scalman

Playstation 4 naujienos

Rekomenduojami pranešimai

pastebėjau , kad kitam davus žaisti per share (jis tik galės valanda laiko žaisti, nes matėsi video laikas mažėjo) nebent ten pasirenki ant kiek laiko duodi

Yra limitas, bet, jam pasibaigus, gali pratest sesija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gamespot išbandę pranešė,  kad per shareplay žinoma bus sumažinta rezoliucija ir fps,net prie labai gerų interneto sąlygų. Matė vietoj 1080p  -  720p,  ir vietoj 60fps dažniausiai buvo 30. Bet pati idėja shareplay man labai inovatoriškai/kietai atrodo- gali pažaisti bet kurį draugo žaidimą, dviese lošti galima ir t.t. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1414743849-ps-experience.jpg

1414743932-playstation-experience-develo

Now the list of games that will be available in playable form are:

• Battlefield: Hardline
  • Big Fest
  • Bloodborne
  • DC Universe Online — War of the Light Part II and Legends PvE Co-Op Missions
  • Destiny Expansion 1: The Dark Below
  • Dragon Ball Xenoverse
  • Dying Light
  • Game of Thrones: A Telltale Game Series
  • Grim Fandango
  • Helldivers
  • Journey (PS4)
  • Lara Croft and the Temple of Osiris
  • Mortal Kombat X
  • PlanetSide 2
  • Tales from the Borderlands
  • Tearaway Unfolded
  • The Order: 1886
  • The Tomorrow Children
  • The Witness
  • The Unfinished Swan (PS4)
  • Until Dawn

ir be viso to gal kokiu teaseriu dar pamatysim is tu dar nepaskelbtu nauju zaidimu 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera naujiena , nes jau turėjau bėdų su Rest Mode, teko atjunkti maitinimą nuo ps4 , palaukiau keletą minučių , ir paskui vėl pajungiau maitinimą, patikrino kieta diską ir vėl viskas veikia 

St73q0C.png

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gera naujiena , nes jau turėjau bėdų su Rest Mode, teko atjunkti maitinimą nuo ps4 , palaukiau keletą minučių , ir paskui vėl pajungiau maitinimą, patikrino kieta diską ir vėl viskas veikia 

St73q0C.png

teko pirma karta ir man vakar susidurti su situo dalyku, nors iki tol veikia ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu Sony nusivaziavo i lankas. Kol Ms leidzia tikrai kokybiskus fw kiekviena menesi, Sony vis dar turi problemu, nes fw kuris net ir mazai daliai uzbrikina ps4 ar sukelia problemu nera gerai. Be to problemos su Driveclub, Evolve beta ir pan tikrai neprideda restepkos tasku. Tikekimes nepraeis daug laiko kol sutvarkys visus palaidus galus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth iš manos pusės tai vienintelė FW problema man buvo būtent su Rest Mode o visa kitką man tiko ,nes nujaučiau kad pradžia tokia bus FW silpna, atsimink kad su PS3 FW irgi buvo problemų ne viena karta , kiek atsimenu tai pora kartu turėjo kur sukeldavo kai kuriems gedimus 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Thetruth iš manos pusės tai vienintelė FW problema man buvo būtent su Rest Mode o visa kitką man tiko ,nes nujaučiau kad pradžia tokia bus FW silpna, atsimink kad su PS3 FW irgi buvo problemų ne viena karta , kiek atsimenu tai pora kartu turėjo kur sukeldavo kai kuriems gedimus

Tai tame ir esme, kad galejo pasimokyti is savo klaidu ir jei nesiseka su fw, nusisamdyti papildomu zmoniu. Ypac kai ps4 architektura lengvesne. Aisku dabar ir uzsimota daugiau, bet visgi tokios nesamones nera pateisinamos ir kai kuriuos zmones atbaido nuo pirkimu. O norisi, kad imonei sektusi ir toliau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu Sony nusivaziavo i lankas. Kol Ms leidzia tikrai kokybiskus fw kiekviena menesi, Sony vis dar turi problemu, nes fw kuris net ir mazai daliai uzbrikina ps4 ar sukelia problemu nera gerai. Be to problemos su Driveclub, Evolve beta ir pan tikrai neprideda restepkos tasku. Tikekimes nepraeis daug laiko kol sutvarkys visus palaidus galus.

Nebenusišnekėk. Jei MS FW tokie kokybiški, kam tada sekantis update bereikalingi? Gal likusiom spragom ir atsiradusiom problemom užtaisyti? Klaidų visur visada atsiranda, kaikurie žaidimai kas savaitę po kelis kartus atsinaujina, kaikurie periodiškai kas savaite metų metus klaidas taiso. Man asmeniškai džiugu kad taip dažnai FW Sony atnaujina - tai ženklas, kad nesnaudžia, dirba, tobulina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Operacine sistema galima tobilinti iki brgalimybes. Tad nauji fw leidziami yam, kad toliau tobulinti sistema ir prideti naujas funkcijas. O sony paskutinis fw ne tai, kad isprendzia, bet prideda nauju problemu. O siaip palygink ka su kiekvieni fw atnaujina sony ir ka prideda ms. Faktas, kad toje srityje microsoft atrodo daug geriau ir tvarkosi daug greiciau bei kokybiskiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hm.. Paskutiniai jusu postai man dave minciu pamastymam.. Ar Micrososft isleidineja updeitus del to, kad nemoka sukurti vieno "organizmo" kuris butu atsparus beveik viskam, ar su tais updeitais jie tobulina kazka.. Cia dar didelis klausimas manau. :) Bent jau as manau, kad MS tiesiog nesugeba sukurti mineto "organizmo" ir su naujais updeitais tiesiog uzpildo skyles laive. Beveik Lietuviska strategija jeigu kazkas nepavyksta.

Na, o cia linksmas (Rusu) video apie nauja PS4 update. Smagiai jie moka pristatineti panasius dalykus. :) Kas supranta tam bus idomu pasiziureti.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.