš pelkynu kai nėra medžių kur trosa prikabint :D Nors taip gi ir realybėj su ekskavatoriais daro :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Micigane jau 3 area atsidariau ten isvis nei garazo nera bent kol kas neradau. As pacheatinau uzsidejau purvo padangos and to visais varancio sunkvezimio nes tikrai nesamone kad tiek laukt reikia iki kol jas gausi kai visi beveik keliukai purve. Real life padangu detis tikrai niekas netrukdo kokiu nori kada nori tai manau cia jie perlenke su tuo, o visa kita perku ir unlockinu pats. 

Bet yra toks dalykas bent man kad nu kadangi viskas brangu gana pirkt tai realiai pasidarai viena gera dzipa ir viena gerai einanti sunkvezimi ir su jais viska atlieki. Nzn kam investuot i kitas masinas kurios mazai kur pavaziuos be dideliu investiciju.

Va sitam su modu uzdejau purvo padangas . Realiai nera stebuklas vistiek bet biski geriau 

CpKStAv.jpg

O mapa explorinu su sheviu liftintu ir jau su purvo padangom. Jo ilgesne baze daug stabiliau nei trumpas scoutas 800. Anas virsta belekaip ir be lifto.

4DSQ4g8.png

Dar jam varikli i 5.2 pakeiciau tai kura ryja aisku ziauriai bet ir lipa bet kur

a5bNLC3.jpg

Tai dabar sitas jau beveik visur vaziuoja. Visi toweriai jau beveik paimti. Idomiai toj trecioj area micigano ner nei kuro kur pilt nei garazo tai nusivariau visa tankeri kuro. Bet jei apsiverti netycia tai kaip ir sakes vel gryzt i ankstesni zemelapi reik.

Buvo garaze sunkvezimis uzsubugino ir visa seiva pirma sugadino tai teko us naujo lost viska. 

Va toks bajeris buvo kuri suvare seiva

fAFkUMd.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lol, aš tik šian ryte tesužinojau kad michigane 4 lokacijos yra, tai aš dar pirmoj lokacijoj vartaus :D Jo scout labai vartosi, bet aš jam esu nupirkęs elektrine libiotke tai gali atverst kai užgesta. Na dar nupirkau tą š kur ant stogo su kuru dėl svorio, tai dabar dar labiau linkęs verstis bet lipa į betkokius kalnus, tik nemėgsta tešlynu. Man nepatiko kad gali tiesiog atvažiuot ir padaryt load cargo, norėčiau kad būtu kaip spintires su miskoveziu imi po kelis rastus krauni. Aš pirma seiva pats sugadinau nes padariau recover dzipui kelis kartus, tai nusprendžiau kad ne, taip tada perlengva tai pradėjau iš naujožaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali ir manual krautis jei turi krana , galima ta krovini padet i sona o ne i savo masina ir tada jau pats gali uzsikelt jeigu nori. Man tas irgi patinka , kilnot viska. Pamenu kai bandziau maza priekaba skirta dzipui uzsikelt pas save ir pavezt, tai ji aisku iskart nuslydo , zodziu prikabinau gerve ir tempiau taip. 

nzn sheviui tam randi greiciau upgreidus tai ji lengviau pasikelt ir padangas uzsidet ir varikli galingesni, su scouto liftu kazkaip ilgai einasi. As cia kalbu jei grynai upgreidus rinkt is mapo nemokamus. as abu buvau jau vienodau pasidares ir man Shevis geriau labiau patinka maltis nei scoutas.

jo kai bagazine jau gali detis tai geris, dar benzo gauni tiek pat kiek bake , nes jis nu niekur negali nuvaziuot su savo baku.

va ko truksta ko devai nepagalvojo kazkaip tai didesniu baku, nes jei varikli duoda pasikeist i galingesni kurie ryja daugiau kuro kodel neleidzia baka didesni isidet irgi. butu logiska. nes kaip sunkvezimiui daugiau kuro pasimt ? niekaip negali jie neturi nei stogo bagaziniu nei atskiru kanistru. iseitis ieskai sunkvezimio su didesniu baku. 

va tas raudonas kuri reikia issitraukt is pelkes paciam ir dasitempt iki  garazo turi didesni baka 300l. 

VKprZl1.jpg

jau turiu 5 sunkvezimius ir 2 dzipus, bet vistiek alaskoj be grandiniu ant padangu ten nera dar ka veikt. ir dar negaliu ju detis, nors jau pasikeliau i 7 lygi save. tai jau nemazai siaip upgreidu atsirakina. 

nu jo miciganas juk susideda is 4 daliu. pirmam mape ten easy viskas, kai pamatysi kas kitur dedasi ?

T751LwV.png

be mud padangu ten nera ka veikt isvis. reik grindint kol galesi jas detis bent tiek pades. 

arba su modu uzsidet ?

nekokia diena buvo ?

z2LNcL0.png

jei pirmose micigano area gali negalvot apie kura dar tai po to jau reiks pagalvot, isjungt AWD taupyt kiekviena lasa zodziu. 

naujas contentas kazka gaus visi o kelias masinas tik tie kas pirko , bet manau geriau nepirkt nes tos masinos buna per daug geros ,tai nebuna tikslo kazka veikt su tom stock masinom po to. tas pats buvo dabar kai bonus masinos nu tiesiog buvo viskuo geresnes iskarto

snowrunner_pervaya_faza_novogo_kontenta_

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai aš su tą visais varomais pasidariau su flatbed galu ir geltonu kranu ir užsikėliau tą sunkvežimį kurį iš pelkės ištraukti reikėjo ? Aišku galinė jo ašis liko už priekabos ribų, nes priekaba kiek trumpesnė. Nu ir dabar su scout atidariau visus watchtowerius sumivile ar kaip tas regionas vadinas liko pora upgreidu ten paimt ir galėsiu misijas su sunkvežimiu daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maza sunkvezimi gal tas keltu, didelio tai niekaip, meginau iskelt is koses ta raudona tai ne is vietos. Reiktu to didelio krano. Tai jo as dideli dali su tais vazinejau irgi kraniuku ir platforma , geriausia nes tinka beveik viskam. gerai kad tie dalykai nupirkti po to dedasi ant visu sunkvezimiu nereik dar karta pirkt jau. 

Nu jo galesi vykdyt jei is koses isvaziuosi , arba biski mane pradeda nervint kai atvezk i tilto statyba lentu ir plytu pvz tai plytos vienam mapo gale o lentos kitam, arba isvis is kito mapo vezk. 

tam antram micigano mape kazkaip pats zaidimas iskart siulo tau nuvezt fermeriam ten nu stuff tipo jiem labai reikia , bet tai tu rask kelia prie tu fermeriu ... ? pamatysi b* kaip jie ten gyvena nezinau ner kelio per pelkes kazkokias reik i ju kiema vaziuot nu n*... 

kai i smithvile Dam pateksi ir kai noresi daryt misija i ferma nuvezt dalykus zodziu as su priekaba ten nu meginau jiem viska nuvezt tai miriau ten ziauriai ... 

ten po kaire kur Farm ir alkani darbininkai ? davaziuok su priekaba iki tos fermos

PULlyZv.png

realiai as dar pimam mape tai visko tikrai neivykdziau, ant laiko isvis nemegstu misiju bet liko ir siaip visokiu dar ten. nes ten ju toks sarasas kad..

Mano scout monstriukas ekspedicinis

Idj1ODL.jpg

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tas kranas tik džipą tepakelia, man sutapo taip kad duobėje buvau ir per kalniuką užtempiau ant platformos, o kad nenukristu prispaudžiau su kranu kabina ? Taip pat dariau ir su kroviniu, turėjau puspriekabės kably ir paprasta priekaba, tai du mažesnius krovinius į priekabą, o metalo strypus su kranu tiesiog ant kablio padėjau ir prispaudžiau tai sutaupiau važinėjimo iki garažo per tešlynus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galetu but funkcija supakuot krovini , nes galima supakuot teisingai padeta krovini tai galetu pririst bet koki krovini siaip. 

na kitas dalykas aisku kad gerviu ilgiai ziauriai per trumpi visu pirma, nes gerves gali siekt labai toli jei suvyniosi ilgesni trosa/virve plius gali kazka dasijungt, bet zaidimas aisku nera apie tai tai tuos dalykus paliko nuo pirmu zaidimu nieko ten jie nepakeite nuo spintires.

dzipu gerves aisku visos dirba ir nuo akumo tiesiog , tai sito jie irgi nieko nekeite tiesiog paeme gerves ta pati nuo senu sunkvezimiu kuriu gerves nera eletrines todel uzgesus varikliuj jos nedirba. bet dzipai tokiu neturi,tai jie vistiek galetu gerve naudot kol akumas nusestu.cia to nera. reikia tipo dasipirkt spec gerve. plz. 

dzipu varikliu garsai tiesiog shudas totalus, sunkvezimiai dar skamba gal padoriai kai kurie, bet  dzipai su v6 o veliau su v8 varikliais skamba kaip shhhh totalus.  devai bent paklause kaip realiai skamba jie realybej ? 

pasileisk spintires original ir pasimk Rusu viliuka ir paklausyk kaip jis skamba, butent taip kaip skamba realus viliukas. tada tam skyre daug demesio zmones. ir koks rusu monstras sunkvezimis su turbina kaip ten skamba kaip turbina dirba, seniau visa tai realiai girdejosi, nes sunkvezimiu varikliai cia irgi su turbinom ir pan bet nieko to cia nesigirdi, praeituose zaidimuose viskas girdejosi. 

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant Spintires važinėjo po rugių lauką ir įrašinėjo sunkvežimių garsus. O čia investavo pinigus kitur. Man Spintires atmosfera daug geresnė buvo, tai snowrunner biški grafikos downgrade atrodo.

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.