scalman

Playstation 4 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

ryt reiks bandyt pasikeist :)

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mikrafono inteuoto reiktu pultelyje na ir arsekalbio. ekranas nereikalinas nes nepatou i kai zaidziam ziurim i tv

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam yra yra ausines,galetu isvis nebut pulteli tie garsiakalbiai,zaidziant su ausinem, of buna garsiakalbio pultelio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam yra yra ausines,galetu isvis nebut pulteli tie garsiakalbiai,zaidziant su ausinem, of buna garsiakalbio pultelio

pulto garsiakalbis nebloga gimika :D. Xbox One pultelis vistiek geresnis, pagal mano skoni. O ps4 pultas tikrai yra upgreidas nuo ps3 pulto.

Ps3 pultas pats shudiniausias, forma ta pati, kaip ant ps2, pet trumpesnes rankenos - labai nepatogu.

Kas yra arde ps4 is xbox one pultus, tai pasakys, kad xbox one pultas yra techniskai geresnis, patvaresnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pulto garsiakalbis nebloga gimika :D. Xbox One pultelis vistiek geresnis, pagal mano skoni. O ps4 pultas tikrai yra upgreidas nuo ps3 pulto.

Ps3 pultas pats shudiniausias, forma ta pati, kaip ant ps2, pet trumpesnes rankenos - labai nepatogu.

Kas yra arde ps4 is xbox one pultus, tai pasakys, kad xbox one pultas yra techniskai geresnis, patvaresnis.

ps3 pulto tik kad l2 r2 patobulinta,o seip kaip ps2,uz xbox mesla simta kart patogiau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau ka tu ten ardei, bet xbox pultelis nera nei geriau surinktas nei patvaresnis. DS4 yra zveris. kaip zmogui lauzanciam pultelius, turiu neblogos patirties patvarumo atzvilgiu :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau ka tu ten ardei, bet xbox pultelis nera nei geriau surinktas nei patvaresnis. DS4 yra zveris. kaip zmogui lauzanciam pultelius, turiu neblogos patirties patvarumo atzvilgiu :D

ka tu pasakot, jei pats nesupranti apie tuos pultus, tik apart lauzyma. Kai isardysi ir sutvarkysi pora pultu, suprasi. :D

ps3 pulto tik kad l2 r2 patobulinta,o seip kaip ps2,uz xbox mesla simta kart patogiau :D

ps3 pultas nesijaucia taip solidziai, kaip ps2 arba ps4. Kazkoks pigesnis, plonesnis plastikas, net ir lygininant pacius pirmuosius six-axis ir dualshock 3. Buna dualshock 3 pultu, kuriu konstrukcija tokia juokinga, kad net liudna.

Playstation pultus gamina keletas gamintoju, prigamina skirtingu variaciju su skirtingom problemom, tai gan chaotiska juos atnaujinti/taisyti. man rodos, tokios tendencijos nera su ps4 pultais, apart v1 ir v2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai xbox one pultelis po poros menesiu pradejo girgzdet, trigeriuose kazkokios kaip sprandzynkos girdetis. Ne karta teko susidurt su xbox one knopkiu problema, kai sulenda ir neislenda. Siaip mano akim xbox one kokybe pati prasciausia kokia teko matyt per visa gyvenima. Be galo daug brokuotu pulteliu paplite xbox one. Nezinau, ka tu ten ardai

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai xbox one pultelis po poros menesiu pradejo girgzdet, trigeriuose kazkokios kaip sprandzynkos girdetis. Ne karta teko susidurt su xbox one knopkiu problema, kai sulenda ir neislenda. Siaip mano akim xbox one kokybe pati prasciausia kokia teko matyt per visa gyvenima. Be galo daug brokuotu pulteliu paplite xbox one. Nezinau, ka tu ten ardai

Brokuotas pultas yra brokuotas. Pilna ps4 ir xbox one brokuotu pultu. :D

Tai su svariom rankom reikia pulta naudot, prilenda visokiu ... ir pradeda kibti mygtukai, visu pultu problema jei nevala zaidzia. Plauk rankas. :)

Dar vienas kadras, komentatorius, kas cia darosi.

Klausimas, ar pats tvarkes bent viena pulta. :D

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo, visi kreivarankiai ir nemoka su pulteliais elgtis. jauciuosi kaip kokiame kosmonautikos seminare :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Brokuotas pultas yra brokuotas. Pilna ps4 ir xbox one brokuotu pultu. :D

Tai su svariom rankom reikia pulta naudot, prilenda visokiu ... ir pradeda kibti mygtukai, visu pultu problema jei nevala zaidzia. Plauk rankas. :)

Dar vienas kadras, komentatorius, kas cia darosi.

Klausimas, ar pats tvarkes bent viena pulta. :D

Per mane tiek praeje pc, laptopu, konsoliu, pulteliu, priedu kiek dar tikriausiai gyvenime nesi mates ir vargu ar matysi. Cia, kad issiardei viena xbox pulteli issivalyt savo spermatazoidus, nevaidink didziausio meistro.

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per mane tiek praeje pc, laptopu, konsoliu, pulteliu, priedu kiek dar tikriausiai gyvenime nesi mates ir vargu ar matysi. Cia, kad issiardei viena xbox pulteli issivalyt savo ..., nevaidink didziausio meistro.

Pirma, kai rasai: ne karto teko susidurti su kibiais mygtukais, vadinasi pas tave zinios yra niekines, nes nesupranti kodel tie mygtukai kibus tampa ir traktuoji, kaip major defekta.

Antra, variantas, fanbojus esi ir rasai tokias nesamones. Kitu variantu nera, tik du: ziniu neturejimas, fanbojizmas. :D

Trecia, labai piktas zmogus esi.

https://www.eurogamer.net/articles/2019-04-16-sony-reveals-first-playstation-5-details?fbclid=IwAR2SthEeRRo17Udkz02g3jOtCDmOD0245BQrUKjHu-Lue2rhdWmbKovNWBE

Neužilgo Digital Foundry paleis savo analizę. Man backwards compatibility tai vienas svarbiausių dalykų, tą puikiai supratau vis dar įsijungdamas PS3 žaidimus.

Tokia nevykusi generacija (PS4, xbox one), gaila. Nebus sunku padaryti backwards compatibility, kai ps4 naudoja tokia architektura. Turbut padoresnio Gran turismo reikes laukti ant ps5, gal pagaliau isleis bent viena normalu GT, jau beveik 10 metu nuo gt5 nevykelio. o vis dar vyksta eksperimentai. principe nuo 2006 metu jau ekspermentuoja, pradedant su Gran Turismo HD. Gt:HD labai patiko ir net siandien graziai atrodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chernis kaip ir prakalbo apie Sony next gen ir apie 2020

Mark Cerny interview here:

https://www.wired.com/story/exclusive-sony-next-gen-console/

• 8 core AMD 7nm Zen 2 based on third generation Ryzen.
  • Ray-tracing support with custom AMD Navi GPU.
  • Custom AMD unit for 3D Audio, also aided by ray-tracing, a big upgrade.
  • Extremely fast high-end custom SSD storage faster than any solution currently available for PC:
    Spider-Man load times on PS4 Pro: 15 seconds → 0.8 seconds on next-gen PlayStation.
  • Technically supports 8K but Cerny demoed Spider-Man load speed improvements on a 4K screen.
  • New Virtual Reality platform strongly hinted at but also supports current PSVR (meaning millions of VR users 'day one').
  • Death Stranding might be a cross-gen title (speculation in article based on Cerny reply).
  • Physical Media.
  • Backwards Compatible with at least PS4.
  • Four years in development so far.
  • 2020.

•  

bet kodel info paskelbt tokiu budu o ne per koki grazu pristatyma teasa bent jau ar pan ...juk sony gali. 

ir kaina tikrai turetu pakilt iki kokiu $499 , ir tai butu normalu mano manymu jei dar plius 24gb ram plius 4gb OS 

bet super kad bent jau PS4 zaidimus palaikys ir suks juos greiciau , loadins super greitai ir vez jau kaip reikiant. 

PSVR veiks ir dabartinis nuo PS4 , bet bus ir naujas. velgi nereiks nieko ismest ar keist iskart.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.