scalman

Playstation 4 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

2016-06-10 17:38, Lonsdale parašė:

@ZenaLt tai gerai, kad turi krūva, aš kaip išrankus tai man ne kievienas tinka

Pats rašei, kad esi išrankus ir jeigu tau šiuo metu geriau žaisti tokius kaip walking dead, cod multiplayer, žinodamas kokie yra nauji žaidimai, tai tau tikrai neapsimoka pirkti naujos PS4 konsolės. Tiesiog dar palauk ir tapsi retromanu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

@ZenaLt taip aš dabar žaidžiu juos kadangi nebekuria žaidimų ant x360, dar turiu x360 tai ir pažaidžiu.bet jeigu aš pirkčiau ps4 tai tikrai jų nežaisčiau kadagi tik keli žaidimai kuriuos norėčiau pažaist yra ant ps4 tai jo neapsimoka pirkt del kelių žaidimu ypač kai patinka siaubo žaidimai kurių beveik nėra ant ps4 be last of us ir until down, o visus kitus domninačius tai ir ant pc galiu pažaist.

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka cia su photoshopu pavare ta deze  :trl:  . kai sony parodys tada ir bus. man tai idomiau butu pries tai dar koki ps4 slima pamatyt. isvis be disko kokia versija super maza tik digitalam. 

del zaidimu tiesa kad exclusivu sumazejo. nzn kazkam gerai kazkam blogai gal , man tai gerai ,nes daugiau pasirinkimo ant ko lost kazka. ir kuo maziau lieka exclusivu tuo sunkiau pasirinkt ar tau isvis reikia konsoles. vistiek islieka kainos skirtumas ,tai pasirinkimas manau labiausia i tai atsiremia. konsole pigiai ,ar pc rinktis brangiai. o lietuvoj zmones dauguma tiek uzdirba kad maista pirktis vaziuojam i lenkija ,o daiktus perkam lizingu. tai dar labiau pasireiskia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Soujiro o tai kur excliusyvai kloune? kurie verti demėsio, tas sąrašas kažkokia pieva, rašo tomb rider excliusyvas, nors yra ant xone ir ant pc, The Escapists: The Walking Dead tas pats, kiti excliusyvai irgi remasteriai ir pats , nepastebi, kad vis daugiau remasterių išleidziama?

http://www.gamespot.com/articles/sony-lists-20-ps4-exclusives-set-for-2016-release/1100-6433490/

Redagavo Lonsdale

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2016-06-11 09:22, Lonsdale parašė:

@Soujiro o tai kur excliusyvai kloune? kurie verti demėsio, tas sąrašas kažkokia pieva, rašo tomb rider excliusyvas, nors yra ant xone ir ant pc, The Escapists: The Walking Dead tas pats, kiti excliusyvai irgi remasteriai ir pats , nepastebi, kad vis daugiau remasterių išleidziama?

Skaityti daugiau  

Kalba eina ne apie eksliuzyvus, apie tai, kad kliedi su savo remasteriais. Pamatiai 10 remasteriu ir skelidi kliedesius, bendram kontekste įmestame mano linke, išleidžiamų AAA žaidimų 2016 metais saraše paskaičiuok kiek remasteriu tame saraše,  gerai? Santykį paskaičiuosi? Aš tiesa sakant pasakysiu remasterių net labai mažai leidžia... norėtusi daug daugiau. Kas dėl eksliuzyvu, man visiškai dzin, vistiek gyvenime niekada nepirkčiau metalo dėžės ir nelaikyčiau ant mokyklinuko stalo. Visada pasirinksiu konsole kuri turi ar neturi eksliuzyvu, man vienodai. šimtai žaidimų per metus išleidžiama kurių gyvenime ir taip neišbandysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Soujiro numečiau sąršą su remasteriais ir tik ant ps4 ir jų beveik tiek kiek ir excliusyvų, kaip sakiau konsolės pagrindas buvo excliusyvai, koks tikslas tada pirkt tą ps4 jeigu beveik nėra tinkančių žaidimų, o kitus gali žaist ant pc? o dabar dar ir naują konsolę išleis, nes matai šita jau sena ir reik galingesnės kažkoks išsipisinėjimas iš vartotoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BAIGIAT GINČUS ARBA PRADĖSIU DALINTI FREE ĮSPĖJIMUS VISIEMS NUO DABAR

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2016-06-11 18:49, Lonsdale parašė:

@Tukkas kurioj vietoj? kur apie ps4 nauja kalbėjau ar apie remasterius ir excliusyvus ps4?

Skaityti daugiau  

man atrodo toje vietoje, kur apie mokyklini stala ir metalo kruvo ant jo rasiau...  :sir:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• @WirmiS, aš taip ir nesakiau. Skaityk tiesiogiai - "išeina iš konsolių ir excliuzivų karų", o ne "iš konsolių". Aišku kad Microsoft pasilieka konsolinių žaidimų rinkoje, tik jau nebekonkuros su Sony tiesigiai geležimi kas daugiau parduos konsolių exclusive pagalba. Ir ištikrųjų gali būti kad naują XBox išleis jau 2026 metais. Žiūrėsim. 
    • MS nepasake, kad iseina is konsoliu, netgi priesingai jie yra pasake, kad  jau dirba ties nauja, o taip pat experimentuoja su handheld'u. del isejimo is exclusivu tai kaip ir logiskas sprendimas. vienaip ar kitaip MS dabar vienas is didziausiu leideju.
    • Na lyginant su Civ V ir VI reikėtu pirmiausia pamimėti kad Firaxis jau kurį laiką niekuomet iš karto neišleidžia pilno žaidimo. Ne tą prasmę kad jis yra nefunkcionalus, bet dalis papildomų mechanikų dar bus ateity, būsimose expansion pakose. Be to visada išleisdama naują žaidimo iteracija paprastai apie 60% core mechanikų palieka senas, bet ~ 40% keičia. Ir tai imho yra gerai, nes priešingu atveju po n metų laukimo gautum seną žaidimą, tiesiog su nauja grafine išvaizda. Iš dalies Firaxis toliau stebi žaidėjį reakcija ir gali pastumti žaidimą ar į vieną ar kitą pusę kiek tai dar įmanoma. Na pagal tai ką dabar turim. Žaidimas yra pasikeitęs. Jis nėra labiau sudėtingas, sakyčiau tam tikra prasme kiek paprastesnis, negu ankstesnės versijos (ypač Civ 6) ir toks visas labiau tiesmukas. Kaip jau buvo ra6oma yra tik 3 epochos (kol kas) - Antika, Atradimų laikotarpis ir Modern. Manau ateittį tikrai bus dar ketvirtą epocha, pvz. Information Age, nes verrinant visą žaidimo eigą akivaizdžaii matosi kad truksta dar gabalo. Unitai baigėsi ties II Pasaulinio karo lėktuvais ir tankais - taip niekuomet nėra buvę, visada budavo Modern armor, reaktyviniai lektuvai ir t. t. Aš jau nekalbu apie Giant Death robots. Kaip jau sakiau tu iš esmės pasirenki lyderi su kurio eisi per visas epochas, o nacijos keičiasi. Bet tai atrodo tikrai organiškai ir savaip žavi. Keičiant epochą dalis nacijų pasirinkimų būna defaultiniai, dalį galima atrakinti, dalis lieka neįmanoma dėl pasirinkto lyderio. Bet kurio atvėju atrodo gan organiškai ir gerai padaryta. Šiaip žaidimas dabar toks vosas labiau atitinkantis "istorine realybe" taip pasakykikim. Iš dalies tai yra smagu iš dalies ne. Antikoje pvz tu gali rinktis iš riboto civilizacijš skaičiaus, kurios iš tikrųjų ir buvo Antikoje. Logiškai mastant JAV civilizacija nuo Antikos atrodo keistai. Bet tame buvo savotiškas prieš tai visų buvusių Civilizacijų žavėsis.  Bet pvz. jeigu lyderį pasirinksi Jekateriną Dydžiają, tai Rusija automatiškai atsirakins Modern Age pagal lyderį. Esu baigęs viena pilną patija. Tai atrodė maždaug taip - pasirinkau Cezarį ir Romenus, Exploration pavirtau Ispanija, Modern prancūzais. Laimėjau Domination victory. Buvo savotiškai linksma. Visas pirmas amžius yra praktiškai mokomasis.  Tave už rankos vedžioja aiškinant žaidimo mechanikas. Tikras žaidimas prasideda II etape. Bet ir pirmoje epochoje po senovei kokią vieną civilizacija (t. y. lyderį) galima išnešti iš žaidimo. Kariniai unitai negauna patirties, tik generolai (kurie pasilieka) ir nusiresetina su kiekviena nauja epocha, todėl kaip ankšęiau sutikti pirmikšti karį su kuoka prieš tanką jau neįmanoma. Religija dabar "išpjauta" dar labiau negu V serijoje. Religinės pergalės nėra. Veikia tik Explaration Age ir dingsta Modern. Tą prasmė kad miestai su religija pasilieka, bet ji nebevystoma ir jos negalima palatinti. Domination Victory jeigu teisingai žaisti dabar tikrai gan paprasta. Pirmame žaidime buvau ją pasiekęs, nepastatęs dar nei vieno lėktuvo, bet aviacija jau atidariau. Nereika užkariauti viso pasaulio, užtenka sukurti Atomine bombą. Kas liečia grafika, tai žaidimas atrodo praktiškai tobulai. Įsivaizduokit tą ramesnį V serijos istorinį styliu + graži 3D grafika iš 6. Dėmesys detalėms milžiniškas - pvz. Rusijos modern age pėstininkai ir atrodo kaip jos rodo su WW2 filmose - su durtuviniais šautuvais ir Maxim kulkosvaidžiais. Pranc0zų tankai atrodo kaip jų tikri WWI tankai ir skiriasi nuo kitų civilizacijų. Reziumuojant dabartinėje savo versioje yra tam tikra prasme supaprastintas, bet vistiek labai smagiai žaidžiasi. Manau kaip ir ankstesnės serijos būs n metų vystomas, sulauksim expansion pakų su mechanikų praplėtimų ir bus super. Tiesa labai gerai optimizuotas. Mano vaiko gan sename i5 ir GTX1070 pilnai veža 4K su vidutiniais/aukštais grafikos nustatymais. Vienintelio ko jam tikrai reika, tai SSD. Kol kas tiek.
    • o kaip pats įspūdis, jei lyginant su Civ5 ir Civ6? Ar yra pagrindo tai kritikai, jog nuleido kartelę žemyn?
    • @WirmiS, na eina tokios šnekos, kad Microsoft visgi pristatys naujos kartos konsole, nors kaip ir oficialiai išėjo iš konsolių ir excliuzyvų "karų" vesdami nauja politiką "XBox visur". Netgi eina kalbos kad tai gali įvykti 2026 m. Tuomet Sony teks pasiskubinti ir išleisti naują konsolę 2027. Kartosis XBox 360/Playstation 3 situacija. 
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos