scalman

COD Advanced Warfare

Rekomenduojami pranešimai

Tas tai jo,bet man vien kas nepatinka tai visas tas future stuff kury deda žaidimui norisi kažko šių dienų tokio labai realistiko,o ne to kad su pirstinem sienom laipiosi kai spiderman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Perskaičiau visus keturis puslapius šios temos. Aš asmeniškai nelošęs COD nuo MW2 laikų :) Tai kažkaip išsiilgęs esu to Holywood blockbuster shit storyline ir manau visai išbandysiu tikrai. Mp nelošiu nebent co-op norėčiau kažkokį mode palošti.

Dėl didelio ateities akcentavimo tai kiek aš suprantu ir kiek tenka dokumentikos, laidų apie karo pramonę pažėti, nieko čia nėra tokio labai netikėto. Visos technologijos ar bent jau didelė dalis iš treileryje esančių yra prototipo stadijoje, o kai kas ir yra naudojama. Kažkiek over the top bus dalykų, bet tame nieko blogo nematau. 

Reikės manau pabandyti šitą COD. Aišku po tokių FPS šedevrų, ypač iš istorijos pusės, kaip Bioshock Infinite manau daug tikėtis neverta :) Visumoje, treileris visai sudomino. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na 2054 ne uz keliu metu ateis tai turetu but daug over top ko nesam mate apmalai. siaip idomu tie exais bus ant visu ir ginklai tikesimes idomus bus.ir atrodo kad story nebus apie buka begima i prieki nezinant del ko ir ka. gal pagaliau prades vel gerus story daryt, ko noretusi. ir kad puse zaidimo galimybiu nebutu palikta MP kaip kad su BF, SP irgi norisi viska ismegint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei stumi ant COD, tai esi kietas? Ar kaip čia suprast? Nepatinka žaidimas, nepirk - viskas. Man kaip tik future stuff daug įdomiau už WW2.

Tagai iš Steam :D

c57xqppcclh8c9gmadns.jpg

Ir siūlomi panašūs žaidimai :D

jxot9r3oj0n7ltmxje9u.jpg

Redagavo tamulionis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

What makes Call of Duty: Advanced Warfare different?

[media=560x315]

[/media]

Na tegul nesupyksta, bet šitų bičiukų veidai iškart atspindi žaidimą ir jo kokybę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tegul nesupyksta, bet šitų bičiukų veidai iškart atspindi žaidimą ir jo kokybę.

blah blah blah blah just give me your money, blah blah money blah give blah blah

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Condrey explained that most of the things for Call of Duty: Advanced Warfare engine are built from scratch but some old Call of Duty engine features does exist.  

"Although what the studio means by ‘new’ in this context isn’t what the internet means when it complains about the old COD engine." said Condrey.

He then revealed that the engine has new rendering, animation, physics and audio feature.

"We have new rendering, animation, physics and audio systems”

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kas turetu nutikti pasaulyje, kad as dabar pirksciau si zaidima :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.