Willou

Del atrisimo

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, esu visiskas naujokas su konsolem tai noriu paklausti poros klausymu :)

Noriu pirkti Xbox360 slim 250gb Ixtreme arba Xbox360 elite 120GB jasper, istikro tai nlbj suprantu kuo jie skiriasi, bet aktualiausias klausymas yra del atrismo.

Kiek suprantu yra LT+v3.0 arba RGH atrisimai. Tai klausymas kuo jie skiriasi, nes kiek skaiciau tai vienas zaisti online kiek supratau kitas ne. Bet pvz esu didelis gerbejas Fifos ir noreciau zaisti online, bet taip pat noreciau pazaisti tokius zaidimus kaip GTA V, ka tokiu atveju daryti ir koki atrisima naudoti? Tikiuosi suprantat ko norejau paklausti ir nesmerkit, nes esu visiskas naujokas ir kiek skaitausi tai nelabai randu konkrecios info :)!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labas

pirk su LT3.0 atrishimu tada galesi loshti one line fifa ir gta5

bet reiks dvd kompaktus naudoti VERBATIM butinai

na ir dvd rom iHAS liteon ir butinai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

f\taip gold kainuoja metams apie 180 litu

bet gali pirkti ir menesui

beje naujai sukurtam acautui duoda  men nemokamai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikas jeigu turi pinigu tai pirk xbox 360 slim ir su LT3.0 atrisimu nes tada galesi zaisti zaidimus is kompaktu bet galesi zaisti ir online, o jei nori kad zaidimus skaitytu is hardo (ta prasme isikelti y xboxo vidu), cia geras pliusas nes nereikes disku pirkti ir tokio iHAS irasimo irenginio. Beto kodel patariau slima ne jasperi? todel kad slimas naujesnis man grazesnis dizainas, tyliau dirba, beto integruotas viduje wi-fi, todel nereikes pirkti kaip jasperiui papildomos wi-fi antenos uz 100 lt :) tikiuosi kaskiek padejau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.