scalman

SpinTires / Mudrunner / Snowrunner

Rekomenduojami pranešimai

Sakyčiau žaidimas sunkus ant Hardcore lošiant. Kol "plains" map'ą praėjau trukau beveik 8 valandas Geriausia tai, kad išjungus ir įjungus žaidimą vistiek išlieka visi išmaurojimai po tešlynus. Didžiausia problema žaidžiant ta, kad labai lengva nuversti krovinį. Kokius 4 kartus iverčiau rąstus, teko vežti mažesne priekaba per kelis kartus :D

Pirkai zaidima?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tik kameru galetu but daugiau cockpito labiausia truksta. Kartais sunku apskaiciuot issukima kai nematai prieki nieko. O siaip grazu. Neblogai maltis galima. Pasirodo kad gali zaidimas ir tiek uzimt siais laikais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir pabrėžk, geras žaidimas. Aš pripratau prie tos kameros tai ji man netrukdo. Galėtu mašinų įvairumas didesnis būt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dėl kameros sutinku su scalman. Man mažokai, norėtųsi valdyti kamerą ir nestabdant mašinos, arba bent daugiau "fixed position" kameros pasirinkimų būtų, nes dabar perjungti su knopke gali tik iš galo ir priekio kameras. Grafika žaidimo gera, o ir užima vietos labai mažai, užsikrauna taippat žaibiškai! Multiplayer'io dar nebandžiau kolkas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dar net misiju nelosiau, kol kas dali mapo atidengiau ir niekaip nerandu vienos masinos atrakint ji po nosim zemelapi atrodo bet maklinedamas negaliu rast mape  :poker: . siaip idomu kad damage eina ir kuras naudojasi. jei dar butu koki nors voice irase kad tipo kalbetu nors kiek vairuotojas , realistiskiau jaustus jei sakytu kur nori vaziuot dabar ar pan kazka pakomentuotu. pvz nelabai zinau del kokios priezasties man ta mapa atidenginet. siaip sau tipo ?  :okay:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad galėtum maršrutą nusistatyti, nes jei iš lempos važiuosi su kokiu medium ar long logs kroviniu toli nenuvažiuosi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Smagu kai gali 2-3 val prasimalt trecdali mapo po to apsiverst kur suvaryt engine ir labanakt, vel garaze restartint ;) cia labai geras forever alone zaidimas :D nes tikrai visa laika buni alone, nebent surandi kokia drauge masina ir tada buni dviese :) . Kitam mape po 4 val ar daugiau losimo tik 2 kartus malku nuveziau pirmyn atgal lol. Tikrai ilgas zaidimas jei visus mapus isvazinet ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš iškart ant hardcore lošt pradėjau tai restart nepadarysi mašinai, tenka atvažiuoti su kita traukti, atsiversti, atgal malkas su miškovežiu sukraunti ir bandyti toliau važiuoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kituose mapuose tik viena masina is pradziu pvz kitas reik atsirakint. O ta kita buna tas dzipukas. Tai sunkiau bet kartu ir cool nes reikia sustot priea kiekviena dumblyna ir pagalvot ar isvaziuosi ar turesi uz ko uzsikabint kad issitraukt. Turbut reikejo ant hardcore irgi lost. Bet jau reikia skirt daug laiko sitam daiktui nes cia nepaskubesi. Malkas vezt cia ne juokas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinote kodėl man taip iškarto pajungia?          https://www.youtube.com/watch?v=mjGGg4RGrF8                                                 Net neįmanoma į meniu išeiti. Spaudžiu esc ir ` mygtukus - nereguoja. Kas gali būti?

Redagavo Tomax

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinote kodėl man taip iškarto pajungia?          https://www.youtube.com/watch?v=mjGGg4RGrF8                                                 Net neįmanoma į meniu išeiti. Spaudžiu esc ir ` mygtukus - nereguoja. Kas gali būti?

Labas bendrapavardi :D Internete neradau tokios problemos, bet siūlau nueiti į oovee suporta ir parašyti kas per problema, turėtų padėti http://www.oovee.co.uk/forum/forum/55-support-spintires-full-game/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.