scalman

Playstation 4 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

@ZenaLt tai gerai, kad turi krūva, aš kaip išrankus tai man ne kievienas tinka

Pats rašei, kad esi išrankus ir jeigu tau šiuo metu geriau žaisti tokius kaip walking dead, cod multiplayer, žinodamas kokie yra nauji žaidimai, tai tau tikrai neapsimoka pirkti naujos PS4 konsolės. Tiesiog dar palauk ir tapsi retromanu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@ZenaLt taip aš dabar žaidžiu juos kadangi nebekuria žaidimų ant x360, dar turiu x360 tai ir pažaidžiu.bet jeigu aš pirkčiau ps4 tai tikrai jų nežaisčiau kadagi tik keli žaidimai kuriuos norėčiau pažaist yra ant ps4 tai jo neapsimoka pirkt del kelių žaidimu ypač kai patinka siaubo žaidimai kurių beveik nėra ant ps4 be last of us ir until down, o visus kitus domninačius tai ir ant pc galiu pažaist.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka cia su photoshopu pavare ta deze  :trl:  . kai sony parodys tada ir bus. man tai idomiau butu pries tai dar koki ps4 slima pamatyt. isvis be disko kokia versija super maza tik digitalam. 

del zaidimu tiesa kad exclusivu sumazejo. nzn kazkam gerai kazkam blogai gal , man tai gerai ,nes daugiau pasirinkimo ant ko lost kazka. ir kuo maziau lieka exclusivu tuo sunkiau pasirinkt ar tau isvis reikia konsoles. vistiek islieka kainos skirtumas ,tai pasirinkimas manau labiausia i tai atsiremia. konsole pigiai ,ar pc rinktis brangiai. o lietuvoj zmones dauguma tiek uzdirba kad maista pirktis vaziuojam i lenkija ,o daiktus perkam lizingu. tai dar labiau pasireiskia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Soujiro o tai kur excliusyvai kloune? kurie verti demėsio, tas sąrašas kažkokia pieva, rašo tomb rider excliusyvas, nors yra ant xone ir ant pc, The Escapists: The Walking Dead tas pats, kiti excliusyvai irgi remasteriai ir pats , nepastebi, kad vis daugiau remasterių išleidziama?

http://www.gamespot.com/articles/sony-lists-20-ps4-exclusives-set-for-2016-release/1100-6433490/

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Soujiro o tai kur excliusyvai kloune? kurie verti demėsio, tas sąrašas kažkokia pieva, rašo tomb rider excliusyvas, nors yra ant xone ir ant pc, The Escapists: The Walking Dead tas pats, kiti excliusyvai irgi remasteriai ir pats , nepastebi, kad vis daugiau remasterių išleidziama?

Kalba eina ne apie eksliuzyvus, apie tai, kad kliedi su savo remasteriais. Pamatiai 10 remasteriu ir skelidi kliedesius, bendram kontekste įmestame mano linke, išleidžiamų AAA žaidimų 2016 metais saraše paskaičiuok kiek remasteriu tame saraše,  gerai? Santykį paskaičiuosi? Aš tiesa sakant pasakysiu remasterių net labai mažai leidžia... norėtusi daug daugiau. Kas dėl eksliuzyvu, man visiškai dzin, vistiek gyvenime niekada nepirkčiau metalo dėžės ir nelaikyčiau ant mokyklinuko stalo. Visada pasirinksiu konsole kuri turi ar neturi eksliuzyvu, man vienodai. šimtai žaidimų per metus išleidžiama kurių gyvenime ir taip neišbandysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Soujiro numečiau sąršą su remasteriais ir tik ant ps4 ir jų beveik tiek kiek ir excliusyvų, kaip sakiau konsolės pagrindas buvo excliusyvai, koks tikslas tada pirkt tą ps4 jeigu beveik nėra tinkančių žaidimų, o kitus gali žaist ant pc? o dabar dar ir naują konsolę išleis, nes matai šita jau sena ir reik galingesnės kažkoks išsipisinėjimas iš vartotoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BAIGIAT GINČUS ARBA PRADĖSIU DALINTI FREE ĮSPĖJIMUS VISIEMS NUO DABAR

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BAIGIAT GINČUS ARBA PRADĖSIU DALINTI FREE ĮSPĖJIMUS VISIEMS NUO DABAR

Chuuu... Pagaliau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo kada diskusijos draudžiamos.

Čia jau buvo ne diskusijos, o didelis offtopic'as...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Tukkas kurioj vietoj? kur apie ps4 nauja kalbėjau ar apie remasterius ir excliusyvus ps4?

man atrodo toje vietoje, kur apie mokyklini stala ir metalo kruvo ant jo rasiau...  :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.