blindside

Balų sistema/reviews saituose.

Rekomenduojami pranešimai

Norėjau jūsų, draugai, paklausti ar jūs prieš isirašydami/nusipirkdami žaidimą, pasižiūrite kiek jis yra vertinamas tokiuose saituose kaip: Gamespot, Ign, GameSpy ir kt? Ir jei žiūrite ar pasitike reviewais ir bendru duotu balu?

Aš asmeniškai jau nebepasitikiu po to kai įsirašiau .hack//G.U geimą. Pirmiausia buvau įsirašęs trečiąją dalį kuri buvo įvertinta 5 (gamespot). Galvojau, šeip pabandysiu kažkokį š rpg, bet... kai įsirašiau, atsitraukt negalėjau. Suprantu, kad toks balas dėl naujovių stokos, bet net pirma dalis buvo įvertinta apie 6.5 jei ne mažiau..

Kitas variantas - geimas True Crime: New York City. Įvertintas 4.3 ar kiek ten.. ir išvadintas mėšlo galablu, dėl visokių bugų ir t.t, bet pats įsirašęs dar nepatyriau nė vieno bugo, ir geimas tikrai liuks, labai geras net, bet vertinimas...

Nuo šiol aš pasitikiu player reviewais arba paprastų žmonių nuomone (: O kaip jūs?

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dazniausiai pasitikiu tik youtube :) nes zmones kurie vertina yra kritikai ir jiems svarbiausia yra sukritikuot ar panasiai. O man svarbu kad paciam patiktu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasitiket paprastu zmoniu nuomone irgi nelabai gerai - kiekvienam patinka skirtingi geimai. Vienam vienas geimas visiskas sh, kitam tai unreal zaidimas... Apskritai neskaitau review, aprasyma tik. Net youtubes neziuriu, nes vistiek ten gali pasirodyt visai kitoks geimas is to ka pamatysi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gamespot'a daznokai permetu pasiziuriu topa,new releasus,screenus...reitinga labiau ziuriu critiku arba zmoniu (reitingas suskirstytas i Gamespot,lankytoju ir kritiku), o seip kas tope tai dazniausia tikrai verti dalykeliai,tik del halo3 nesutiksciau nes man asmeniskai tikrai nieko gero jis neparode:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, apskritai, jei žiūrint kokį gameplay tai tikrai visiškai kitoks vaizdas gali pasirodyt nei žaidžiant tikrą geimą.

Man tai pvž užtenka minutėlę to gameplay truputį pasižiūrėt, kad susidaryčiau pradinę nuomonę ir jei šiaip daug kam patiko, tai parsisiunčiu (:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na del kitu nuomoniu tai dazniausiai mano sutampa su ju,bet kad ir zaidimas buna blogai ivertintas ji beveik visada isbandau pats (kol turejau ps2 ar x360) taciau dabar zaidimus renkkuosi atsargiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano manymu tai reikia tureti savo nuomone apie zaidimus vienam patinka tokie zaidimai, kitam dar kitokie tad mano manymu nuomone apie zaidima gali susidaryti tik pats ji pazaides...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gamespot ir IGN ir tt. vertina proffesionalus kritikai tai yra jie vertina gaminio kokybe,grafika i paty gameplay jie nelabai atsizvelgia nes jei jiems nepatinka tai reiskia ir tau nepatiks....pagal juos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.