mantukis5000

unity

Rekomenduojami pranešimai

Unity3D Pro kainuoja 1500$, todėl jei nori kurti žaidimą - turi nusipirkti, nes kitaip negalėsi jo išleisti į platųjį pasaulį, dėl autorinių teisių pažeidimo. Nors aš nemanau, kad tu išvis kažką čia kursi. Kuri tik nereikalingas - bereikšmes temas ir trolini. Kas pritars, kad jau gana šito veikėjo šitame forume?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Unity3D Pro kainuoja 1500$, todėl jei nori kurti žaidimą - turi nusipirkti, nes kitaip negalėsi jo išleisti į platųjį pasaulį, dėl autorinių teisių pažeidimo. Nors aš nemanau, kad tu išvis kažką čia kursi. Kuri tik nereikalingas - bereikšmes temas ir trolini. Kas pritars, kad jau gana šito veikėjo šitame forume?

Tu tuo tikras? Lygtais nemokamas jis, o reikia isigyt licencija tik kai tavo pajamos is zaidimo kazkokia suma pradeda virsyt. Nors gali but kad maisau su kazkuriuo kitu engine. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seniai tai buvo aisku, reputacija viska pasako.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.