Rekomenduojami pranešimai

Pasirodo, žaidimą gali pasisunkinti keldamas insight level'į (automatiškai kyla nugalėjus bosus arba naudojant tam tikrus item'us).

Šito nežinodamas tai patyriau savo kailiui, kai sunaudojau daugybę insight item'ų ir žiūriu, kad priešininkai pasikeitė, pradėjo naudoti magiją, kitas animacijas, kitas atakas ir daugiau health'o turėti.

Pradžioj galvojau WTF, o paskui faina pasidarė.

Įdomu, kokių dar paslapčių prikaišiota ir kokia nauda iš didelio insight.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal tik taip atrodo, bet pasižiūrėjus į gameplay nelabai daug ir skiriasi nuo DS. Nepamačiau kur tas greitesnis žaidimas apie kurį visi kalba. Gyvybių atgavimas puolant vienintelis greitesnio žaidimo požymis. Na, gal tik taip atrodo ir išbandžius nuomonė pasikeis, bet aš ir vienu ir kitu atveju liksiu patenkintas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tik taip atrodo, bet pasižiūrėjus į gameplay nelabai daug ir skiriasi nuo DS. Nepamačiau kur tas greitesnis žaidimas apie kurį visi kalba. Gyvybių atgavimas puolant vienintelis greitesnio žaidimo požymis. Na, gal tik taip atrodo ir išbandžius nuomonė pasikeis, bet aš ir vienu ir kitu atveju liksiu patenkintas.

Manau prie to prisideda ir priešų išdėstymas ir tipas. Kiek teko žiūrėt gameplay tai dažnesni žymiai susirėmimai čia iš kelių pusių ir netikėtumų daugiau, taip pat, bent man įpratusiam su Shield + wep žaist, kažkaip pasirodė gameplay panašus, bet tuo pačiu ir kitoks, kai vietoj skydo turi pasitelkt mid range šautuvu. Eh, gaila neturiu ps4, negaliu pasidalint savo įspūdžiais. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kasnors jau perėjot žaidimą?

sake kad 40 valandu trukme,o yra  kad per 40 minuciu pereje,kaip tai imanoma :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kasnors jau perėjot žaidimą?

Apie 30 valandų ir kol kas įveikti tik 7 bosai. Iš jų 3 - optional. 

Neskubu:), nors mačiau, kaip galima greitai bent jau pradžią pereiti. Bet nelabai suprantu, kam iš savęs džiaugsmą atimti naudojant dupe glitch ir speedruninant?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isigyjau ir as,zaidimas awesome,kadangi esu dark souls gerbejas,tai sitas is karto lipo man,tik turiu pora klausimu,pasirinkau zaisti online,ar yra skirtumas?ir sakykim ten kai mirsti atsirandi prie tokio zibinto,ar yra kur nors dar toks zibintas,nes buvau toli nuejas labai,gavau malku,ir vel pradzioj prie to zibinto atsiradau,tik nesakykit kad nera,nenugalejau nei vieno boso dar,grynai megaujuosi zaidimu,10 balu,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isigyjau ir as,zaidimas awesome,kadangi esu dark souls gerbejas,tai sitas is karto lipo man,tik turiu pora klausimu,pasirinkau zaisti online,ar yra skirtumas?ir sakykim ten kai mirsti atsirandi prie tokio zibinto,ar yra kur nors dar toks zibintas,nes buvau toli nuejas labai,gavau malku,ir vel pradzioj prie to zibinto atsiradau,tik nesakykit kad nera,nenugalejau nei vieno boso dar,grynai megaujuosi zaidimu,10 balu,

Žaisk online, nieko neprarasi + esant sunkumams su bosu galėsi susirasti co-op ir lengviau jį įveikti. Tiesa, jei konsolę palieki ant "rest" kartu su žaidimu, po to gali labai ilgai ieškoti co-op žaidėjo. Taipogi siūlau pasikeisti žaidimo "networking" nustatymus į "Worldwide" iš default'inio "Local".

Dabar truputi apie žibintus. Jų yra kiekvienam regione po vieną berods + vienas atsiranda kai užmuši bosą jo vietoje, bet po daugybės mirčių įsiminsi kelius mintinai ir atsirakinsi "shortcut'us" tai greitai dabėgti iki boso nebus problema. Dar truputi, jeigu pastebėjot aplink žibintą iš žemės išlindę tokie lavoniukai. Standartiškai visada jų būna 4, jeigu jų kaip pvz 10 vadinasi toje zonoje online žaidėjų yra 6 (10-4).

sake kad 40 valandu trukme,o yra  kad per 40 minuciu pereje,kaip tai imanoma :D

Kaip supratau daug vietų praleido, naudojo glitch'us bei itemų kopijavimo exploit'ą. Kaip sakant sukčiavo per visus galus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaisk online, nieko neprarasi + esant sunkumams su bosu galėsi susirasti co-op ir lengviau jį įveikti. Tiesa, jei konsolę palieki ant "rest" kartu su žaidimu, po to gali labai ilgai ieškoti co-op žaidėjo. Taipogi siūlau pasikeisti žaidimo "networking" nustatymus į "Worldwide" iš default'inio "Local".

Dabar truputi apie žibintus. Jų yra kiekvienam regione po vieną berods + vienas atsiranda kai užmuši bosą jo vietoje, bet po daugybės mirčių įsiminsi kelius mintinai ir atsirakinsi "shortcut'us" tai greitai dabėgti iki boso nebus problema. Dar truputi, jeigu pastebėjot aplink žibintą iš žemės išlindę tokie lavoniukai. Standartiškai visada jų būna 4, jeigu jų kaip pvz 10 vadinasi toje zonoje online žaidėjų yra 6 (10-4).

Kaip supratau daug vietų praleido, naudojo glitch'us bei itemų kopijavimo exploit'ą. Kaip sakant sukčiavo per visus galus :)

dekui,jau toliau perejau,bet turiu klausima del akies tokios desiniam ekrano kampe virsuje,jo skaicius kyla,nugalejau du bosus ir siuo metu 8 rodo,blogai,gerai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu apie glitch kalbi o as be jokiu nesamoniu kalbu :D http://www.vg247.com/2015/04/03/this-bloodborne-player-has-beat-the-game-without-levelling-up-once/ svariai graziai perejo :)

tai taip, pilna speedrunneriu kurie dark souls 2 neuzkele jokiu stats pereina arba jokio armor, cia nieko ipatingo. Bloodborne yra daug lengvesnis ar geriau sakyt "atleidziantis" nei DS2.

Redagavo ogrion

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.