Rekomenduojami pranešimai

As tai nesutikciau,DS II man lengvesnis atrode nei Bloodborne vien del to,jog pastarajame beveik neegzistuoja skydai,tai ji sunkina,bent jau man asmeniskai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dekui,jau toliau perejau,bet turiu klausima del akies tokios desiniam ekrano kampe virsuje,jo skaicius kyla,nugalejau du bosus ir siuo metu 8 rodo,blogai,gerai?

Tai apie ką tu kalbi yra antroji žaidimo valiuta "Insight". Insight naudojamas co-op režimui t.y. vienas yra sunaudojamas paieškai player'io online žaidimui. Taipogi kiek skaičiau nuo turimo insight kiekio priklauso ir žaidimo sunkumo lygis. Kelių lietuvių klausiau, tai jie sakė jog nepastebėjo skirtumo. Nors man asmeniškai atrodo logiška, kad jeigu nesugebi vienas įveikti map'o ir eikvoji "insight" item'us vadinasi tau sunku vienam tad reikia mažinti sunkumo lygį, o jei perlengva naudoji "madmans..." item'us kad padidinti insight kiekį (netgi "madmans" žodis manau tai atspindi), kuris pakelia sudėtingumo lygį bei viršijus 30 insight leidžia įsibrauti į kitų žaidėjų žaidimą.

Kaip yra iš tikro nepabandžius nesužinosi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskui kiti nuvertina ir sako labai trumpas geimas,nepirkit jo, ir panasiai kritikos pavaro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paskui kiti nuvertina ir sako labai trumpas geimas,nepirkit jo, ir panasiai kritikos pavaro

O tau tokių negalvojančių žmonių nuomonė rūpi? Nes jie turbūt net nepagalvoja, kad kol žmogus tokį žaidimą kaip bloodborne suspeedrunina jis prieš tai jam sukišo bent 50h kaip minimum. O tokių, negalvojančių, bus visada, tai tegu kvaksi jie sau ir tiek.

Aš dabar lets play pažiūrėjau kelis (vis tiek kol žaisiu pamiršių viską) tai atrodo labai ir labai gerai. Patinka nauja evade machanika ir tas gyvybių atstatymas ir nuo to žaidimas tikrai nelengvesnis atrodo, nes aklai puldamas per tas kelias sekundes gali išvis užversti kanopas. Kas nepatiko tas vis dar vague aprašymas, kur žaidi ir bbž ką tas daikas paimtas daro, ar kas ta akis dešineje, paskui dašunta, kad ten isight,  bet turi skaityti internete ką tas daro. Na sudėtingumo tas tikrai neprideda, tik nipatogu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai apie ką tu kalbi yra antroji žaidimo valiuta "Insight". Insight naudojamas co-op režimui t.y. vienas yra sunaudojamas paieškai player'io online žaidimui. Taipogi kiek skaičiau nuo turimo insight kiekio priklauso ir žaidimo sunkumo lygis. Kelių lietuvių klausiau, tai jie sakė jog nepastebėjo skirtumo. Nors man asmeniškai atrodo logiška, kad jeigu nesugebi vienas įveikti map'o ir eikvoji "insight" item'us vadinasi tau sunku vienam tad reikia mažinti sunkumo lygį, o jei perlengva naudoji "madmans..." item'us kad padidinti insight kiekį (netgi "madmans" žodis manau tai atspindi), kuris pakelia sudėtingumo lygį bei viršijus 30 insight leidžia įsibrauti į kitų žaidėjų žaidimą.

Kaip yra iš tikro nepabandžius nesužinosi.

Yra skirtumas. turint 1 atgyja lėlė. su 10 pradeda veikti insight bath pirkliai. su 15 atsiranda papildomi priešai arba tie patys pradeda naudoti magiją (pabandykit su 14 prasieiti pro cathedral ward, o tada panaudoti madman's knowledge ir su 15 ten pat praeikit - pamatysit skirtumą; dar pastebėjau, kad keičiasi ir papildomi priešai atsiranda hemwick aplinkoje).

kitas slenkstis yra ties 40 - pradėsit matyti, ko iki tol nematėt:)

dabar turiu apie 75, bet didelio skirtumo nuo 40 nepastebėjau. kiek skaičiau, turėtų atsirasti papildomi dialogai... bandysiu iki 99, tada žiūrėsiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tau tokių negalvojančių žmonių nuomonė rūpi? Nes jie turbūt net nepagalvoja, kad kol žmogus tokį žaidimą kaip bloodborne suspeedrunina jis prieš tai jam sukišo bent 50h kaip minimum. O tokių, negalvojančių, bus visada, tai tegu kvaksi jie sau ir tiek.

Su velykom! :D auksiniai tavo zodziai, pritariu. Jei buciau klauses kiekvieno verksnio is apzvalgininku ar is plm,  buciau taip ir neisbandes man patikusiu ghosts ir driveclub. Reikia turet savo galva ant peciu. Bloodborne gameplay man pasirode idomesnis nei DS, gal reikes susigundyt kai apmazes mano backlogas :) tik idomu ar jis sunkesnis daugeliui nei DS, nes apie jo sunkuma tai legendos sklando

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas gali patarti, kaip nugalėti Eileen the crow questo paskutinį hunter''į (tą, kur katedroje, o ne tą, kur kapuos)?

Vakar dvi valandas su juo kankinausi ir palūžau. Jo šūviai atima pusę gyvybės, jeigu užsipuolu - tada lengvai parry'ina, jeigu atsitraukiu - tada pasigydo. Ir taip tąsiausi visą laiką. 

Tokios desperacijos nejaučiau nuo Smough ir Ornstein laikų. Gal yra tokių, kurie įveikė? Gal tiesiog cane ginklas jam netinkamas?

Žodžiu, lauksiu patarimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane Eileen zuvo kapinese,tai as to hunterio taip ir nesutikau,nors gal dar sutiksiu,bet ivedus i youtube pats pirmas video parodo toki cheese fight.

Sekmes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pas mane Eileen zuvo kapinese,tai as to hunterio taip ir nesutikau,nors gal dar sutiksiu,bet ivedus i youtube pats pirmas video parodo toki cheese fight.

Sekmes :)

Chees'ą mačiau, bet tada satisfakcijos nelieka:) Norisi teisingai nugalėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei strigai ir reikia pagalbos pasiziurek kokius 5video kur ji nromaliai nugali. Kokias taktikas naudoja, koki ginkla ir pan. Ar tu visiskai nenori nieko zinoti taip pereiti? :) nes as per dark souls su smogu paziurejau video, supratau kuri pirma reikia lupti ir i trasa. Vistiek buvo sunku ir malonu nugalejus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia jūs apie tuos kur du hunter'iai katedroi prie šulinio?

Tas pats questas, bet vėliau, kai jau bus hunteris nugalėtas, bet eileen išgyvens.

Pažiūrėjau, kad pagrindinis būdas yra parry'inti. Nu bandysiu vakare.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai tas elektrinis sunkus,net nezinojau kad pagalba galima kviestis,bet jaigu jus apie ta skambaliuka,tai skambinau,niekas neatejo,ir malku pasikroviau 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.