Rekomenduojami pranešimai

nea nesupratai manes=)

pirma jaigu nesunku paaiskink prasau ka reiskia aktyvuot amygdalos griebima?antra papasakosiu issamiau ko man reik,ziurek,as uzmusiau vora rom,atsiduriau ant tokios lekstes,begau link duru ir ta amygdala mane pagriebe,ir tada atsiradau tame universitete,ir po jo nightmare,ten yra lempa,as galiu keliauti i hunter dream,ir is hunter kur noriu,isskyrus unseen kaima,ir isskyrus ta lekste(nznau ar ji randasi tame paciame kaime)zodziu ant kaimo kai spaudziu raso nepasiekiamas siuo metu,tai nznau ka daryt,o nightmare as nenoriu zaisti,nes ten eisiu eisiu ir teks su amygdala kautis ta,as kolkas nenoriu,vat

Aišku.

ta unseen lempa ir neturi dabar veikti, kai nueisi iki tos vietos suprasi, kodėl. Bet į unseen kaimą gali patekti iš kitos pusės, būtent per duris, kurias saugo virš jų kabanti Amygdala. Jeigu durys atidarytos - tada turi skubiai prabėgti, kol Amygdala nepagriebė. Jeigu uždarytos - pribėgi ir pasitrauki, stebi kol praeis mėlyna sfera ir tada skubi jas atidaryti.

Bet turėk omeny, kad dabar unseen kaimas bus dar sudėtingesnis, negu nightmare vietoje, kur dabar esi. Tikiuosi, atsakiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aišku.

ta unseen lempa ir neturi dabar veikti, kai nueisi iki tos vietos suprasi, kodėl. Bet į unseen kaimą gali patekti iš kitos pusės, būtent per duris, kurias saugo virš jų kabanti Amygdala. Jeigu durys atidarytos - tada turi skubiai prabėgti, kol Amygdala nepagriebė. Jeigu uždarytos - pribėgi ir pasitrauki, stebi kol praeis mėlyna sfera ir tada skubi jas atidaryti.

Bet turėk omeny, kad dabar unseen kaimas bus dar sudėtingesnis, negu nightmare vietoje, kur dabar esi. Tikiuosi, atsakiau.

as grynai norejau papult i kaima ta,ir papuoliau jau,kitu budu,aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka perejau Bloodborne!budamas 82lvl,su Ludwig sword pilnai uz upgreidintu,aisku liko dar kazko ko nznau,kaip visose souls zaiduose buna,bet perejau,tikrai geras zaidimas,kas dar nezaidet,nemastykit,pirkit ir loskit,po dark souls laukiau ilgai kol iseis kazkas panasaus,ir isejo Bloodborne=)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukiu ir as labai kol sita pereisiu. Iki to laiko surinksiu demons souls platinum visgi. Tai bus demons souls ir dark souls platinum. Tada ds 2 nauja versija reikes paimti ir tik tada bloodborne eile ateis. Bet kai ateis.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka perejau Bloodborne!budamas 82lvl,su Ludwig sword pilnai uz upgreidintu,aisku liko dar kazko ko nznau,kaip visose souls zaiduose buna,bet perejau,tikrai geras zaidimas,kas dar nezaidet,nemastykit,pirkit ir loskit,po dark souls laukiau ilgai kol iseis kazkas panasaus,ir isejo Bloodborne=)

Aš tik perėjęs sužinojau, kad yra trys pabaigos. Laukia dar minimum 2 pražaidimai:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tik perėjęs sužinojau, kad yra trys pabaigos. Laukia dar minimum 2 pražaidimai:)

zinok as irgi pasiskaiciau siek tiek ir supratau kad per greit as ji perejau,oi kiek as praleidau pats nezinodamas,tai jau pradejau is naujo=))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

netoli platina kvepia :D

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Džiaugiuos kad nepaskubėjau ir neėmiau Bloodborne goty iš gameroom už 25e ar to labiau iš 1a.lt už 35. Aišku ten būtu fizinė kopija, be vistiek. Tai va paėmiau per Jauuary sale iš psstore už 15?. Jeigu pavyks iki galo pereit DS3, tai bus toliau ką veikti. Greatness awaits?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pradėjau Bloodborne, bet kol kas neužkabino skirtingai nuo DS3. Nepatinka, kad su locku negali kulversčių daryt, tik atšokinėti. Toks vienpusis veiksmas gaunasi. Suprantu aš ta parrinimą su šautuvu ir po to massive damage, bet nežinau, man labiau skydas - kalavijas kombo patinka. Atmosfera kaip ir panaši, bet kažkas ne taip, nelimpa kol kas. Na bandysiu žaist, gal labiau perprasiu, patiks. Tiesa ką su insight daryt. Radau kol kas viena. Sunaudoti ar ką?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 1 valandą, Javelin parašė:

Pradėjau Bloodborne, bet kol kas neužkabino skirtingai nuo DS3. Nepatinka, kad su locku negali kulversčių daryt, tik atšokinėti. Toks vienpusis veiksmas gaunasi. Suprantu aš ta parrinimą su šautuvu ir po to massive damage, bet nežinau, man labiau skydas - kalavijas kombo patinka. Atmosfera kaip ir panaši, bet kažkas ne taip, nelimpa kol kas. Na bandysiu žaist, gal labiau perprasiu, patiks. Tiesa ką su insight daryt. Radau kol kas viena. Sunaudoti ar ką?

Gali sunaudot, siaip pagrinde naudojami kitus hunters arba npc prisikviest i pagalba, bet jauciu nlb kas losia nlb ka prisikviesi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Prieš 4 minutes, kybartai parašė:

Gali sunaudot, siaip pagrinde naudojami kitus hunters arba npc prisikviest i pagalba, bet jauciu nlb kas losia nlb ka prisikviesi

Geras, o DS3 pagrindiniam gaimui vakar be jokių problemų Twin Princess if Finaliniam Bosui pagalbą kviečiausi, net ps+ specialai tam buvau užsakęs. Jau nebenorėjau kankintis, nebuvo jau tame įveikime fun, tiesiog žaidimą užbaigti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiau pažaisk ir pagausi kablį. manęs jis irgi laukia vis dar. buvau prisėdęs keletą kartų, tai nustebino gilus lore, įdomus pasaulis, visokius notes randi, kur rašoma apie pasaulį ir įvykius. Minimalistinis jis, palyginus su DS žaidimais itemų ir ginklų prasme - jų daug mažiau. Šiaip Bloodborne fyškė yra jo pasaulis. Bet aš nedaug pats žaidęs, tai per daug nesiplėsiu. Prikaupus daug Insight tavo veikėjui pradeda vaidentis milžiniški vorai ir pan. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.