Rekomenduojami pranešimai

score jau eina.drasuoliai duoda 8.5,visur kitur 9-10 eina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei norit tai galite pažiūrėti šio game stream'ą per twitch. Geriausias streameris. Visada kai turiu laiko tai pažiūriu kaip js žaidžia. Kartais jis streamin nons stop po 48+ valandas. MANvsGAME http://www.twitch.tv/manvsgame

Redagavo protonas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau hateriu bang wagonas isivaziavo :D si karta tai kad neislaiko pastovaus fps skaiciaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi ju zaidimai ta beda turi,vapsie shudina varikliuka naudoja,techniskai nebuna ispudingi zaidimai ju niekad.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip bebūtų, kas jau žaidžia sako žaidimas OSOM :D O mum UK vartotojams liko 2d ir 7h laukti. Bet tiek to aš palauksiu ir per gimtadieni nešvesiu, o žaisiu :D Jau ir prel-load galima daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kurejai jau dirba prie patchu krovimo laikams sumazint ir stabilumui.kiek suprantu tai pagrinde darbas dabar prie krovimo laiku,ir siek tiek su stabilumu ir bugais.nes day one patch jau buvo su stabilumu padirbeta.

tai as manau kad zmones sako kad zaidimas osom,review ivertina vos ne auksciausiais balais.

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ką gi, po pirmų 5 valandų įspūdžiai kuo geriausi.

Aišku, objektyvumo man trūksta, nes esu soul serijos fanas (net DS2 skirtingai nei daugumai man patiko), bet šitas kol kas pranoksta visus lūkesčius.

Atmosfera, dėmesys detalėms, soundtrackas, priešai - viskas neįtikėtinai gerai, įtraukia ir nepaleidžia.

Gal buvau išlepintas DS2 ir buvau nusiteikęs, kad šitas bus dar lengvesnis ir oi, kaip klydau. Iš pirmo pusvalandžio gal pusę laiko dėl mirčių praleidau loading screenuose (taip, jie tikrai tokie ilgi, kaip šneka visi). Paskui adapatavausi ir jau biškį geriau buvo. Toks įspūdis, kad parry BB lengviau padaryti nei kituose soul geimuose.

Keletas problemų ar rūpestį keliančių dalykų (jeigu atmesime loading laiką): 1) su pirmu bosu ant tilto yra problemų su kamera (bent jau man); jos dalinai išsisprendė, kai nenaudojau lock on, nes bosas milžiniškas ir kamera susifuckupina; 2) kol kas loot'as iš priešų yra tik blood vials (healing item) ir bullets; čia gal pasitaisys dar situacija.

Be šitų dalykų visa kita super, seniai man nebuvo tokio žaidimo, kuris taip įtrauktų. Vienas pagrindinių patarimų būtų iš karto meniu controls nustatyti, kad lock on automatiškai permestų ant kito priešininko (default - off) - bent jau man mirčių skaičių sumažino ženkliai.

Kol kas tiek, vakare vėl lauks bemiegė naktis.

Good hunting.

Redagavo kuoduotasis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
games.lt tai hateriai siaucia :D kaip gerai kai yra toks puslapis kaip sitas,kuris kiek imanoma objektyvesnis ir optimistiskesnis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Games.lt sedi daugumoje jaunimas, kuris daug emocionalesnis ir krastutinesnis. Is zaidimo gausiu ko tikiuosi, greitesni Souls serijos zaidima su visiskai pakeistu settingu ir truputi lengvesniu co up bei multyplayer. Kas liecia del framerate ir load time, manau cia max savaites reikalas kol isspres.

Dabar taip uzsimaniau ir pats pazaist kazka is sitos serijos, bet demons souls platinum labai painus su tomis dark white tendencijom. Dark souls platina paimta, o DS2 bus ant ps4 losiamas. Teks kenteti :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Objektyvumo sitam saite ne su ziburiu nerasi...

As isivaizduoju kad zmones smarkiai nervina loading laikas zaidime,bent jau respawn galetu but trumpesnis,na bet kurejai dirba prie to ir saunu kad stengiasi. Gal iki EU release ir sulauksim patcho.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar išbandžiau co-op funkcijas - tai siūlyčiau daryti tik tuo atveju, jeigu jau labai norit padėti kitiem ir blood echoes prisirinkti, nes iššūkio visiškai nelieka: bosų AI pasimeta ir tampa pliušiniais žaislais vaikų darželyje.

Visiškai kitokia patirtis, nei vienam bandant juos nugalėti. Žodžiu, co-op nerekomenduoju pirmam playthrough, nes dar papildomai prisideda ir framerate problemėlės. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nera taip kad kurejai taip specialiai padare? nes kiek prisimenu,jei teisingai prisimenu,tai perejus pirma karta antra karta einant viskas dar sunkiau? tai gal co-op labiau ir skirta antram-treciam perzaidimui?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.