narkata

Ginčai PLM

Rekomenduojami pranešimai

@Toxiz gal geriau nenurodynek ka daryt :D ir kurioj cia vietoj man pritruko? pasakiau viska ka norejau, bet tau matyt "butthurtas" neleidzia suprast ka noriu pasakyt.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Toxiz kartais ne tu savo pykti bandai ant amerikos issiliet? :) ir dar sakai man pritruksta zodziu :D

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
staph. k ? nemanau, kad čia visiem įdomu skaityt jūsų kivirčus. Atėjau juokelių paskaityt, juokingu pic ar video, o gavau jūsų barnį. Užteks ir vieno psl
Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Ir kas bus kai irodysit savo tiesa?
nuo to nepasidarys geriau nei vienam, kodel dabar nesusitaikius? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Tai kur tas vaikis zinos kas tas walkmanas yra, kai jam tik gimus buvo paduotas iPod? Ne kaime kazkokiam gyvena kad walkmanais naudotusi. Cia tas pats butu afrikos vaika apkaltinti, kad neturi interneto, oh jeez, what a tard, he doesn't know what internet is...
Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi ginčai kur bus netinkamai rašoma, papuls į šita tema 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaitinėjus Toxiz komentarus, neaišku kas kvailesni, tie vaikai ar šitas pilietis. Spėju esi dar jaunas žmogus, neturi vaikų ar su jais netenka bendrauti. Vienas pilietis teisingai parašė, ne toje eroje gimė. Pats savo akimis mačiau kaip vaikai nesugebėjo paaiškinti, kam yra skirtas floppy diskelis, paprasta muzikinė kasetė. o tai, kad kai kuriems amerikiečiai masiškai kvaili, tai čia delfio komentatorių tautosakos perliukai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mano mazasis brolis, jam 12 metu irgi kazin ar zinotu ka bendro turi kasete su piestuku, o kazkada rades mano sena walkmana ne is karto suprato kaip juo naudotis, jam buvo juokinga, kad toki dideli grotuva turedavom nesiotis, visa gyvenima pas ji buvo tik ipodai ir ipadai visokie tai is kur jis gali zinot kaip naudotis tuo walkmanu, jei su juo niekada gyvenime nera susidures. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaitinėjus Toxiz komentarus, neaišku kas kvailesni, tie vaikai ar šitas pilietis. Spėju esi dar jaunas žmogus, neturi vaikų ar su jais netenka bendrauti. Vienas pilietis teisingai parašė, ne toje eroje gimė. Pats savo akimis mačiau kaip vaikai nesugebėjo paaiškinti, kam yra skirtas floppy diskelis, paprasta muzikinė kasetė. o tai, kad kai kuriems amerikiečiai masiškai kvaili, tai čia delfio komentatorių tautosakos perliukai.

floppy diskelyje turejau bomberman pries 12 metų :sir:

dabar jauciu nebeimanoma ju gaut, nors senasis kompas dar turi floppy skaitytuva :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu tai laba rita. Jei šešiametis išsikalinėja klykdamas, kas čia per š**** ir duokit greičiau man mano ipodą, tai man visad asocijuojas su 'Murica. Aš nesakau, kas būtų, jeigu paduotų lietuvos ar kokios kitos šalies šešiamečiui vaikui tą walkmaną ir ką jis pasakytų, bet turiu omeny kad toks viešai visur matomas retardizmas pasireiškia tik iš amerikos pusės daugiausia. Na o kadangi jūs tokie butthurtai, nes turbūt čia baisiai įžeidžiama jūsų dream country, tai paverkit daugiau ;)

+1 iš manes ir šiaip.. Jeigu dar vis kažkam ji dream country, tai vadinasi mažai apie ją žinot :)

Ne į temą

O Tu pakankamai žinai apie ją, kad taip teigi? Ar prisiskaites straipsniu interneto platybėse ir kadangi žmonėms taip atrodo, tai atrodys ir man... Pirma pagyvenkit, susipažinkit su kitos valstybės kultūra, pabūk ilgiau nei pora savaičiu, gal suvokima normalu susidarysi, o ne perkomentuosi ką kiti žmonės rašo. Taip, ten yra geriau nei čia, kaip ir daugelyje kitų pasaulio šalių  ;)
Redagavo DozY

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oh wow such hate. Such amaze. Come on. Pavarykit dar. :D Kalba ėjo ne apie tai ar jis supranta kaip naudotis walkmanu, ar ką reiškia ta kasetė su pieštuku. Kalba ėjo apie vaiką kuris išpindėjas kaip nežinau kas ir klykauja prieš kameras: Duokit man mano ipodą! Kaip gi galima klausyti muzikos su ausinėmis?! Visas šitas š**** plinta visur. Bet kur jo daugiausia? 'Murica! O tu DoZy su savo pareiškimu "nebuvai tai nešnekėk" nebejuokink, čia maždaug sėdi savo smėlio dėžėj, neturi galimybių išlyst, tai ir sėdėk n* nekalbėjęs. 
P.S. Nuoširdžiai dėkoju @narkata už šią temą! c:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.