narkata

Ginčai PLM

Rekomenduojami pranešimai

Atsiras tokiu čia ?

1485078_10152009430116704_949107872_n.jp

Visi ginčai kur bus netinkamai rašoma, papuls į šita tema 

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@Lonsdale o prie ko ne? Toliau savo šalies nelabai ką žino. Iš dwėsko video tas vaikis kur didžiausia šumą kėlė dėl walkmano taip užkniso, kad užmušt pakol jaunas tik ir belieka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

@Lonsdale o prie ko ne? Toliau savo šalies nelabai ką žino. Iš dwėsko video tas vaikis kur didžiausia šumą kėlė dėl walkmano taip užkniso, kad užmušt pakol jaunas tik ir belieka.

Nu tai laba rita. Kad murica yra murica, tai aišku, dauguma nelabai žino kas už atlanto darosi, bet tu praktiškai teigi, kad Lietuvos šešemečiui paduotai kesetniką ir jis tau viską supasakotų. Bet kurioj šaly mailiui padavus tokį aparatą jis žiūrės nesupratęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu tai laba rita. Kad murica yra murica, tai aišku, dauguma nelabai žino kas už atlanto darosi, bet tu praktiškai teigi, kad Lietuvos šešemečiui paduotai kesetniką ir jis tau viską supasakotų. Bet kurioj šaly mailiui padavus tokį aparatą jis žiūrės nesupratęs.

Ne į temą

Nu tai laba rita. Jei šešiametis išsikalinėja klykdamas, kas čia per š**** ir duokit greičiau man mano ipodą, tai man visad asocijuojas su 'Murica. Aš nesakau, kas būtų, jeigu paduotų lietuvos ar kokios kitos šalies šešiamečiui vaikui tą walkmaną ir ką jis pasakytų, bet turiu omeny kad toks viešai visur matomas retardizmas pasireiškia tik iš amerikos pusės daugiausia. Na o kadangi jūs tokie butthurtai, nes turbūt čia baisiai įžeidžiama jūsų dream country, tai paverkit daugiau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nu tai laba rita. Jei šešiametis išsikalinėja klykdamas, kas čia per š**** ir duokit greičiau man mano ipodą, tai man visad asocijuojas su 'Murica. Aš nesakau, kas būtų, jeigu paduotų lietuvos ar kokios kitos šalies šešiamečiui vaikui tą walkmaną ir ką jis pasakytų, bet turiu omeny kad toks viešai visur matomas retardizmas pasireiškia tik iš amerikos pusės daugiausia. Na o kadangi jūs tokie butthurtai, nes turbūt čia baisiai įžeidžiama jūsų dream country, tai paverkit daugiau ;)

+1 iš manes ir šiaip.. Jeigu dar vis kažkam ji dream country, tai vadinasi mažai apie ją žinot :)

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
@Lonsdale oj skauda, oj skauda. Bent jau nesidarytum gėdos ir nebandytum ant kitų nurašyt savo butthurtumo :)))))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Toxiz niekas ir nebando :D tiesiog jau toks nepatenkintas ta amerika, kad pamaniau apie tave ta "butthurta" :D

Ne į temą

@Lonsdale kek. such wow. Sakau kaip yra, bet matau tas butthurtas tave baisiai įžeidė. Nieko, praeis ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Toxiz izeide? :D tiesiog tu toks pat butthurtas kaip ir tu kur paminejai :D beto man nusisvilpt kas ten dedasi amerikoj, bet nereik viso meslo kraut ant ju, o paziuret ir i kitas salis kur situacija tokia pati.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Toxiz izeide? :D tiesiog tu toks pat butthurtas kaip ir tu kur paminejai :D beto man nusisvilpt kas ten dedasi amerikoj, bet nereik viso meslo kraut ant ju, o paziuret ir i kitas salis kur situacija tokia pati.

Ne į temą

@Lonsdale jau neberašyk, vistiek žodžių tau pritrūksta, kam gi čia vargintis daugiau, jei neturi ką pasakyt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.